Welke.nl

Huur een touringcar voor je bruiloftsgasten

Als je een touringcar huurt voor al je gasten op jullie bruiloft, ben je niet alleen in één keer klaar qua trouwvervoer, ook weet je zeker dat je gasten veilig thuiskomen na een geweldige dag. En niemand hoeft te bobben! Behalve de chauffeur van de touringcar, dan.

Witte touringcar op de bruiloft

Uiteraard bestaat er, speciaal voor jullie bruiloft, de perfecte touringcar. Nu denk je bij een touringcar vast en zeker niet direct aan een prachtige bolide, maar toch is een witte touringcar wel degelijk een indrukwekkend plaatje. De witte touringcars worden alleen ingezet voor bruiloften en worden daarbij uitstekend onderhouden. Jullie gasten zullen in stijl worden vervoerd. En dat niet alleen: ook de nodige luxe is aanwezig, zoals een drankje naar keuze en eventueel zelfs een hapje. Ook een koffiebar is indien gewenst aanwezig. Wat wil een mens op weg naar een bruiloft nog meer?

Touringcar als trouwvervoer

Een touringcar als trouwvervoer is ideaal. De bruiloftsgasten worden opgepikt op een bepaald verzamelpunt en na het bruidsfeest worden ze hier ook weer afgezet. In overleg met de chauffeur kan de touringcar ook op verschillende punten stoppen om bruiloftsgasten op te halen en af te zetten. Een touringcar als trouwvervoer is dus hartstikke praktisch. Niemand hoeft nog na te denken over hun eigen vervoer. Dat scheelt veel zorgen en ook geld voor je gasten. 

Trouwbus of bruiloftsbus huren

Naast het praktische aspect is er nog een voordeel aan het huren van een trouwbus of bruidsbus: het is hartstikke gezellig! De bruiloftsgasten hebben allemaal zin in een feestje, en omdat jullie een trouwbus huren, zijn ze nog vrolijker. Ze hoeven namelijk zelf niet te rijden en hebben in de trouwbus tijd voor een hapje en drankje. Bovendien kunnen ze in de trouwbus al de andere gasten beter leren kennen of juist oude vriendschappen oprakelen. Het huren van een trouwbus heeft zoveel voordelen dat we niet snappen waarom niet iedereen een trouwbus huurt op hun bruiloft! De prijzen vallen ook nog eens mee; rond de vierhonderd euro voor een hele dag. 

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation