Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kosten huur trouwbus voor je bruiloftsgasten

Zo’n trouwbus is een leuk idee als trouwvervoer voor je bruiloftsgasten, maar hoeveel kost het huren van een trouwbus en welke opties zijn er eigenlijk allemaal? Wij vertellen je alles over het huren van een trouwbus!

Wat kost een trouwbus?

Wat je kwijt bent aan het huren van een trouwbus hangt in eerste instantie af van welke soort trouwbus je graag wilt huren. Ga je voor een touringcar bus met plaats voor 57 personen of wil je een kleinere bus met plaats voor 32 personen?

En maakt het je uit hoe de bus eruit ziet?

Want je kunt ook een prachtige klassieke Engelse dubbeldekker huren, om maar even iets te noemen. In de dubbeldekker is plaats voor 68 personen. Je kunt ook kiezen voor vervoer voor 19 personen of 30 personen. Een touringcar bus met plaats voor 57 personen kost ongeveer 375,- euro en dan heb je een chauffeur, verzekering en brandstof erbij. De prijzen kunnen natuurlijk wel verschillen per aanbieder.


Lees ook Handig en leuk: een trouwbus huren


Voordelen van de trouwbus

Een trouwbus huren lijkt in eerste instantie misschien een beetje over de top, maar heb je al eens goed nagedacht over alle voordelen? Vaak is een chauffeur bij de prijs inbegrepen, wat wel logisch is bij een grote touringcar bus, maar het betekent in elk geval dat jullie bruiloftsgasten zich geen zorgen hoeven te maken over het vervoer van en naar de trouwlocatie. Niemand hoeft te bobben en je weet zeker dat iedereen veilig thuiskomt. Bovendien is zo’n bus hartstikke gezellig en het zit ook nog eens comfortabel. Je kunt de gasten bij hun thuis laten afzetten of afspreken op een centrale plaats.


Ga naar Trouwbus professionals


Offerte trouwbus

Interesse gekregen in het huren van een trouwbus voor jullie bruiloft? Kijk eens bij de aanbieders van trouwbussen op onze website en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Laat je inspireren door de foto’s of lees een paar recensies van tevreden bruidsparen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation