Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Nieuws op Trouwen.nl

Rugby speler veinst blessure voor huwelijksaanzoek | Filmpje

Chris Robinson uit West Yorkshire veinsde tijdens een wedstrijd een blessure voor zijn huwelijksaanzoek. Hij speelde in een wedstrijd tegen de Kirkburton Cougars toen hij na een tackle bleef liggen. Filmpje bekijken huwelijksaanzoek Amanda Tuckwell...

App\Post Object
(
  [id] => 84321
  [slug] => rugby-speler-veinst-blessure-voor-huwelijksaanzoek-filmpje
  [title] => Rugby speler veinst blessure voor huwelijksaanzoek | Filmpje
  [content] => Chris Robinson uit West Yorkshire veinsde tijdens een wedstrijd een blessure voor zijn huwelijksaanzoek. Hij speelde in een wedstrijd tegen de Kirkburton Cougars toen hij na een tackle bleef liggen.

Filmpje bekijken huwelijksaanzoek

Amanda Tuckwell, de vriendin van Chris rende naar hem toe, "Ik dacht dat hij zijn been had gebroken" en toen stelde Chris opeens dé vraag. Zie filmpje huwelijksaanzoek op de BBC.
Lees ook Op deze manier wordt jouw huwelijksaanzoek een groot succes!
Nieuws op Trouwen.nl [short_description] => Chris Robinson uit West Yorkshire veinsde tijdens een wedstrijd een blessure voor zijn huwelijksaanzoek. Hij speelde in een wedstrijd tegen de Kirkburton Cougars toen hij na een tackle bleef liggen. [meta_description] => Chris Robinson uit West Yorkshire veinsde tijdens een wedstrijd een blessure voor zijn huwelijksaanzoek. Hij speelde in een wedstrijd tegen de Kirkburton Cougars toen hij na een tackle bleef liggen. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [created] => 2023-03-28 08:55:03 [modified] => 2023-03-28 11:47:21 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/flashmob_huwelijksaanzoek_6mmjuy6.jpg ) [special_category] => )

Koning Charles III krijgt 6 mei een bijzondere ring

De ring, bekend als de koningsring van Charles II, staat symbool voor stabiliteit van de monarchie. Deze traditie wordt nog steeds gebruikt bij kroningsceremonies. © ComposedPix | Shutterstock·com | Charles III & Camilla Op 6 mei 2023 word de ...

App\Post Object
(
  [id] => 84169
  [slug] => koning-charles-iii-krijgt-6-mei-een-bijzondere-ring
  [title] => Koning Charles III krijgt 6 mei een bijzondere ring
  [content] => De ring, bekend als de koningsring van Charles II, staat symbool voor stabiliteit van de monarchie. Deze traditie wordt nog steeds gebruikt bij kroningsceremonies.

© ComposedPix | Shutterstock·com | Charles III & Camilla 

Op 6 mei 2023 word de ring doorgegeven

De ring die Charles III binnenkort krijgt, werd gedragen door verschillende generaties bij hun kroningen, zoals die van Koning George VI en zijn moeder Koningin Elizabeth II.
Lees ook Trouwen in Engeland, wat moet je weten?

Veilig bewaard in London

De ring wordt gezien als één van de belangrijkste kroonjuwelen en wordt veilig bewaard in het Jewel House in de Tower of London.

Koning Charles wenst zich een sobere ceremonie

Een kroning van één uur met 2000 gasten in plaats van de gewoonlijke kroning van vier uur met 6000 gasten, zou zijn voorkeur genieten.
Lees ook Huwelijksreis naar Windsor in Engeland
Blog op Trouwen [short_description] => De ring, bekend als de koningsring van Charles II, staat symbool voor stabiliteit van de monarchie. Deze traditie wordt nog steeds gebruikt bij kroningsceremonies. [meta_description] => De ring, bekend als de koningsring van Charles II, staat symbool voor stabiliteit van de monarchie. Deze traditie wordt nog steeds gebruikt bij kroningsceremonies. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Koning_Charles_ring_66.jpg [created] => 2023-03-20 00:29:45 [modified] => 2023-03-20 10:28:13 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Koning_Charles_ring_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Koning_Charles_ring_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Koning_Charles_ring_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Koning_Charles_ring_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Koning_Charles_ring_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Koning_Charles_ring_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Koning_Charles_ring_66.jpg ) [special_category] => )

Bruidsbeurs op Kasteel Oud Poelgeest | 19 maart 2023

Wie niet kan wachten om zijn of haar geliefde het ja-woord te geven en graag inspiratie op wil doen, dompelt zich komende zondag, op Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest heerlijk onder in alles wat met de aankomende bruiloft te maken heeft. Sfeervol...

App\Post Object
(
  [id] => 84053
  [slug] => bruidsbeurs-op-kasteel-oud-poelgeest-19-maart-2023
  [title] => Bruidsbeurs op Kasteel Oud Poelgeest | 19 maart 2023
  [content] => Wie niet kan wachten om zijn of haar geliefde het ja-woord te geven en graag inspiratie op wil doen, dompelt zich komende zondag, op Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest heerlijk onder in alles wat met de aankomende bruiloft te maken heeft. 

Sfeervolle zeventiende-eeuwse trouwlocatie

34 standhouders nemen zondag in het kasteel, maar ook daarbuiten, alle tijd om jou van adviezen te voorzien en de trends aan je te presenteren. Zo is er alles te vinden over bruidstaarten, ringen, bloemen, visagie, styling, muziek, vervoer, juridische zaken, fotografie, drukwerk, enzovoorts.

Overzichtelijke route op de bruidsbeurs

Voor de bruidegom of bruid to be die niet weet waar te beginnen, heeft de organisatie een overzichtelijke route gemaakt die jullie langs alle stands voert. Tussendoor kunnen jullie heerlijk uitrusten met een drankje op het terras of mooie auto’s bekijken die voor het kasteel staan.

Wanneer & tijd?

Het trouw-evenement is op zondag 19 maart van 11.00 tot 16.00 uur. Gratis tickets voor de bruidsbeurs zijn te reserveren via Kasteel Oud Poelgeest. Spontaan langskomen kan ook.
Ga naar meer Bruidsbeurzen op 19 maart 2023

Locatie

Kasteel Oud Poelgeest Poelgeesterweg 1 2341 NM Oegstgeest Bron: Kasteel Oud Poelgeest [short_description] => Wie niet kan wachten om zijn of haar geliefde het ja-woord te geven en graag inspiratie op wil doen, dompelt zich komende zondag, op Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest heerlijk onder in alles wat met de aankomende bruiloft te maken heeft. [meta_description] => Wie niet kan wachten om zijn of haar geliefde het ja-woord te geven en graag inspiratie op wil doen, dompelt zich komende zondag, op Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest heerlijk onder in alles wat met de aankomende bruiloft te maken heeft. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [created] => 2023-03-14 09:29:28 [modified] => 2023-03-14 10:15:40 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Kasteel_Oud_Poelgees_6wee6.jpg ) [special_category] => )

Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Het jaar 2023 is het jaar van het Konijn in de Chinese astrologie. Liefde en uitbundig zijn de kernwoorden voor dit jaar, een mooi jaar om te trouwen! Het jaar van het konijn Chinezen zien het konijn als het meest uitbundige dier der dieren. Daardo...

App\Post Object
(
  [id] => 16759
  [slug] => gelukkig-chinees-nieuwjaar
  [title] => Gelukkig Chinees Nieuwjaar!
  [content] => Het jaar 2023 is het jaar van het Konijn in de Chinese astrologie. Liefde en uitbundig zijn de kernwoorden voor dit jaar, een mooi jaar om te trouwen!

Het jaar van het konijn

Chinezen zien het konijn als het meest uitbundige dier der dieren. Daardoor worden er in China misschien wel meer kinderen in dit jaar geboren, waardoor het jaar van het konijn ook staat voor groei.

Bruidsboeket met jasmijn

Het is een perfect jaar voor een romantische bruiloft vol zachte kleuren. Een bruidsboeket met jasmijn of hartlelies, bloemen uit het jaar van de konijn. Net zoals de kleuren beige, cremewit en nude tinten.
Lees ook Het verhaal achter Chinese sterrenbeelden
Zwijmel weg in het jaar van het konijn… [short_description] => Het jaar 2023 is het jaar van het Konijn in de Chinese astrologie. Liefde & uitbundig zijn de kernwoorden voor dit jaar, een mooi jaar om te trouwen! [meta_description] => Het jaar 2023 is het jaar van het Konijn in de Chinese astrologie. Liefde & uitbundig zijn de kernwoorden voor dit jaar, een mooi jaar om te trouwen! [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [created] => 2023-01-21 00:39:44 [modified] => 2023-01-23 17:30:43 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/chineese_astrologie_konijn_nieuwjaar.jpg ) [special_category] => )

Een liefdevol nieuw jaar gewenst!

Het is oud en nieuw, een spannende dag! Over de hele wereld wordt vandaag het begin van een nieuw jaar gevierd. Een bijzondere tijd, die de wereldbevolking bindt. Druk, druk, druk: tegenwoordig heeft niemand tijd. Tijd voor een goed gesprek, tijd ...

App\Post Object
(
  [id] => 52049
  [slug] => een-liefdevol-nieuw-jaar-gewenst
  [title] => Een liefdevol nieuw jaar gewenst!
  [content] => Het is oud en nieuw, een spannende dag! Over de hele wereld wordt vandaag het begin van een nieuw jaar gevierd. Een bijzondere tijd, die de wereldbevolking bindt.

Druk, druk, druk: tegenwoordig heeft niemand tijd. Tijd voor een goed gesprek, tijd om stil te staan bij elkaar, tijd nemen om écht met elkaar iets te delen… Door werkdruk en stress, een groot gezin of veel bezigheden komt het er vaak niet van. De tijd lijkt ook steeds sneller te gaan. Zo zitten we nog te bbq-en in de tuin, en dan is het ineens al kerstvakantie! Probeer komend jaar eens wat meer stil te staan, in plaats van alleen maar door te rennen en vliegen. Juist door af en toe pas op de plaats te maken, creëer je tijd en ruimte.

Hoopvolle tijd

Het is niet alleen een feestelijke tijd; als iedereen een goed voornemen heeft, is het direct een hoopvolle tijd. Iedereen kijkt immers uit naar liefde, geluk, vrede en een goede gezondheid. Dus als we met z’n allen een beetje ons best doen, ziet de wereld er hopelijk komend jaar weer een stukje beter uit.

Trouwen.nl wenst ieder een gelukkig nieuw jaar, vol liefde en geluk!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Het is oud en nieuw, een spannende dag! Over de hele wereld wordt vandaag het begin van een nieuw jaar gevierd. Een bijzondere tijd, die de wereldbevolking bindt! [meta_description] => Het is oud en nieuw,. Over de hele wereld wordt vandaag het begin van een nieuw jaar gevierd. Een bijzondere tijd, die de wereldbevolking bindt. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [created] => 2022-12-31 01:00:23 [modified] => 2022-12-31 10:10:05 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/liefdevol_nieuwjaar_7xd7.jpg ) [special_category] => )

Gratis trouwen in Amsterdam volgeboekt tot maart 2023!

Willen jullie gratis trouwen in Amsterdam? Wees er dan maar snel bij, want tot nu toe zijn bijna alle trouwlocaties waar je gratis kunt trouwen volgeboekt tot maart 2023. Wil je na maart 2023 trouwen, zorg er dan voor dat je snel een datum boekt! W...

App\Post Object
(
  [id] => 80731
  [slug] => gratis-trouwen-in-amsterdam-volgeboekt-tot-maart-2023
  [title] => Gratis trouwen in Amsterdam volgeboekt tot maart 2023!
  [content] => Willen jullie gratis trouwen in Amsterdam? Wees er dan maar snel bij, want tot nu toe zijn bijna alle trouwlocaties waar je gratis kunt trouwen volgeboekt tot maart 2023. Wil je na maart 2023 trouwen, zorg er dan voor dat je snel een datum boekt! 

Waar kan ik gratis trouwen of mijn partnerschap registreren?

In Amsterdam kun je bij de volgende stadsloketten gratis trouwen of je partnerschap registreren: * Centrum (Amstel 1) * Nieuw-West (Osdorpplein 1000) * Noord (Buikslotermeerplein 2000) * Oost (Oranje-Vrijstaatplein 250) * West (Bos en Lommerplein 250) * Zuid (President Kennedylaan 923) * Zuidoost (Anton de Klomplein 150)

Welke dagen en tijden kan ik gratis trouwen in Amsterdam & zijn beschikbaar?

In Amsterdam kan je gratis trouwen op dinsdagen, om 10.30, 10.50 of 11.11. Sommige loketten zijn al volgeboekt tot maart 2023, sommige tot februari en enkelen tot januari. Klik hier voor de meest actuele informatie.

Sobere ceremonie

Gratis trouwen betekent een sobere ceremonie. Je kunt aan de tijden van het gratis trouwen wel zien dat de ceremonie zeer beknopt is - deze duurt maximaal tien minuten. Enkel het formele deel van het huwelijk sluiten wordt behandeld. Er is geen tijd voor romantiek, muziek of een speech. Er mag maar een beperkt aantal gasten aanwezig zijn (12 bij stadsloket West, bij andere loketten 20 personen), en daar vallen ook de getuigen en de fotograaf onder.

Trouwboekje of partnerschapsboekje

Het trouwboekje is helaas niet gratis: € 27,90. Wil je een luxere uitvoering? Dan kost het trouwboekje € 35,10. De goedkopere versie wordt gemaakt van donkerblauw kunststof en de luxe editie van donkerblauw leer.

Alleen op afspraak jullie trouwdatum vastleggen

Als je gratis wil trouwen bij één van deze stadsloketten, moet je persoonlijk langskomen bij het stadsloket waar je ook wil trouwen. Een afspraak maken via de telefoon of online kan niet. Je kunt ook niet willekeurig langskomen om even getrouwd te worden. Breng dus een bezoekje aan het stadsloket en leg jullie datum vast, dan ben je helemaal ready to go! Vergeet niet je huwelijk aan te kondigen bij de gemeente via een verklaring huwelijk/partnerschapsregistratie.
Ga naar Amsterdam: Afspraak maken bij het stadsloket
Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Willen jullie gratis trouwen in Amsterdam? Wees er dan maar snel bij, want bijna alle locaties zitten tot maart 2023 vol! [meta_description] => Willen jullie gratis trouwen in Amsterdam? Wees er dan maar snel bij, want bijna alle locaties zitten tot maart 2023 vol! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [created] => 2022-11-04 05:52:17 [modified] => 2022-11-04 08:01:13 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/gratis_trouwen_amsterdam_volgeboekt_77.jpg ) [special_category] => )

Bruidsshow 8 oktober | Hardenberg

Op deze dag zullen een aantal modellen de nieuwe collectie trouwjurken showen. Daarna kun je deze bekijken en vrijblijvend een pasafspraak maken om je favoriete modellen te kunnen passen. LocatieHardenberg Voorstraat 45 7772 AB Hardenberg Zat...

App\Post Object
(
  [id] => 79903
  [slug] => bruidsshow-8-oktober-hardenberg
  [title] => Bruidsshow 8 oktober | Hardenberg
  [content] => Op deze dag zullen een aantal modellen de nieuwe collectie trouwjurken showen. Daarna kun je deze bekijken en vrijblijvend een pasafspraak maken om je favoriete modellen te kunnen passen.

Locatie

Hardenberg Voorstraat 45 7772 AB Hardenberg Zaterdag 8 oktober 11.00 en 14.00 uur. Er staat een lekker hapje en drankje voor je klaar. Graag wel van tevoren aanmelden info@compagne.nl Voor meer informatie ga naar Compagne Bruidsmode [short_description] => Op deze dag zullen een aantal modellen de nieuwe collectie trouwjurken showen. Daarna kun je deze bekijken en vrijblijvend een pasafspraak maken om je favoriete modellen te kunnen passen. [meta_description] => Op deze dag zullen een aantal modellen de nieuwe collectie trouwjurken showen. Daarna kun je deze bekijken en vrijblijvend een pasafspraak maken om je favoriete modellen te kunnen passen. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [created] => 2022-09-22 08:36:03 [modified] => 2022-09-22 18:09:59 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/bruids_show_trouwjurken_2023.jpg ) [special_category] => )

Veel meer trouwerijen dit jaar door inhaalhuwelijken

Volgens het CBS gaven tot en met juli 2022 ruim 40.000 bruidsparen elkaar het ja-woord. In de twee coronajaren lag dat aantal veel lager namelijk 30.000 gesloten huwelijken in 2021 en 25.000 in 2020. In de eerste 7 maanden van 2019 (het laatste jaar ...

App\Post Object
(
  [id] => 79542
  [slug] => veel-meer-trouwerijen-dit-jaar-door-inhaalhuwelijken
  [title] => Veel meer trouwerijen dit jaar door inhaalhuwelijken
  [content] => Volgens het CBS gaven tot en met juli 2022 ruim 40.000 bruidsparen elkaar het ja-woord. In de twee coronajaren lag dat aantal veel lager namelijk 30.000 gesloten huwelijken in 2021 en 25.000 in 2020. In de eerste 7 maanden van 2019 (het laatste jaar voor corona) zijn er 36.000 huwelijken gesloten.

Inhaalhuwelijken in 2022 volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek

In de eerste zeven maanden van 2022 zijn er meer huwelijken gesloten dan in de jaren hiervoor. Volgens het CBS wordt dat veroorzaakt door veel inhaalhuwelijken. Bruidsparen to be stelden hun huwelijk uit, omdat er door de corona regels geen bruiloft mocht worden gegeven.    Bron: CBS [short_description] => Volgens het CBS gaven tot en met juli 2022 ruim 40.000 bruidsparen elkaar het ja-woord. In de twee coronajaren lag dat aantal veel lager namelijk... [meta_description] => Volgens het CBS gaven tot en met juli 2022 ruim 40.000 bruidsparen elkaar het ja-woord. In de twee coronajaren lag dat aantal veel lager namelijk... [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [created] => 2022-09-08 09:40:27 [modified] => 2022-09-30 09:54:29 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/inhaalhuwelijken_corona_cbs_77.jpg ) [special_category] => )

Pippi bruidsmodeshow 12 september | Venlo

De nieuwste trouwjurken en trends kun je zien tijdens de mode show. Ook zijn in dezelfde winkelstraat meerdere trouwspecialisten gevestigd, die allemaal aanwezig zullen zijn, waardoor je op één avond een groot deel van je bruiloft kunt regelen. ...

App\Post Object
(
  [id] => 79523
  [slug] => pippi-bruidsmodeshow-12-september-venlo
  [title] => Pippi bruidsmodeshow 12 september | Venlo
  [content] => De nieuwste trouwjurken en trends kun je zien tijdens de mode show. Ook zijn in dezelfde winkelstraat meerdere trouwspecialisten gevestigd, die allemaal aanwezig zullen zijn, waardoor je op één avond een groot deel van je bruiloft kunt regelen. Hoe easy is dat!

Hoe laat & meld je aan

Maandag 12 september van 19.00 tot 21.00 uur. Meld je wel van tevoren aan via info@pippibruidsmode.nl

Locatie

Klaasstraat 38 5911 JR Venlo Tel: 077-7857155 Voor meer informatie ga naar Pippi Bruidsmode [short_description] => De nieuwste trouwjurken en trends kun je zien tijdens de mode show. Ook zijn in dezelfde winkelstraat meerdere trouwspecialisten gevestigd, die allemaal aanwezig zullen zijn, waardoor je op één avond een groot deel van je bruiloft kunt regelen. Hoe easy is dat! [meta_description] => De nieuwste trouwjurken en trends kun je zien tijdens de mode show. Ook zijn in dezelfde winkelstraat meerdere trouwspecialisten gevestigd, die allemaal aanwezig zullen zijn, waardoor je op één avond een groot deel van je bruiloft kunt regelen. Hoe easy is dat! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwjurken_mode_show_77.jpg [created] => 2022-09-08 07:09:29 [modified] => 2022-09-30 09:54:50 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwjurken_mode_show_77.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwjurken_mode_show_77.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/trouwjurken_mode_show_77.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/trouwjurken_mode_show_77.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/trouwjurken_mode_show_77.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/trouwjurken_mode_show_77.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwjurken_mode_show_77.jpg ) [special_category] => )

Het laatste nieuws voor jouw droom huwelijk

De nieuwe mode bekijken? Weten wat er speelt in de trouwbranche? Daarvoor ben je bij Trouwen.nl aan het goede adres! Wij scannen op het leukste nieuws uit de trouwwereld en weten welke mode populair is. Trouwen.nl is het platform voor het laatste nieuws. Daarnaast kun je natuurlijk altijd voldoende ideeën opdoen dankzij talloze artikelen over elk onderwerp dat je kunt bedenken. 

Of je nu lekker artikelen wil lezen, de laatste modetrends wil bekijken, blogs van trouwprofessionals wil lezen, of op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, op Trouwen.nl vind je alles wat je zoekt!

Nieuws op Trouwen.nl
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation