Welke.nl
Trouwen in het buitenland

De wereld aan jullie voeten

De wereld is internationaler geworden. Voor verre reizen draaien we onze hand niet meer om. Trouwen in het buitenland is daarin meegegroeid, mede door huwelijken van artiesten en voetballers in exotische oorden.

lees verder

Trouwen in het buitenland

Laat je inspireren

De mooiste paleizen van Europa!

Ben je van plan om te trouwen en wil jij een heus paleis huren, ergens in Europa? Zoek jij naar een betoverende locatie om te trouwen, naar een schitterende paleistuin, een schilderachtige omgeving en wil je een paleis met een eigen oprijlaan? Dat kan. Dé zoekmachine voor vakantieverhuur, Holidu, stelde de volgende lijst samen met prachtige paleizen.

3 Redenen om "I do" te zeggen tegen trouwen in het buitenland

Hoewel trouwen in het buitenland iets meer geregel en gedoe is dan een bruiloft in Nederland, zijn er vele redenen waarom de buitenlandse bruiloft zo leuk is en ook bepaalde zaken makkelijker maakt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Renewal of the vows in het buitenland: wat is dat?

Wanneer je nog een keer wilt trouwen is het mogelijk om een renewal of the vows te organiseren. Hier ontdek je wat dit precies is en welke opties er zijn.

Informatie over plannen van buitenlandse bruiloft

Als je in het buitenland wil trouwen, zijn er meer zaken waarmee je rekening moet houden dan wanneer je in je eigen land gaat trouwen. Denk aan andere vereisten en huwelijksvoorwaarden, accomodaties, te regelen zaken en ook de beste data om te trouwen in het buitenland.

Trouwtradities over de wereld

We kennen allemaal de bruid die haar bruidsboeket over haar schouders gooit of het bruidspaar dat een glas kapot trapt, maar welke andere trouwtradities bestaan er nog meer? We namen een kijkje bij de bruiloftstradities over de hele wereld.

Bijzondere trouwlocaties in het buitenland

De bruiloft in Bohostijl is nog steeds helemaal hot en happening. En waar kun je dat nu beter doen dan op Ibiza? Lekker met je blote voeten op het strand trouwen en aansluitend een superfeest met op de achtergrond de zon die in de zee zakt. Het fijne van Ibiza is dat het echt niet heel duur hoeft te worden, voor iedere portemonnee is er wel wat.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation