Foodtrucks voor wachtende bruiloftsgasten

Iedereen weet dat een bruiloft compleet volgepland is met allerlei activiteiten voor het bruidspaar en dat deze planning wel eens uitloopt. Het is niet altijd te vermijden dat bruiloftsgasten soms even moeten wachten... Maar met foodtrucks wordt het wachten een stuk leuker!

© franz12 | Shutterstock·com

Foodtrucks met muziek en gezelligheid


Dat foodtrucks nu helemaal trending zijn, wisten we al. We zien de prachtig uitgedoste trucks vaak op de trouwlocatie zelf, maar nog niet zo vaak op de plekken waar gasten vaak even moeten wachten, zoals bij de kerk of voor of na de ceremonie. Uit onderzoek blijkt dat bruiloftsgasten het wachten geen probleem vinden, maar het kan wel stukken gezelliger!

Veel mensen lusten best een hapje of drankje tussendoor


Een vrolijke foodtruck kan daar uitkomst bieden. Een heerlijk kopje koffie of thee, een versgeperst sapje of met lekker weer een ijsje tijdens het wachten is altijd van harte welkom. Als de betreffende foodtruck ook nog een leuk muziekje draait, is het voor de bruiloftsgasten met kleine kinderen een welkome afleiding en een zoethoudertje.


© JPstock | Shutterstock·com

Foodtruck inhuren op de bruiloft


Het mooiste van een foodtruck is dat ze mobiel zijn. Maak daar ook gebruik van! Laat de foodtrucks rijden naar de verschillende locaties op jullie bruiloft om de gasten te verrassen bij eventuele wachtmomenten met een heerlijk hapje of drankje. Als de gasten naar binnen kunnen, gaan de foodtrucks weer naar de volgende bestemming om de gasten op te wachten.

Vind hier meer Foodtrucks

Zoeken jullie nog een foodtruck voor jullie bruiloft?


Op onze website staan vele professionals die graag met hun foodtruck rondrijden voor jullie. De keuze is reuze: broodjes, snacks, warme dranken, verkoelende ijsjes... En dat allemaal onder het genot van goede muziek.


© DimaBerlin | Shutterstock·com

Ook looks zijn belangrijk bij een foodtruck


Een vintage Volkswagen-busje of een stoere truck met heerlijke burgers. Met het inhuren van een foodtruck doe je jullie bruiloftsgasten een groot plezier!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation