Handig en leuk: een trouwbus huren

Wil je jullie gezelschap op de trouwdag makkelijk en comfortabel van de ene naar de andere locatie laten brengen? Huur dan een trouwbus. Handig! Niemand hoeft zelf te rijden, dus er is geen kans op verdwalen.

Klassiek: een oldtimer bus huren


Een oude (Amerikaanse) schoolbus is een echte klassieker! Maar er zijn nog veel meer oldtimer bussen te huur. Diverse specialisten bieden oldtimer bussen aan, uitgevoerd in klassiek wit-blauw, maar ook lekker vrolijk in knalgeel, rood of mintgroen. Voor iedere stijl bruiloft is er een passende bus te vinden.

Witte trouwbus voor de gasten


Een witte, moderne trouwbus is comfortabel en er passen veel gasten tegelijk in. Handig, en door de kleur toch stijlvol. Een voordeel van de keuze voor een moderne trouwbus is dat deze is uitgerust met een toilet en airco. Wel zo prettig voor de gasten als het een aardig ritje wordt!

Dubbeldekker bus


Zo’n Engelse dubbeldekker is al charmant van zichzelf. Ideaal om veel gasten op een leuke manier mee te vervoeren. Wist je dat deze bussen niet alleen in het traditioneel rood, maar ook in wit te huren zijn? En trouw je in de zomer en vertrouw je op droog en zonnig weer? Dan kun je ook kiezen voor een model met open dak.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation