Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Mildred Nijhove Liefde is leven & leven is liefde

45 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Mildred Nijhove Vraag informatie aan
Mevr. Mildred Nijhove
Landelijk

Allereerst mijn hartelijke gelukwensen voor jullie aanstaande huwelijk of geregistreerd partnerschap. Hoe fantastisch is het dat je de liefde van je leven hebt ontmoet en dit met een bijzondere ceremonie gaat bezegelen.

Liefde is leven, leven is liefde

Het is de basis van alles in het leven. De relatie tussen partners is daar zeker één van. Het doet er niet toe wat je afkomst is, welke religie je aanhangt of dat je van hetzelfde geslacht bent.

Dát is wat het leven zo divers en mooi maakt.

Een verbintenis bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap is voor iedereen het mooiste wat er is. Het is de kroon op je relatie en liefde. Daar een wezenlijke bijdrage aan mogen én kunnen leveren vind ik een hele eer. Een ode aan het bruidspaar brengen door te vertellen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat hun doelen en dromen in het leven zijn.

Eerlijk gezegd speelt er ook een stukje eigenbelang mee. Hoe mooi en hartverwarmend is het dat je als Babs keer op keer de liefde in haar puurste vorm opnieuw mag mee beleven? Het mogen aanhoren van unieke verhalen uit unieke levens. Duizend levens en even zoveel mooie, ontroerende, grappige, authentieke

en aparte verhalen om te mogen vertellen. Ook jullie verhaal en belevenissen die naar deze liefdevolle verbintenis hebben geleid moet op een speciale manier verteld worden

Zoek niet verder, en laat mij diegene zijn die zich zeer vereerd zou voelen om samen met jullie van deze mooie dag een magische en bíjzondere herinnering te mogen maken.

Let Love Rule

Vraag informatie aan

Beoordelingen


45 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Brigitte Rensen-Sy

Op 03 jul 2024

Wat een vakvrouw! Mildred neemt je van A tot Z mee als bruidspaar. Zeer toegankelijk, ontspannen, gezellig en professioneel. In het gehele traject leeft ze met je mee, geeft ze jullie als bruidspaar de regie, is ze betrokken bij alle dierbaren om ons heen en geeft ze meer dan je van een Babs verwacht! Mildred geeft je net dat extra!

Brigitte

Op 03 jul 2024

Wat een vakvrouw! Mildred neemt je van A tot Z mee als bruidspaar. Zeer toegankelijk, ontspannen, gezellig en professioneel. In het gehele traject leeft ze met je mee, geeft ze jullie als bruidspaar de regie, is ze betrokken bij alle dierbaren om ons heen en geeft ze meer dan je van een Babs verwacht! Mildred geeft je net dat extra!

Paula & Youri

Op 21 may 2024

Ben je op zoek naar een trouwambtenaar die het leven niet al te serieus neemt? Dan zit je bij Mildred aan het juiste adres. Wat een topper is zij! Met een goede voorbereiding zorgt ze ervoor dat de meest belangrijkste en leukste topics tijdens de ceremonie worden besproken. Dit doet ze niet alleen zorgvuldig, maar ook met een grap en een lach. Niks stijfjes en traditioneel, maar juist fijn op het moment ingespeeld. Mildred, bedankt voor je begeleiding in dit proces en fijn dat jij ons huwelijk wilde bezegelen.

Ronalys& Susana

Op 28 feb 2024

Mildred is zonder twijfel een topvrouw als het gaat om het voltrekken van huwelijken. Haar enorme behulpzaamheid en vermogen om met je mee te denken maken haar een onmisbare toevoeging aan onze speciale dag. Maar Mildred is meer dan alleen een trouwambtenaar; ze is een gezellige tante die ook nog eens lekker kan koken! Mildred straalt niet alleen warmte en vriendelijkheid uit, maar ze heeft ook een ongelooflijk inlevingsvermogen. Tijdens onze ontmoetingen voorafgaand aan de ceremonie nam ze echt de tijd om ons liefdesverhaal te leren kennen. Ze luisterde aandachtig naar onze ervaringen, herinneringen en toekomstdromen, en slaagde erin om al deze elementen op een prachtige manier te weven in de ceremonie. Ze wist precies welke emoties ze moest raken en hoe ze het publiek kon meenemen op onze reis van liefde en verbondenheid. Haar woorden waren niet alleen woorden; ze waren een spiegel van onze zielen, waardoor onze liefde voor elkaar en onze toewijding aan onze relatie oprecht schitterden. Dat onze gasten zo geraakt werden door de ceremonie is een ware getuigenis van Mildreds talent. Ze slaagde erin om een sfeer te creëren waarin liefde en harmonie heersten, en waarin iedereen zich verbonden voelde, niet alleen met ons als bruidspaar, maar ook met elkaar. Het feit dat ons verhaal onze gasten inspireerde, was een groter compliment dan we ooit hadden kunnen verwachten. Alle lof gaat naar Mildred. Haar warmte, professionaliteit en talent om liefdesverhalen tot leven te brengen maken haar een ware ster onder de trouwambtenaren. We zijn oprecht dankbaar dat ze deel uitmaakte van onze Lovestory

Arnoud en Elise

Op 20 jan 2024

Mildred ging grondig te werk. We hebben twee keer met haar online om tafel gezeten en we kregen tussendoor allebei twee of drie vragenlijsten over onszelf en de ander, om in te vullen. Ook vroeg ze om een stuk of drie namen van mensen die ons goed kennen, zodat ze ook hen een reeks vragen over ons kon stellen. Aan de ene kant leverde ons dit nóg meer werk op, in de toch al drukke voorbereidingen voor de bruiloft. Aan de andere kant was het wel de mooiste speech die we ooit van een ambtenaar van de burgerlijke stand hadden gehoord. Het was heel persoonlijk en lief.

Carlos & Nikita

Op 14 dec 2023

Via onze wedding planner terecht gekomen bij Mildred waar we super blij mee zijn. Mildred is een super lieve directe spontane empathische vrouw die weet wat ze wil maar vooral die weet in te spelen op wat het bruidspaar wil. Mildred heeft onze ceremonie met humor en mooie verhalen weten in te vullen, alle gasten waren enthousiast over haar stijl. Flexibel en weet goed op onverwachte situaties in te spelen met een touch of humor. Mildred super bedankt voor alles, als we het opnieuw mochten doen kozen we jou weer 100%.

Roy en Josca

Op 04 nov 2023

Beste Mildred, Wat ben jij een topper zeg! Wij hebben genoten van de ceremonie. Die bracht jij met humor en ging je op reacties in van de gasten maar ook van ons. Waardoor het nog persoonlijker werdt. Vanaf moment 1 hadden wij alle vertrouwen in jou! Het kennismakingsgesprek was al een succes. We hadden wel wat huiswerk gekregen maar uit al die vragen heb je een geweldige ceremonie kunnen geven. Bedankt dat je onze dag nog mooie heb gemaakt.

Sophie en Joshua

Op 15 oct 2023

Lieve Mildred, Wat ben jij een topper! Vanaf het moment dat we kennismaakte wisten Joshua en ik dat niemand anders dan jij onze ceremonie zou doen. Je hebt ons super begeleid richting onze grote dag met gezellige gesprekken en goede ideeën. Je hebt de tijd genomen om onze familie en vrienden te spreken en hebt er een prachtig verhaal van gemaakt waar veel om is gelachen tijdens en na de grote dag, je was een absolute hit bij familie en vrienden! Wij hebben erg genoten van jou als onze BABS en raden iedereen aan die zoekende is om jou te contacten. Lieve Mildred, nogmaals enorm bedankt voor jou energie, vriendelijkheid, grappen en de prachtige ceremonie! Liefs, Sophie en Joshua

Familie van Hees

Op 26 sep 2023

Lieve Mildred, Wat was je fantastisch. We hebben zo ontzettend van je genoten. Je humor, je gevoeligheid, je betrokkenheid en je begrip voor , in ons geval, kleine kinderen die het soms een beetje spannend vinden. Zo geduldig hoe je met onze Senna omging omdat hij moest huilen tijdens de ceremonie. Jij bent gelukkig geen persoon die op haar klokje kijkt want wat heb je dit tof opgelost. het is nog altijd maar de vraag of je de juiste keuze hebt gemaakt. Je moet je zo kwetsbaar opstellen aan een BABS omdat je eigenlijk in korte tijd je hele leven moet gaan uitlichten. Maar wat heb jij dit goed gedaan. Je hebt je ingelezen, je hebt vragen gesteld en bovenal naar ons als persoon gekeken. Ondanks onze wantrouwen naar een eerdere BABS die wij hebben gesproken, Ik zal geen namen noemen but if you know, you know. heb je al onze wensen overtroffen. Alsof je ons al jaren kende. En jouw humor, echt fantastisch. Het was een dag met een lach en met een traan. Maar als we alles overnieuw zou moeten doen, wie weet over een aantal jaar, sta jij boven op mijn lijst om te bellen. Lieve Mildred, BEDANKT. We zijn je ontzettend dankbaar dat je bij onze mooie dag aanwezig was. Heel veel liefs, Wesley, Denise en kleine Senna

Jos Hendriks

Op 14 sep 2023

Wat een gouden greep om Mildred te vragen onze huwelijksceremonie in te kleuren! Enkele sterke punten: heldere communicatie, bijzondere ideeen zoals kinderaktes, zeer intensieve voorbereiding, veel bijzondere vragen voor ons waardoor zij optimaal persoonlijk kon zijn, de speciale bijeenkomsten bij haar thuis, haar oog voor details, het maken van een herinneringsboek, enzovoorts. Het contact met haar was heel laagdrempelig. Mildred: top!

Jos Hendriks

Op 14 sep 2023

Wat een gouden greep om Mildred te vragen onze huwelijksceremonie in te kleuren! Enkele sterke punten: heldere communicatie, bijzondere ideeen zoals kinderaktes, zeer intensieve voorbereiding, veel bijzondere vragen voor ons waardoor zij optimaal persoonlijk kon zijn, de speciale bijeenkomsten bij haar thuis, haar oog voor details, het maken van een herinneringsboek, enzovoorts. Het contact met haar was heel laagdrempelig. Mildred: top!

Linda & Jason

Op 06 aug 2023

Waar zal ik beginnen...Mildred was onze trouwambtenaar op 30 juni jl. Hoe bijzonder was dit! Niet alleen de ceremonie zelf, maar het hele traject. De eerste kennismaking was bij haar thuis. Wij voelden ons zó welkom! Mildred is oprecht, warm en zo hartelijk! Na 3 uur zaten we nog steeds lachend rond haar eettafel! De vele gesprekken die daarna volgden verliepen eender als de eerste keer. Tijdens de voorbereidingen gaf ze overal tips over en we konden haar alles vragen. Het contact bleef warm en persoonlijk. Onze gasten hebben, net als wij, genoten van haar tijdens de ceremonie. Wat een mooie, oprechte persoonlijkheid. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Dank je wel Mildred dat je deze speciale dag nòg specialer hebt gemaakt!

Linda & Jason

Op 06 aug 2023

Waar zal ik beginnen...Mildred was onze trouwambtenaar op 30 juni jl. Hoe bijzonder was dit! Niet alleen de ceremonie zelf, maar het hele traject. De eerste kennismaking was bij haar thuis. Wij voelden ons zó welkom! Mildred is oprecht, warm en zo hartelijk! Na 3 uur zaten we nog steeds lachend rond haar eettafel! De vele gesprekken die daarna volgden verliepen eender als de eerste keer. Tijdens de voorbereidingen gaf ze overal tips over en we konden haar alles vragen. Het contact bleef warm en persoonlijk. Onze gasten hebben, net als wij, genoten van haar tijdens de ceremonie. Wat een mooie, oprechte persoonlijkheid. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Dank je wel Mildred dat je deze speciale dag nòg specialer hebt gemaakt!

Richard en Margo

Op 27 jul 2023

We hebben een prachtige dag gehad en het begon met de mooie ceremonie. Na de gezellige en relaxte contacten met Mildred wisten we al dat het bijzonder zou worden. Samen met alle familie en gasten hebben we genoten van haar bruisende aanwezigheid en zeer persoonlijke speech. Dank je wel Mildred.

Mitch en Simone

Op 26 jul 2023

Mildred leert je echt kennen. Van het warme welkom bij haar thuis tot aan de prachtige ceremonie. Een fijn en professioneel traject met als einde een ceremonie die precies bij ons paste. We raden haar iedereen aan die op zoek is naar persoonlijk en uniek.

B&G

Op 17 jul 2023

In februari werden wij ouders van ons derde kindje en een maand later hoorden wij dat mijn schoonvader ongeneeslijk ziek was. Hoe lang we nog hadden was onbekend, maar zagen dat het snel achteruitging met zijn gezondheid. Wij besloten om onze bruiloft versneld te plannen zodat we mijn schoonvader nog in ons midden zouden hebben op onze bruiloft. Vanaf dat moment kwamen wij in contact met Mildred. Ze raakte oprecht ontroerd van ons verhaal en besloot alles op alles te zetten om onze ceremonie te voltrekken. In krap 2 maanden tijd hebben we de bruiloft georganiseerd en tot het laatste moment was het onzeker of deze door kon gaan. Mildred heeft actief meegedacht over allerlei mogelijkheden om de bruiloft wel op deze dag door te kunnen laten gaan, zonder dat het te veel werd voor m’n schoonvader. Gelukkig konden we de ceremonie voltrekken zoals we dat oorspronkelijk wilden en het was in één woord magisch. Ondanks de beladen omstandigheden, de geringe voorbereidingstijd en het feit dat wij haar tweede ceremonie waren die dag, is Mildred instaat geweest om onze verhalen en persoonlijkheden zo puur neer te zetten, al onze gasten te raken en zoveel humor en luchtigheid te brengen waardoor het een ceremonie werd met heel veel tranen maar ook veel werd gelachen. Vooral onze jongens van 8 en 11 konden niet stoppen met lachen van alle verhalen van hun vader op jongere leeftijd. Zo bijzonder! Bedankt Mildred voor deze topervaring. Je hebt een geweldige bijdrage geleverd aan een magische herinnering voor ons, onze dierbaren en vooral mijn dierbare schoonvader. Wij hopen je in de toekomst nog op veel bruiloften tegen te komen, want we gaan je aan iedereen aanbevelen. So so Lobi!

wendell

Op 17 jul 2023

Één echte professional. Tijdens onze kennismakingsgesprek werd voor ons als bruidspaar duidelijk dat een Mildred de juiste babs voor ons zou zijn en we niet verder hoefden te kijken. Ongeachte de grootte van je bruiloft weet ze als babs de juiste vragen te stellen die je als bruidspaar aan het denken zetten over de setting van je grote dag. We waren op zoek naar een babs die onze ceremonie persoonlijk kon maken bij een setting van 50 gasten. Onze grote dag heeft plaats gevonden op 8-7-2023 en ik wil dan ook Mildred namens mijn vrouw, kids, familie en vrienden ontzettend bedanken voor de personal touch gedurende ceremonie, interactie met de gasten en haar charme. Het was ons overduidelijk, maar dat ook van onze gasten met hoeveel passie en liefde Mildred haar werk uitoefent. Keep up the good work!

Cynthia

Op 19 jun 2023

Mildred hebben wij een aantal jaren geleden leren kennen op de trouwbeurs in Hoorn. Zodra ik met haar gesproken had was ik gelijk overtuigd dat zij onze ceremonie mocht gaan verzorgen. Na een paar jaar wachten ging ons huwelijk dan toch eindelijk door en gelukkig was Mildred nog beschikbaar. Na een aantal gesprekken en wat huiswerk heeft zij heeft een zeer persoonlijke toespraak voor ons geschreven met veel humor zoals wij gehoopt hadden. Hierdoor werd het een fantastische dag! Ik zou Mildred zeker aan iedereen aanraden!!

Mike & Kaylee

Op 15 jun 2023

Wanneer wij op zoek waren naar een trouwambtenaar viel Mildred ons gelijk op en zijn we haar profiel beter gaan bekijken. In haar eigen persoonlijke verhaal kwam ze al over als een heel open persoon met een passie voor liefde. Aan de hand daarvan hebben wij Mildred benaderd en samen een afspraak gemaakt om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of de klik er was. Na het gesprek hebben we niet lang nagedacht om Mildred graag als onze trouwambtenaar te hebben. We kregen gelijk heel wat ‘huiswerk’ van Mildred mee met heel veel persoonlijke vragen om ons zo goed mogelijk te leren kennen waardoor ze een zo persoonlijk mogelijke ceremonie kon voorbereiden. Ook familie en vrienden werden ondervraagd zodat ze ook die verhalen kon gebruiken. Mildred had een hele mooie balans gemaakt van emotionele en mooie/leuke gebeurtenissen. De ceremonie zelf was dan ook fantastisch en wat hebben wij genoten van dat moment!

Dayana en Wouter

Op 13 jun 2023

Fantastisch! Mildred geeft veel stof om over na te denken (huiswerk) om haar speech te maken. Het resultaat was te zien tijdens onze prachtige ceremonie. Het was heel mooi, persoonlijk, ontroerend en grappig. All onze gasten waren onder de indruk van onze ceremonie. Heel erg bedankt. Je hebt ervoor gezorgd dat de start van ons huwelijk, een mooi begin heeft

Vanessa&Oivwn

Op 03 apr 2023

Lieve Mildred, wij kwamen jou tegen op een trouwbeurs toen je een demo-ceremonie had en wij waren meteen verliefd op jouw charmes en warmte. Onze ceremonie heb jij heel leuk gedaan. Je nam van tevoren de tijd om je te verdiepen in ons waardoor wij een persoonlijke ceremonie hadden ipv een standaard. Er was genoeg interactie en humor tussendoor tijdens de ceremonie. Wij en al onze gasten hebben genoten van de ceremonie. Nogmaals dank voor de leuke ceremonie.

Jeroen en Lisanne

Op 13 jan 2023

Lieve Mildred, Dankjewel voor de prachtige ceremonie. Wij hebben genoten, gelachen en gehuild. Vanaf het moment dat we je hebben ontmoet wisten we dat de keuze was gemaakt . Hoe verschillend Jeroen en ik zijn, zo mooi heb jij het als een verhaal bij elkaar gebracht. Jou passie voor het vak geeft er een gouden randje aan. Liefs Jeroen en Lisanne

Sarah & Coen

Op 02 nov 2022

Mildred is geweldig! We zijn heel blij dat Mildred onze babs was. Vanaf de eerste ontmoeting bij haar thuis was er direct een goede klik. Mildred is een ontzettend leuk en open persoon waar je ook nog eens enorm mee kunt lachen. Ze heeft zo'n mooi verhaal gemaakt voor ons wat ze op een heel persoonlijk en leuke manier wist over te brengen. Onze gasten waren het hier ook allemaal over eens. Lieve Mildred, nogmaals enorm bedankt voor jouw bijdrage aan onze geweldige trouwdag. Deze heb jij met jouw aanwezigheid en woorden nog net iets mooier gemaakt. Lobi!

Anouk & Nathan

Op 21 sep 2022

Lieve Mildred, Ontzettend bedankt voor de geweldige, mooie, persoonlijke ceremonie die je voor ons hebt neergezet. Je bent een hele gezellige, oprechte, warme en spontane persoonlijkheid en dat zorgde al gauw voor een leuke klik. Je neemt vanaf het eerste moment de tijd en aandacht voor je bruidspaar, en komt met goede ideeën en tips. Zo hadden wij een aantal gasten uit het buitenland waar jij de ceremonie op papier voor vertaald hebt. Dat was top. Ook weet jij er een leuke dosis humor in te gooien. Mildred jij doet je werk met ontzettend veel liefde en passie. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen! Liefs

Melany en Daniel

Op 16 sep 2022

Mildred is echt in een woord FANTASTISH!! Ze heeft een geweldig leuke ceremonie neer gezet met veel humor en passie en liefde! Mijn vader( de bruid) vond het zelfs zo mooi en humoristisch gedaan, dat hij Mildred zelf nog een berichtje heeft gestuurd om haar te bedanken!! Maar ook van andere gasten horen wij nog veel lof! Ik hoor nog regelmatig: oooh dat was jullie ambtenaar op tv, wat heeft ze het leuk gedaan op jullie bruiloft!! Ze heeft met ons mee geleefd ten tijde van Corona en wist ons te verassen met een lieve attentie. Ook geeft ze diverse tips en tricks bij het regelen met je bruiloft!!Ze heeft van het begin tot het einde alles op alles gezet! Lieve Mildred, nogmaals bedankt voor alles!!

Sem en Steffie van de Kamer

Op 09 sep 2022

Mildred is zo vol energie en enthousiast, een echte gangmaker. Bij het eerste gesprek tijdens de trouwbeurs wisten we al dat Mildred 'the one' was voor ons! Ze is lief, leuk, gezellig, grappig en gevat. Ze heeft onze dag tot een geweldige dag gemaakt. Daar zijn we je heel dankbaar voor lieve Mildred! Dus als je iemand wil die eerlijk is, een feestje kan maken en je op je gemak laat voelen dan is Mildred een echte aanrader!

Sem en Steffie van de Kamer

Op 09 sep 2022

Mildred is zo vol energie en enthousiast, een echte gangmaker. Bij het eerste gesprek tijdens de trouwbeurs wisten we al dat Mildred 'the one' was voor ons! Ze is lief, leuk, gezellig, grappig en gevat. Ze heeft onze dag tot een geweldige dag gemaakt. Daar zijn we je heel dankbaar voor lieve Mildred! Dus als je iemand wil die eerlijk is, een feestje kan maken en je op je gemak laat voelen dan is Mildred een echte aanrader!

Desiree en Benno Kuiper

Op 09 sep 2022

Mildred, jij bent een hele fijne lieve en positieve trouwambtenaar. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde het al heel gezellig. Wat wij heel erg belangrijk vinden. Tijdens de ceremonie hebben wij met een grote glimlach geluisterd naar jouw vol energieke stem. Wat was het mooi en wat heb je ons goed verwoord! Onwijs veel dank hiervoor lieve Mildred. Jij hebt onze dag echt compleet gemaakt! x

Thaïsa & Roy

Op 09 aug 2022

Mildred Nijhove heeft voor onze bruiloft een hele mooie trouwceremonie neergezet. Wat Mildred in positieve zin onderscheid is haar persoonlijke aanpak in het hele traject, wat al start bij de eerste ontmoeting. Ze steekt veel tijd en energie om haar bruidsparen te leren kennen. Daarnaast vraagt zij bij familie en vrienden om waardevolle en leuke input die de ceremonie extra verrassend en leuk maakt. Wij kijken al met al terug op een mooie, ontroerende en persoonlijke ceremonie. Er ontbrak bij ons een heel belangrijk en dierbaar persoon die wij zijn verloren en Mildred heeft hier tijdens de ceremonie op een hele bijzondere en eervolle manier bij stil gestaan wat het voor ons en onze familie extra bijzonder maakte. Mildred is daarnaast in staat om haar verhaal op een hele levendige, luchtige en leuke manier uit te dragen waardoor de gasten zich ook echt betrokken voelden tijdens de ceremonie. Wij kunnen Mildred aan iedereen aanbevelen! Lieve Mildred, super bedankt voor de mooie ceremonie, we zijn blij en dankbaar dat jij degene bent die ons officieel heeft getrouwd en konden ons werkelijk geen betere BABS wensen. Liefs

Anouk en Dominique

Op 08 aug 2022

Lieve Mildred, We hebben mede dankzij jou een fantastische avond gehad om niet meer te vergeten. We zijn allebei ontzettend blij en dankbaar hoe je de ceremonie zo naar onze wensen in zo’n korte tijd hebt vormgegeven. Veel liefs, Anouk en Dominique

Chantal en Billy

Op 06 aug 2022

Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.

Arno & Mariska

Op 06 aug 2022

In januari 2020 op een trouwbeurs in Almere hebben wij Mildred ontmoet. De eerste indruk was gelijk goed, wat een leuke vrouw zo lekker zichzelf. Al snel volgde er een afspraak en hadden we ons eerste kennismakingsgesprek bij haar thuis. Zoals verwacht voelde dat zo fijn en vertrouwd alsof we Mildred al jaren kende. Enthousiast en onder de indruk van haar warme en vriendelijke persoonlijkheid en niet te vergeten haar mooie verhalen, verlieten wij haar huis. Vanaf dat moment wisten wij, Mildred past bij ons en wij willen haar als babs. Onze bruiloft stond toen nog gepland in juli 2020. Helaas niet veel later kwam corona waardoor al onze voorbereidingen stil kwamen te liggen en wij genoodzaakt waren om onze bruiloft uit te stellen naar juli 2021. Ook 2021 was voor ons mede door corona niet het jaar om te gaan trouwen dus wederom een jaar uitgesteld. Tijdens deze gehele periode hielden we nauw contact met Mildred zowel via mail, whatsapp en videobellen. Daarnaast heeft ze ons gesteund in elke beslissing die wij hebben genomen. De ceremonie mochten we indelen zoals wij dit voor ogen hadden, natuurlijk voorzien van advies en goede tips van Mildred als zeer ervaren babs. Het contact verliep tot aan de grote dag goed en heel prettig. Zaterdag 23 juli 2022 was het dan zover onze droombruiloft op het strand, een dag waar we lang naar hadden uitgekeken. Het werd echt een dag om nooit te vergeten. De ceremonie was zo ontzettend mooi, oprecht, persoonlijk en met veel humor. Ook was er interactie met de gasten en zelfs aan de kinderen van onze getuigen werd gedacht. Zij werden in het zonnetje gezet en kregen een mooie rol tijdens de ceremonie, zo mochten zij hameren en kregen zij een kinderakte die zij mochten ondertekenen. Niet alleen wij maar ook onze gasten kwamen naar ons toe met alleen maar mooie woorden over Mildred. Echt geweldig hoe zij alles zo goed heeft verwoord, heel indrukwekkend. Wij zijn heel dankbaar, mede dankzij jou lieve Mildred werden al onze verwachtingen van onze trouwdag overtroffen. Je bent een super mooi mens en weten zeker dat je nog heel veel mensen gelukkig gaat maken. Veel liefs Arno en Mariska

Bianca en Jeroen

Op 26 jul 2022

Na het eerste telefoontje met Mildred wisten we het eigenlijk al. Zij wordt het! We werden uitgenodigd op de koffie en leerden elkaar nog iets beter kennen. We kunnen alleen maar zeggen: Wat een fantastische dag was het. Geen standaard verhaaltje, maar echt persoonlijk. Als je voor Mildred kiest, kies je voor een warm mens, maar ook voor humor en gezelligheid. Bedankt voor de mooie woorden tijdens de plechtigheid. Je bent echt een geweldig mens.

Martine en Carolien

Op 24 jun 2022

Wij zijn superblij dat we voor Mildred hebben gekozen! Onze bruiloft zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar moest twee keer worden uitgesteld. Bij iedere verplaatsing was Mildred zo lief om mee te verplaatsen, zonder dat er extra kosten bij kwamen kijken. Dat waardeerden we enorm. Ook haar medeleven over dat we het weer moesten uitstellen was erg lief. Van tevoren kregen we opdrachten van haar die we samen moesten uitvoeren, sommige vonden we heel leuk en de opdracht die niet bij ons pasten mochten we overslaan. We vonden de vragenlijst en opdrachten origineel bedacht en in de speech op de bruiloft liet ze hieruit dingen terugkomen. Erg leuk. Haar speech was niet geforceerd (alsof ze dit dagelijks doet), maar juist vloeiend en spontaan. Ze maakte iedereen aan het lachen en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Mildred, ontzettend bedankt dat je onze dag nog mooier hebt gemaakt!

Teun en Marin

Op 04 jun 2022

Onze ceremonie is met Mildred een supermooie ervaring geworden! Waar wij bij andere BABSen misschien bang waren dat zij een 'standaard' verhaaltje zouden afsteken, werd bij Mildred snel duidelijk hoeveel tijd en moeite zij in haar rol steekt. Quotes van de families, vrienden en getuigen werden prachtig verweven tot 1 geheel. Mildred heeft altijd de lachers op haar hand en heeft precies door wanneer er iets in de zaal gebeurt en hoe ze daar op in kan spelen, waardoor iedereen de volle aandacht erbij kan houden. Mildred gaat heel duidelijk een stap verder dan gemiddeld qua voorbereiding en dat zie je terug in haar leuke opdrachten en opties, maar vooral in haar persoonlijke touch tijdens de ceremonie. Wij zouden Mildred iedereen van harte aanbevelen!

Piers & Marieke

Op 14 may 2022

What can we say about Mildred except… she’s awesome!! From the first meeting, my partner and I knew she was right for our wedding. What stood out was that she showed a far greater interest and investment in us than the other Babs we had spoken to – all of whom were friendly enough but had a bit more of a conventional approach to imagining the ceremony and were less personable in general. With Mildred, it’s personal, from the fact that she dresses specifically to fit the wedding (if you want) through to the follow-up after the wedding has taken place. Add to that a lot of personality and character and we really couldn’t have asked for more. She’s such a lovely, warm person and we were so pleased to have chosen her to oversee our special day.

Alena & Lucas

Op 21 nov 2021

Vandaag precies een maand geleden gingen wij voor ons geregistreerd partnerschap. In verband met Corona, maar ook vanwege onze eigen wens om het heel klein te houden, hadden wij een heel kleine ceremonie met enkel directe familie. We wilden onze verbinding vieren en er een mooie dag van maken. Onze dag was uiteindelijk zoveel meer dan we hadden verwacht en dat had ook veel met Mildred te maken. We ontmoetten Mildred tijdens een ontzettend gezellig kennismakingsgesprek bij haar thuis. We waren direct blij met haar als onze ambtenaar. Op de dag van de ceremonie was er een misverstand om de tijd, wat bij ons direct voor enorme stress zorgde. Mildred wist dit meteen op te lossen en de stress weg te nemen door haar relaxte houding en snelle handelen. Op die manier konden we zorgeloos en relaxed aan de ceremonie beginnen. En wat een bijzondere ceremonie was het. Mildred had een prachtige speech gemaakt, waarin ze ons als koppel en als individuen precies wist te vangen en neer te zetten. Ze maakte er een prachtig verhaal van dat precies klopte. Daarnaast gaf ze het podium aan onze broers die ook iets mochten zeggen. Juist deze keuze was ook enorm bijzonder. Niet alleen wist Mildred precies de juiste dingen te zeggen, het was haar hele relaxte en positieve houding die de hele dag naar een hoger niveau tilde. Onze families spreken nog steeds over Mildred, de fantastische trouwambtenaar. Ze wist iedereen op hun gemak te laten zijn en de nodige dosis humor te brengen. We zijn ontzettend blij met Mildred en onze onvergetelijke dag die zoveel meer bijzonder was dan we hadden durven verwachten. Ontzettend bedankt, Mildred. Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt en zo speciaal, we zijn er zo ontzettend blij mee. Iedereen die voor geregistreerd partnerschap, trouwen of een andere ceremonie gaat: er is er echt maar eentje die je moet hebben en dat is Mildred, de 'MVP' en all star. Heel veel liefs!!

Alida & José

Op 15 nov 2021

Lieve Mildred, Onze bruiloft is al een paar maanden geleden en we zijn nog steeds onwijs blij met jou als onze ceremoniespreker. Niet alleen wij raken niet uitgepraat over je speech tijdens de ceremonie maar onze gasten hebben het nog over je! Wat zij natuurlijk niet weten is dat we je eigenlijk niet zo lang kenden. Je aanpak om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken is dus helemaal gelukt. Wat dit proces zo fijn maakte is dat je je werk met volledige overgave/passie doet. Je bent dié Surinaamse lievelingstante die liefdevol adviseert, wilt dat je gelukkig bent, gepast kritisch is, je cultuur/achtergrond niet vergeet, helpt waar nodig en waar iedereen mee wegloopt. We wensen een ieder jou toe om hun huwelijksdag nog specialer en persoonlijker te maken. Nogmaals bedankt/ Grantangi!

Tim en Marielle

Op 03 nov 2021

Mildred hebben wij 3 jaar voor de grote dag gesproken op een trouwbeurs en wij dachten meteen, deze vrouw willen wij als onze trouwambtenaar. Wat een geluk want zonder Mildred was het niet hetzelfde geweest. Trouwen doe je maar 1 keer en dankzij Mildred hebben wij de aanloop naar onze grote dag en de grote dag zelf onvergetelijk mooi ervaren. Mildred heeft ons opdrachten gegeven die ons allebei aan het denken en praten heeft gezet over onderwerpen waar we zelf niet snel op waren gekomen. We hebben allebei een drukke baan, een kindje van 1 jaar en alles daaromheen maar dankzij de betrokken persoonlijkheid, humor, passie en geweldige opdrachten van Mildred, draaide onze grote dag echt om ons en de liefde die wij voor elkaar voelen. Wat waren wij maar ook onze gasten, onder de indruk van de plechtigheid. Wij hebben gelachen, gehuild en genoten. Mildred, jij verdiend de prijs van beste trouwambtenaar. Liefs Tim en Mariëlle

Nathasja & Melvin

Op 27 sep 2021

Lieve Mildred, Mogen wij je nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie, de speech, de waardevolle kado’s echt amazing! Wij hebben zo intens genoten van de ceremonie wow! Het was een van de mooiste momenten van die dag. Ondanks dat de planning ivm het slechte weer totaal anders liep, heb je dit zo ontzettend mooi neergezet. Je hebt onze gasten zo geraakt en je hebt ze vanaf het eerste moment meegenomen in onze journey of life. Onze ceremonie was grappig, het was emotioneel het was een rollorcoaster. Ja wij zijn echt sprakeloos…het was prachtig! Ik heb nu heel veel begrip voor al dat papierwerk vooraf het was niet voor niks. Jij hebt er onwijs veel tijd in gestoken en daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor! Blijf aub op deze voet verder gaan, jij bent een topper en je gaat nog vele mensen blij maken

Nina en Radovan

Op 11 sep 2021

Nikolina & Radovan – september 5, 2021 Lieve Mildred, Nadat we vorig jaar onze bruiloft moesten verschuiven, hebben we er dit jaar toch voor gekozen om die door te laten gaan. We moesten nog bijna alles regelen in een zeer korte tijd. Maar een ding was zeker, jij zou onze trouwambtenaar zijn. Tijdens de eerste afspraak hadden we al een klik, waardoor we snel op ons gemak waren en makkelijk konden praten. Je toespraak was leuk, grappig en persoonlijk alsof je ons jaren kende. We voelde ons op ons gemak en we bleven naar je luisteren. Je hebt echt heel mooi gesproken en niet alleen wij maar ook de gasten op de bruiloft waren vol lof over jou. Het was boven onze verwachting. Iets om nooit te vergeten. Nogmaals, dank je wel Mildred voor je tijd, betrokkenheid, mooie woorden die je ons hebt toegesproken. Je humor en de gezelligheid die we samen hebben gehad.

Nina en Radovan

Op 11 sep 2021

Nikolina & Radovan – september 5, 2021 Lieve Mildred, Nadat we vorig jaar onze bruiloft moesten verschuiven, hebben we er dit jaar toch voor gekozen om die door te laten gaan. We moesten nog bijna alles regelen in een zeer korte tijd. Maar een ding was zeker, jij zou onze trouwambtenaar zijn. Tijdens de eerste afspraak hadden we al een klik, waardoor we snel op ons gemak waren en makkelijk konden praten. Je toespraak was leuk, grappig en persoonlijk alsof je ons jaren kende. We voelde ons op ons gemak en we bleven naar je luisteren. Je hebt echt heel mooi gesproken en niet alleen wij maar ook de gasten op de bruiloft waren vol lof over jou. Het was boven onze verwachting. Iets om nooit te vergeten. Nogmaals, dank je wel Mildred voor je tijd, betrokkenheid, mooie woorden die je ons hebt toegesproken. Je humor en de gezelligheid die we samen hebben gehad.

Zippora & Melvin

Op 19 apr 2021

In corona tijden hebben wij er voor gekozen om de bruiloft toch door te zetten. Vooral kijken wat wel mogelijk is, hadden wij voor onszelf besloten dat de ceremonie speciaal moest zijn. Naar een korte speurtocht zijn we uitgekomen bij Mildred en we wisten het gelijk, zij wordt onze trouwambtenaar! Een fijne samenwerking en voorbereiding in een heel kort tijdsbestek. Zij dacht echt met ons mee en kwam met een origineel idee. Dit heeft geresulteerd in een mooie, persoonlijke, intieme en vooral speciale ceremonie, waar zowel wij als bruidspaar en onze gasten (incl. aanwezige kids) op terug kunnen kijken! Mildred, nogmaals onze dank voor de gezelligheid, betrokkenheid, creativiteit, spontaniteit (en de honing!) :-)

Claudia Claessen

Op 29 may 2019

Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt(geloof me iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie) Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

Ariene

Op 09 jan 2019

Lieve Mil, wat waren Gertjan en ik super blij met jou . Je bent een trouwambtenaar die vanaf dag 1 tot einde ceremonie met je meedenkt en erg betrokken is. We hebben gelachen, Traantje weggepinkt �.. mede dankzij jou een dag om nooit te vergeten .. tnx

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation