Welke.nl
Trouwambtenaar

Wat is daarop uw antwoord?

In ons land kun je bijna overal trouwen. Bij de gemeente waar de trouwlocatie onder valt wordt jullie een babs, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, aangewezen. Wil je dat jullie huwelijksvoltrekking persoonlijker, onderhoudender of leuker is....

lees verder

Trouwambtenaar

Laat je inspireren

De mooiste quotes voor je bruiloft geloftes

Een mooie gelofte heeft een hele lieve of romantische uitspraak erin. Het schrijven van je geloftes is dan ook best spannend en het uitspreken ervan is helemaal eng. Hoe schrijf je nu een geweldige gelofte met een zinderende quote erin die iedereen doet smelten? Wij helpen je op weg met tips.

De nieuwste trend in huwelijksgeloften? Een monogamieovereenkomst!

Trouw tot de dood ons scheidt: dat is vaak wat we bedoelen met monogamie, het trouw blijven aan elkaar gedurende de hele relatie. Steeds vaker kiezen stellen voor een monogamieovereenkomst die ruimte laat voor hoe jij en je partner monogamie interpreteren.

Handfasting: persoonlijke manier van trouwen

Op zoek naar een nieuwe en veel persoonlijkere manier om in het huwelijksbootje te stappen? Dan presenteren wij u: handfasting. Handfasting is een oud-Keltische manier om te trouwen door twee mensen letterlijk aan elkaar te binden. Een soort ‘tie the knot’, dus!

Tips voor het kiezen van een trouwambtenaar

Een trouwambtenaar kan je ceremonie echt maken (of breken!). Denk dus goed na voor wie je kiest. De leukste trouwambtenaren vind je op trouwen.nl.

Kies een trouwambtenaar waar je een klik mee hebt

Het zal niet het eerste zijn dat je regelt als je weet dat je gaat trouwen, maar zorg wel dat de keuze voor jullie trouwambtenaar zeker ook geen sluitpost wordt! Die persoon speelt immers een belangrijke rol op jullie grote dag.

Je mooiste dag van je leven

Oh wat haat ik huwelijksfeesten. De families van hem en haar, die niet de moeite nemen om te integreren, maar in hun eigen hoekje van de feestzaal zitten. De oom die dronken leuker is dan ik normaal nuchter ben. De teleurgestelde blik van die ene vriend die nog steeds verliefd is op de bruid. De schoonmoeder die alle aandacht naar zich toe trekt. De mensen die bezig zijn om de inhoud van de gevraagde envelop eruit te zuipen. Maar vooral het idee dat het de mooiste dag van hun leven moet zijn. Laat het een topdag zijn, maar als het de mooiste dag van je leven moet zijn en het dus erna alleen maar minder wordt dan wil toch niemand trouwen!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation