Welke.nl

Heerlijkheden alom op jullie feest

Catering is een belangrijk aspect van jullie bruiloft. Gasten zijn een hele dag bij jullie, dus hapjes, drankjes, de bruidstaart en het diner zijn momenten bij uitstek om te genieten van de catering en van elkaar. De mogelijkheden van catering op jullie bruiloft zijn eindeloos.

lees verder

Catering

Laat je inspireren

Je eigen gebrouwde biertje schenken op je bruiloft

Lang was het heel populair om ‘micro breweries’ speciaalbiertjes te laten schenken op je bruiloft, maar nu wordt het steeds hipper om je eigen biertje te maken en deze te serveren op de grote dag. De voorpret begint al bij het vrijgezellenfeest, waar je het ultieme biertje of wijntje probeert te vinden voor jouw bruiloft!

Zelf partysnacks maken voor je bruiloft

In het kader van DIY dit keer: bruiloftssnacks. Want wie is er niet gek op snacks?! Iedereen op een feestje lust graag een snack en vaak betekent dit een aardige hap uit je budget (pun intended). Je kunt ook zelf snacks maken, je bespaart geld en ze smaken natuurlijk nóg lekkerder!

Drankjes op de bruiloft: de lekkerste whisky’s

Je vrouw drinkt met haar vriendinnen een lekkere cocktail of een goed wijntje, maar wat ga jij drinken met je kameraden op de bruiloft? Het is een bijzondere aangelegenheid die vraagt om een speciaal drankje. Denk aan verschillende lekkere biertjes of aan goede whisky’s!

Vegan bruiloft: jullie groene footprint begint hier!

Een bruiloftsdiner waarbij geen dierlijke producten worden gebruikt is een geweldig idee, maar vergt wel ietsje meer voorbereiding en misschien ook iets meer inspiratie. Wij helpen je graag op weg met een paar heerlijke vegan en vegetarische recepten!

Verwen je gasten met koffie, wijn én chocola!

Engels onderzoek wijst uit dat het drinken van een glaasje rode wijn op z’n tijd en het eten van chocolade, een verjongend effect op de huid hebben. Ook drie tot vier kopjes koffie per dag heeft gezondheidsvoordelen, blijkt uit een ander Brits onderzoek. Meer aanmoediging hebben we niet nodig: zo verwen jij je gasten met chocolade, koffie en wijn!

Deze groenten zijn gekookt gezonder voor je

‘Wat eten we vandaag?’ Het is misschien wel de meest gestelde vraag in Nederlandse huishoudens. Koken kan een leuke bezigheid zijn voor jullie samen. Sta je liever alleen in de keuken? Dan vind je het vast heerlijk om je partner een gezonde én lekkere maaltijd voor te schotelen. Ter inspiratie de beste groenten die gekookt heel goed voor je zijn!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation