Huur een touringcar bus voor je gasten!

Een touringcar bus huren voor je gasten, wat komt daar allemaal bij kijken? Wat kan je verwachten als je een touringcar bus huurt op je bruiloft? Met een touringcar bus worden je gasten veilig vervoerd van en naar hun bestemming en hoeven ze zelf helemaal niks te regelen.

Gastenvervoer naar de bruiloft


Het is leuk als je gasten naar jullie bruiloft komen, maar het is ook wel heel erg fijn als je gasten weer veilig thuiskomen na het feestje. Met een touringcar bus weet je zeker dat al je gasten veilig thuiskomen. In een touringcar is plaats voor wel 57 personen! Afhankelijk van hoe groot jullie bruiloft is, ben je met één of twee bussen ook helemaal klaar. En je gasten zitten lekker warm en droog en hoeven zelf helemaal niks te regelen qua vervoer. Ook aan comfort is gedacht: de stoelen zitten heerlijk, ook voor langere reizen, en de gordijntjes en muziek zorgen voor een aangename sfeer.

Trouwbus voor je bruiloft


Beeld je eens in hoe jullie bruiloftsgasten zullen kijken als ze zien dat ze worden opgehaald door een heuse trouwbus. Stap allemaal maar in! De trouwbus gaat langs verschillende ophaalpunten of de gasten kunnen zich op één centraal punt verzamelen. De trouwbus haalt ze dan op en brengt al jullie bruiloftsgasten naar de verschillende locaties van de bruiloft. Bijvoorbeeld naar de kerk en vervolgens naar de feestlocatie. De gasten hoeven zich geen zorgen te maken over de route of over parkeerplaatsen, of over bobben!

Veilig trouwvervoer


De trouwbus biedt nog veel meer voordelen. Zo is het gewoon ook hartstikke gezellig om iedereen samen te vervoeren. Mensen leren zich elkaar al een beetje kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Er klinkt gezellige muziek en natuurlijk is er ook een toilet aanwezig. De sfeer zit er al goed in, eenmaal op de bestemming aangekomen kan het feest direct beginnen!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation