Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Touringcar huren voor de bruiloftgasten. Lees hier de voordelen!

Krijgen jullie veel gasten en willen jullie hen comfortabel en snel vervoeren? Denk dan eens aan het huren van een trouwbus. Een touringcar die speciaal voor jullie wordt ingezet, heeft veel voordelen.

Minder regelen

Houden jullie de plechtigheid op locatie A en de receptie en het feest op locatie B? Dan zal iedereen van A naar B moeten komen. Dat vraagt het nodige regelwerk. Niet iedereen heeft de beschikking over een auto, mensen zullen misschien samen moeten rijden. Ook moet je vooraf checken of er op de locaties voldoende parkeerruimte is voor zoveel auto’s. Het huren van een touringcar voor het hele gezelschap zorgt ervoor dat je in feite minder hoeft te regelen.

Niemand verdwaalt

Als gasten zelfstandig van A naar B moeten rijden, loop je het risico dat mensen de weg niet vinden. Ook hierbij geldt: stress die je als kiespijn kunt missen. Je wilt immers dat iedereen op tijd en zonder gedoe op de juiste plek is. Met een touringcar speciaal voor alle gasten kan het bijna niet mis gaan!

Groot of klein?

Nu denk je misschien; een touringcar, maar we zijn slechts met dertig mensen? Je hebt trouwbussen in allerlei soorten en maten, zodat dit precies afgestemd kan worden op jullie gezelschap. Ook de uitstraling van de bus moet natuurlijk passen bij jullie grote dag: wordt het over the top luxe of nostalgisch?

Entertainment onderweg

De gasten samen op weg sturen, zorgt meestal ook voor de nodige ‘pret onderweg’. De feeststemming zit er vast snel in als het gezelschap samen reist. Zeker als jullie zorgen voor muziek onderweg, of een persoonlijke boodschap van jullie die op de tv’s in de bussen wordt afgepeeld.

Drankje in de bus?

In meer luxe bussen is het ook mogelijk om onderweg een drankje te schenken. Zeker prettig als er best wat kilometers afgelegd moeten worden!

Invaliden

Check vooraf met de verhuurmaatschappij wat de mogelijkheden zijn voor het laten instappen van mensen die minder goed ter been zijn.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation