Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vervoer van bruiloftgasten

Je kunt ervoor kiezen om voor jullie gasten ook vervoer te regelen. Zijn er bruidskinderen, dan kunnen die mogelijk met jullie meerijden, zolang je niet voor een sportwagen kiest. Natuurlijk kunnen gasten ook met eigen auto rijden, afhankelijk van de vraag of er op jullie trouwdag veel verplaatsingen naar verschillende locaties zijn. Met georganiseerd trouwvervoer heb je dan het voordeel dat iedereen overal op dezelfde tijd arriveert en gasten geen parkeerproblemen hebben.

Allemaal de bus in!

Kies je voor gezamenlijk vervoer voor jullie gasten, denk dan eens aan de bus. Die heb je in moderne touringcaruitvoeringen, maar er zijn ook bedrijven die de meest fantastische klassieke autobussen verhuren. Oude lijnbussen uit eigen land, mooie gele postbussen uit Zwitserland, fraaie rode Engelse dubbeldekkers, noem maar op. Het ziet er schitterend uit en plezier voor de gasten is gegarandeerd. Er zijn meer voordelen: geen parkeerproblemen, geen parkeergeld en overzichtelijk wat de aankomst- en vertrektijden betreft. Gaan jullie per koets, dan zijn er ook postkoetsen en rijtuigen waar meerdere mensen in kunnen zitten.

TIP: Vermijd grote afstanden

Willen jullie de trouwdag op verschillende locaties doorbrengen, probeer dan een keuze te maken waarmee je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan heen en weer rijden. In het drukke verkeer gaat zo heel veel kostbare tijd verloren. Die tijd kun je veel beter besteden aan quality time met jullie gasten.

Tekst: Pim Kisjes
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation