Welke.nl
Foodtrucks

Foodtrucks op je bruiloft

Een foodtruck huren, wie wilt dat nou niet? Als je gaat trouwen kan het: foodtrucks op je bruiloft. Niets zo gezellig als een dag naar een festival met je vrienden en vriendinnen, genieten van de muziek en al die heerlijke foodtrucks en nu kan het op jouw bruiloft ...

lees verder

Foodtrucks

Laat je inspireren

Heerlijk geurende Foodtrucks op je bruiloft

Foodtrucks op je bruiloft is nog een relatief nieuw begrip, steeds meer bruidsparen to be huren foodtrucks voor bruiloftsfeesten, maar een echt populair begrip begint het nu pas te worden. Wil je ook een foodtruck op je bruiloft, ga dan naar de professionals en kies jouw favoriet.

Geen bruiloftsdiner, maar foodtrucks!

Je kan bijvoorbeeld het feest in de vorm van een foodtruck festival houden, twee vliegen in één klap!

Doen: hippe hapjes in plaats van een bruiloftsdiner

Je kent het wel: zo’n lang en formeel bruiloftsdiner, waar geen eind aan lijkt te komen. Wie heeft daar nu zin in? Meestal niemand. Dus: weg ermee. Houd de vaart (en het plezier!) er in en kies voor hapjes verspreid over de dag of foodtrucks.

Alternatieve receptie met food trucks

In verreweg de meeste gevallen vindt de receptie van een bruiloft plaats op één locatie. Voor het bruidspaar heel fijn, want vaak is dit ook de laatste locatie van de dag. Er bestaat nu ook de receptie met food trucks, waarbij je niet één, maar soms zelfs drie locaties voor je receptie kunt gebruiken.

Bruidsdiners zijn niet meer hip... of wel?

Het traditionele bruidsdiner zoals we kennen komt steeds minder vaak voor op een bruiloft. De reden daarvoor is dat de hedendaagse bruiloft steeds moderner wordt en er komen leukere en flexibelere alternatieven, zoals de food truck, die beter bij bruiloften past dan voorheen.

Cocktailbar op je bruiloft

Na het officiële gedeelte is het tijd om te vieren dat jullie voor altijd bij elkaar gaan blijven! Daarbij is een borreltje wel op zijn plaats, en waarom zou je dat niet doen in de vorm van een cocktail?

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation