Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Blog op Trouwen.nl

De kunst van goudsmeden: Het verhaal achter unieke trouwringen

De Goudsmid speelt een bijzondere rol in de wereld van liefde. In hun ateliers vol gereedschap en edelmetalen creëren ze kunstwerken die symbool staan voor eeuwige liefde en trouw: trouwringen! In dit blog vertelt Art Object goudsmid waarom hun amba...

App\Post Object
(
  [id] => 90384
  [slug] => de-kunst-van-goudsmeden-het-verhaal-achter-unieke-trouwringen
  [title] => De kunst van goudsmeden: Het verhaal achter unieke trouwringen
  [content] => 

De Goudsmid speelt een bijzondere rol in de wereld van liefde. In hun ateliers vol gereedschap en edelmetalen creëren ze kunstwerken die symbool staan voor eeuwige liefde en trouw: trouwringen! In dit blog vertelt Art Object goudsmid waarom hun ambacht zo bijzonder is en waarom jij graag het maken van jullie trouwringen in handen van een goudsmid laat.

Een goudsmid, wat is dat nou precies?

Een goudsmid is een metaalbewerker die gespecialiseerd is in het vervaardigen van juwelen en andere sier- en kunstvoorwerpen van edele metalen. Voorbeelden van edele metalen zijn bijvoorbeeld goud zilver en platina. De naam kan wat verwarring met zich meebrengen, maar een goudsmid maakt dus niet alleen sieraden van goud. Goudsmeden is een eeuwenoude ambacht en het vereist veel vakmanschap en precisie. Goudsmeden zijn meesters in het omtoveren van ruwe edelmetalen tot prachtige kunstwerken. Een goudsmid wordt opgeleid om sieraden te ontwerpen, maken en repareren en is dus van begin tot eind betrokken bij de maak van het sieraad.

Wat maakt een goudsmid zo speciaal?

Zoals we net zeiden doen goudsmeden veel meer dan alleen het sieraad smeden. Ze ontwerpen, smeden, smelten, schuren en solderen het sieraad. Doordat een goudsmid elke stap in het creëren van een sieraad zelf doorloopt, kun je jouw trouwringen van begin tot eind laten personaliseren. Dit is heel anders dan wanneer je bijvoorbeeld trouwringen koopt bij een juwelier. Een juwelier verkoopt namelijk voornamelijk fabricaat sieraden en personalisatie is daarom vaak niet mogelijk.

Unieke trouwringen

Een ding kunnen wij je beloven, wanneer je jouw sieraad laat maken bij een goudsmid zijn ze one of a kind! Bij een goudsmid zijn de mogelijkheden om je trouwringen te personaliseren eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een heel uniek ontwerp, een prachtige gravure of een vingerafdruk van je geliefde in je ring. Niet geheel voor de hand liggend, maar het is zelfs mogelijk om een stukje as te verwerken in je ring. Goudsmeden begrijpen dat elk liefdesverhaal uniek is en daarom creëren ze ringen die perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat de ringen die je draagt niet alleen comfortabel zijn, maar je ook persoonlijk raken.
Als je op zoek bent naar trouwringen die verder gaan dan de standaard, dan is de keuze voor een goudsmid de weg naar echt unieke en betekenisvolle trouwringen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij een goudsmid? Neem dan een kijkje bij Art Object.

[short_description] => [meta_description] => [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/kunst_van_goudsmeden_7744.webp [created] => 2024-01-11 17:14:04 [modified] => 2024-01-12 08:36:47 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/kunst_van_goudsmeden_7744.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/kunst_van_goudsmeden_7744.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/kunst_van_goudsmeden_7744.webp ) [special_category] => )

Save the Date kaarten in kerststijl

Tien jaar geleden lanceerde Stijlvolle Trouwkaarten de eerste limited edition van de trouw kerstkaarten collectie. Deze kerst editie werd meteen een succes, want hoe speciaal is het om familie & vrienden rond de kerstdagen te verrassen met zo'n bijzo...

App\Post Object
(
  [id] => 32889
  [slug] => save-the-date-kaarten-in-kerststijl
  [title] => Save the Date kaarten in kerststijl
  [content] => 

Tien jaar geleden lanceerde Stijlvolle Trouwkaarten de eerste limited edition van de trouw kerstkaarten collectie. Deze kerst editie werd meteen een succes, want hoe speciaal is het om familie & vrienden rond de kerstdagen te verrassen met zo'n bijzondere boodschap en kerstwens in één?

Wil je een Save the Date kaart in kerststijl?

Dan kan dat ook, met de Save the Date kerstkaarten. Deze kaarten matchen met de kerst trouwkaarten, zo kan je al het drukwerk mooi in één stijl houden.


Ga naar Save the Date kaarten in kerststijl


Wel verloofd, maar nog geen trouwdatum?

Er is ook gedacht aan toekomstige bruidsparen van wie de trouwdatum nog niet bekend is en er zijn ook bedankkaartjes in kerststijl voor pasgetrouwde stellen, die graag nog een keertje thanks willen zeggen!

Ga je trouwen tussen maart & november 2024?

Wie volgend jaar tussen maart en november trouwt, doet er goed aan om rond de feestdagen een Save the Date te versturen. De kerstkaarten collectie is tot en met december verkrijgbaar, dus voor je planning check goed de mogelijkheden, want deze limited edition kaarten zijn niet het hele jaar verkrijgbaar!

Bron & geschreven door: Stijlvolle Trouwkaarten

[short_description] => Hoe speciaal is het om dierbaren rondom de kerstdagen te verblijden met zo'n bijzondere boodschap en kerstwens in één? [meta_description] => Hoe speciaal is het om familie & vrienden rond de kerstdagen te verrassen met een save the date in kerstijl met kerstwens in één? [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/kerst_save_the-date-kaart_999966-kopie.webp [created] => 2023-12-07 00:50:08 [modified] => 2023-12-07 10:35:32 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/kerst_save_the-date-kaart_999966-kopie.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/kerst_save_the-date-kaart_999966-kopie.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/kerst_save_the-date-kaart_999966-kopie.webp ) [special_category] => )

Draag jij een Pre-Wedding Outfit op je vrijgezellenfeest, receptiediner of fotoshoot?

Pre-Wedding Outfits kun je namelijk dragen op verschillende momenten voorafgaand aan je bruiloft. © Ovidiu Hrubaru | Shutterstock·com | Mira Zwillinger Welke Pre-Wedding Outfit kies je dan voor zo'n moment? De keuze van je outfit is meestal geba...

App\Post Object
(
  [id] => 87290
  [slug] => draag-jij-een-pre-wedding-outfit-op-je-vrijgezellenfeest-receptiediner-of-fotoshoot
  [title] => Draag jij een Pre-Wedding Outfit op je vrijgezellenfeest, receptiediner of fotoshoot?
  [content] => 

Pre-Wedding Outfits kun je namelijk dragen op verschillende momenten voorafgaand aan je bruiloft.

© Ovidiu Hrubaru | Shutterstock·com | Mira Zwillinger

Welke Pre-Wedding Outfit kies je dan voor zo'n moment?

De keuze van je outfit is meestal gebaseerd op het thema van de bruiloft en heeft dat sfeertje wat jullie ook willen creëren op de trouwdag. Je outfit is wel meer casual, in vergelijking met jullie trouwkleding.


Ga naar Pre-Wedding Outfits van Mira Zwillinger en laat je door haar ideeën inspirerenBlog op Trouwen

[short_description] => Pre-Wedding Outfits kun je namelijk dragen op verschillende momenten voorafgaand aan je bruiloft. [meta_description] => Pre-Wedding Outfits kun je namelijk dragen op verschillende momenten voorafgaand aan je bruiloft. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/mira_zwillinger_trouwjurken_21.webp [created] => 2023-08-19 09:31:54 [modified] => 2023-08-22 11:21:04 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/mira_zwillinger_trouwjurken_21.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/mira_zwillinger_trouwjurken_21.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/mira_zwillinger_trouwjurken_21.webp ) [special_category] => )

Trouwjurken van Stephanie Allin | Jurk van Italiaanse top designer

Stephanie Allins nieuwste collectie is elegant en glamoureus. De stijl van de trouwjurken voor 2023 is romantisch, zonnig en met Italiaanse verfijning. Top designer Stephanie Allin De jurken zijn versierd met kralen en kant. Deze collectie, met zach...

App\Post Object
(
  [id] => 28874
  [slug] => trouwjurken-van-stephanie-allin-jurk-van-italiaanse-top-designer
  [title] => Trouwjurken van Stephanie Allin | Jurk van Italiaanse top designer
  [content] => 

Stephanie Allins nieuwste collectie is elegant en glamoureus. De stijl van de trouwjurken voor 2023 is romantisch, zonnig en met Italiaanse verfijning.

Top designer Stephanie Allin

De jurken zijn versierd met kralen en kant. Deze collectie, met zachte wit tinten in contrast met tule en floaty chiffons, is een lust voor het oog!


Ga naar Stephanie Allin Bridal & laat je inspirerenBlog op Trouwen

[short_description] => Stephanie Allins nieuwste collectie is elegant en glamoureus. De stijl van de trouwjurken voor 2023 is romantisch, zonnig en met Italiaanse verfijning. [meta_description] => Stephanie Allins nieuwste collectie is elegant en glamoureus. De stijl van de trouwjurken voor 2023 is romantisch, zonnig en met Italiaanse verfijning. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwjurken_aladin_w.webp [created] => 2023-07-13 00:04:30 [modified] => 2023-08-13 09:18:56 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwjurken_aladin_w.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwjurken_aladin_w.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwjurken_aladin_w.webp ) [special_category] => )

Opvallende accessoires bruidegom | Maak je look persoonlijk

Met accessoires kun je een boel persoonlijke stijl toevoegen aan je trouwpak. Ben je nog op zoek naar ideeën? Bekijk eens de onderstaande opties. Gedurfde stropdas of vlinderstrik Kies een stropdas of vlinderdas in een felle kleur of een gedurfd p...

App\Post Object
(
  [id] => 84460
  [slug] => opvallende-accessoires-bruidegom-maak-je-look-persoonlijk
  [title] => Opvallende accessoires bruidegom | Maak je look persoonlijk
  [content] => 

Met accessoires kun je een boel persoonlijke stijl toevoegen aan je trouwpak. Ben je nog op zoek naar ideeën? Bekijk eens de onderstaande opties.

Gedurfde stropdas of vlinderstrik

Kies een stropdas of vlinderdas in een felle kleur of een gedurfd patroon. Zorg er wel voor dat het past bij de kleur van je pak.

Pochet in je borstzakje

Een pochet in een contrasterende kleur kiezen of voor hetzelfde patroon van je stropdas of vlinderstrik gaan. De pochet is ook bedoeld om tranen van je bruid te drogen bij het ja-woord.


Lees ook Armband voor je man uitzoeken? Inspiratie & tips! Shopping


Manchetknopen

Kies een paar manchetknopen die qua materiaal matchen met je andere accessoires.


Lees ook Sieraden van staal voor de heren Shopping


Horlogeband persoonlijker maken

Een horloge is zowel functioneel als modieus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren, metalen, gouden, zilveren of kralen horlogeband.


Lees ook 3 Tips voor het dragen van een horloge bij je bruidskostuum


Een corsages kiezen

Kies een corsage die past bij de kleuren van het bruidsboeket.


Ga naar Bruidegom professionals voor de mooiste accessoiresBlog op Trouwen.nl

[short_description] => Met accessoires kun je een boel persoonlijke stijl toevoegen aan je trouwpak. Ben je nog op zoek naar ideeën? Bekijk onze opties. [meta_description] => Met accessoires kun je een boel persoonlijke stijl toevoegen aan je trouwpak. Ben je nog op zoek naar ideeën? Bekijk onze opties. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Opvallende_accessoires_bruidegom_66.webp [created] => 2023-04-01 08:20:01 [modified] => 2023-08-10 16:29:24 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Opvallende_accessoires_bruidegom_66.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Opvallende_accessoires_bruidegom_66.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Opvallende_accessoires_bruidegom_66.webp ) [special_category] => )

Flashmob huwelijksaanzoek samen met familie & vrienden

Een flashmob huwelijksaanzoek is een verrassend moment. Opeens een groep mensen die samenkomen om een ​​dans of een speciale act uit te voeren om je huwelijksaanzoek te ondersteunen. Hoe leuk is dat! Flashmob tips & tricks voor familie en vriend...

App\Post Object
(
  [id] => 84267
  [slug] => flashmob-huwelijksaanzoek-samen-met-familie-vrienden
  [title] => Flashmob huwelijksaanzoek samen met familie & vrienden
  [content] => 

Een flashmob huwelijksaanzoek is een verrassend moment. Opeens een groep mensen die samenkomen om een ​​dans of een speciale act uit te voeren om je huwelijksaanzoek te ondersteunen. Hoe leuk is dat!

Flashmob tips & tricks voor familie en vrienden

 • Welke dans? kies een dans die iedereen snel kan leren. Je wilt niet dat iemand zich buitengesloten voelt.
 • Welk nummer? kies een dansnummer met een pakkende beat waarop je gemakkelijk kunt dansen.
 • Veel plezier: onthoud dat het doel van een flashmob is om plezier te hebben. Veel succes met je flashmob huwelijksaanzoek!


Ga naar Dansen professionals voor flashmob danslesLees ook Een Flashmob tijdens je bruiloft


Blog op Trouwen.nl

[short_description] => Een flashmob huwelijksaanzoek is een verrassend moment. Opeens een groep mensen die samenkomen om een ​​dans of een speciale act uit te voeren om je huwelijksaanzoek te ondersteunen. Hoe leuk is dat! [meta_description] => Een flashmob huwelijksaanzoek is een verrassend moment. Opeens een groep mensen die samenkomen om een ​​dans of een speciale act uit te voeren om je huwelijksaanzoek te ondersteunen. Hoe leuk is dat! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/flashmob_huwelijksaanzoek_66.webp [created] => 2023-03-25 20:51:15 [modified] => 2023-08-10 11:29:07 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/flashmob_huwelijksaanzoek_66.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/flashmob_huwelijksaanzoek_66.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/flashmob_huwelijksaanzoek_66.webp ) [special_category] => )

Dagindelingen voor bruiloften | 3 voorbeelden & plannings tips

Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. Het grootste verschil tussen een dag- en avondhuwelijk is natuurlijk de tijdlijn. Check welke het beste past en begin met je planning. Da...

App\Post Object
(
  [id] => 83532
  [slug] => dagindelingen-voor-bruiloften-voorbeelden-plannings-tips
  [title] => Dagindelingen voor bruiloften | 3 voorbeelden & plannings tips
  [content] => 

Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. Het grootste verschil tussen een dag- en avondhuwelijk is natuurlijk de tijdlijn. Check welke het beste past en begin met je planning.

Dagindeling bruiloft

• 09.00 Aankleden bruid & bruidegom
• 11.00 Welkom drankje
• 11.30 Trouwceremonie
• 12.30 Bruidstaart & bubbels
• 13.30 Trouwfoto’s maken met vrienden, familie en videograaf
• 14.30 Meer hapjes & drankjes met de gasten
• 16.00 Afsluiten met een trouwbedankje

Dagindeling 2 bruiloft

• 08.30 Klaarmaken & opmaken van de bruid en bruidegom
• 10.00 Firstlook & ophalen van de bruid
• 10.30 Fotoshoot & videograaf
• 12.00 Lunch & ontvangst dag gasten
• 13.30 Trouwceremonie voor de wet
• 14.30 Aansnijden bruidstaart & proosten
• 15.00 Receptie
• 18.00 afsluiten met bedankjes


Lees ook Ga jij een bruiloft plannen met daggasten?


Vroege dagindeling bruiloft

• 09.00 Aankleden, bruidskapsel plus make-up bruid & aankleden bruidegom
• 09.30 Trouwfoto’s en/of video maken met vrienden & familie
• 11.30 Welkom drankje & daarna trouwceremonie
• 12.30 Bruidstaart & bubbels plus DJ
• 14.00 Meer hapjes, drankjes & dansen met de gasten
• 16.30 Afsluiten met een trouwbedankje & speech
• 17.00 Afreizen naar hotel met bruidssuite


Ga naar Weddingplanner professionals


Blog op Trouwen

[short_description] => Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. [meta_description] => Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.webp [created] => 2023-03-12 00:45:06 [modified] => 2023-08-10 16:26:38 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.webp ) [special_category] => )

Laat jij je jurk ontwerpen door Addy van den Krommenacker?

Addy van den Krommenacker begon zijn modecarrière in de jaren tachtig en sindsdien heeft hij vele beroemdheden gekleed. Een Nederlandse top modeontwerper die geliefd is om zijn elegante en verfijnde jurken. © Reza Syathir | Shutterstock·com | Jur...

App\Post Object
(
  [id] => 83749
  [slug] => laat-jij-je-jurk-ontwerpen-door-addy-van-den-krommenacker
  [title] => Laat jij je jurk ontwerpen door Addy van den Krommenacker?
  [content] => 

Addy van den Krommenacker begon zijn modecarrière in de jaren tachtig en sindsdien heeft hij vele beroemdheden gekleed. Een Nederlandse top modeontwerper die geliefd is om zijn elegante en verfijnde jurken.

© Reza Syathir | Shutterstock·com | Jurk van Addy van den Krommenacker

One of a kind trouwjurk

Laat jij je trouwjurk ontwerpen door Addy van den Krommenacker? Chantal Janzen, prinses Carolina de Bourbon de Parme, Truus van Gaal, Leontien van Nistelrooij, Marianne Timmer en Bettina Bakkum-Holwerda en vele anderen gingen je voor. Ook dragen de prinsessen Irene, Margriet, Margarita, Aimée en Annette zijn creaties.


Ga naar Addy van den Krommenacker & laat je inspireren!Blog op Trouwen

[short_description] => Addy van den Krommenacker begon zijn modecarrière in de jaren tachtig en sindsdien heeft hij vele beroemdheden gekleed. Een Nederlandse top modeontwerper die geliefd is om zijn elegante en verfijnde jurken. [meta_description] => Addy van den Krommenacker begon zijn modecarrière in de jaren tachtig en sindsdien heeft hij vele beroemdheden gekleed. Een Nederlandse top modeontwerper die geliefd is om zijn elegante en verfijnde jurken. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/addy_van_den_Krommenacker_66.webp [created] => 2023-02-27 22:26:08 [modified] => 2023-12-15 10:35:30 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/addy_van_den_Krommenacker_66.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/addy_van_den_Krommenacker_66.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/addy_van_den_Krommenacker_66.webp ) [special_category] => )

Meer quality time? Plan je vrije dagen slim!

Vinden jullie het ook lastig om meer tijd voor elkaar in te plannen? Een volwassen leven is druk: werk, kinderen, sociale contacten, sporten, ontspannen… O ja, en natuurlijk quality time met elkaar. Vaak gaat de echte één-op-één tijd verloren e...

App\Post Object
(
  [id] => 59346
  [slug] => meer-quality-time-plan-je-vrije-dagen-in-2021-slim
  [title] => Meer quality time? Plan je vrije dagen slim!
  [content] => 

Vinden jullie het ook lastig om meer tijd voor elkaar in te plannen? Een volwassen leven is druk: werk, kinderen, sociale contacten, sporten, ontspannen… O ja, en natuurlijk quality time met elkaar. Vaak gaat de echte één-op-één tijd verloren en worden activiteiten gecombineerd om toch samen te kunnen zijn, maar dit kan beter. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel.

Slim plannen van je vrije dagen in 2021

Iedereen heeft recht op een aantal vrije dagen per jaar, maar als je dit slim plant, heb je meer vrije dagen dan je denkt. Daarvoor kijken we naar de kalender van komend jaar. Kijk goed naar het aantal vrije dagen dat je hebt en de verplicht vrije dagen van dit jaar, oftewel de feestdagen. Als je rondom de verplicht vrije dagen telkens wat extra vakantiedagen opneemt, heb je elke keer een week of langer vrij. Heerlijk toch! In die vrije weken kan je veel tijd inplannen voor je liefje. Alleen jullie tweetjes, dat is pas genieten van je vrije dagen.

Plak vakantiedagen aan de feestdagen

De eerstvolgende feestdagen zijn de paasdagen. Dit jaar valt pasen op zondag en maandag, wat betekent dat je al één vrije dag te pakken hebt. Neem je na de vrije maandag nog 4 vakantiedagen op, dan heb je alweer een hele week vrij. De meeste mensen krijgen in het hele jaar 20 vakantiedagen, dus dan zou je nu nog 16 vakantiedagen over hebben. Vervolgens heb je de feestdagen Koningsdag en Bevrijdingsdag. Deze twee dagen vallen op dinsdag en woensdag, en als je de dagen die ertussen vallen ook vrij neemt, dan heb je maar liefst 9 dagen achter elkaar vrij. Dat is anderhalve week! Van deze 9 dagen hoef je slechts 5 vakantiedagen op te nemen, wat betekent dat je er nu nog 11 over zou hebben.

Meer quality time met je liefje

Als je de laatste vakantiedagen wil opmaken en daarmee zo lang mogelijk aaneengesloten vrij wil krijgen, dan kan je deze het beste plannen tussen Hemelvaartsdag en het Pinksterweekend. Deze twee feestdagen zijn goed voor 2 vrije dagen, ook al valt de eerste dag van het Pinksterweekend op een zondag. Als je de dagen tussen de feestdagen vrij neemt, dan heb je maar liefst 12 dagen aaneengesloten vakantie. In die tijd kan je vast en zeker wat leuke dingen plannen met je liefje. Ik zou maar vast de vakantiedagen doorgeven op werk…

Geschreven door Sanne van Bortel

[short_description] => Vinden jullie het ook lastig om meer tijd voor elkaar in te plannen? Een volwassen leven is druk: werk, kinderen, sociale contacten, ontspannen… O ja, en natuurlijk quality time met elkaar. Vaak gaat de echte één-op-één tijd verloren en worden activiteiten gecombineerd om toch samen te kunnen zijn, maar dit kan beter. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel. [meta_description] => Vinden jullie het ook lastig om meer tijd voor elkaar in te plannen? Een volwassen leven is druk: werk, kinderen, contacten.. Plan je vrije dagen 2020 slim! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/vrije_dagen_2021.webp [created] => 2021-01-03 10:06:23 [modified] => 2023-04-02 09:46:41 [status] => publish [type] => post [category] => 47 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/vrije_dagen_2021.webp [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/vrije_dagen_2021.webp [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/vrije_dagen_2021.webp ) [special_category] => )

Lees in deze blogs de ervaringen en verhalen van trouwprofessionals.

Op Trouwen.nl lees je van alles over trouwen, in ondertrouw gaan, jouw perfecte bruiloft, de nieuwste trends in de bruidsmode en nog veel meer. Maar dat is niet alles! Op Trouwen.nl lees je onder ‘blog’ ook alles over achter de schermen in de trouwwereld. Kruip met een kop thee in je lekkere stoel en beleef wat de professionals uit de trouwmarkt meemaken. Trouwen.nl is de enige trouwsite die jou een kijkje in de keuken aanbiedt! Lees persoonlijke verhalen en ervaringen en leer hoe leuk het is om in de trouwbranche te werken. 

Zelf ook leuke ervaringen dankzij jouw super leuke beroep in de trouwbranche en geïnteresseerd in bloggen op Trouwen.nl? Neem contact op met onze redactie via redactie@trouwen.nl!


Blog op Trouwen.nl
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation