Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Jeroen Smits Een maatwerk ceremonie met een lach en een traan

35 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Jeroen Smits Vraag informatie aan
Dhr. Jeroen Smits
Landelijk

Als beëdigd trouwambtenaar mag Jeroen stellen in de echt verbinden. Dit op een zeer speciale, en bovenal bijzondere manier. 

De B van BABS staat daarbij dus niet voor Buitengewoon maar voor Bijzonder Ambtenaar! 

Het mooiste moment van leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven uit blijk van liefde en eeuwige trouw. 

Maak van die ceremonie dan ook een onvergetelijk moment, waar iedere aanwezige gast nog vaak aan terug zal denken. 

Wil je meer lezen over Trouwambtenaar Jeroen Smits? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


35 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Willem en Mariska

Op 01 may 2024

Lieve Jeroen, 20-04-2024 was onze dag…….. Die jij nog net even iets mooier en specialer hebt gemaakt. Mijn vader kon er niet bij zijn en voorafgaande aan de bruiloft onder het genot van een borrel, stelde jij voor om bij mijn vader een kleine ceremonie te houden in het verzorgingstehuis 😊😢. Waar ik je niet genoeg voor kan bedanken. De ceremonie’s waren in 1 woord fantastisch en ik krijg nog dagelijks te horen hoe fantastisch jij dit hebt gedaan. Tot snel, tijdens een etentje of een borrel 🥳🥂

Sander & Melody

Op 31 jan 2024

Super leuke BABS / Trouwambtenaar met veel humor. Hij speelt leuk in op het publiek en zorgt voor een ontspannen sfeer. Daarnaast wisselt hij humor en serieuze momenten perfect af. Echt een aanrader!

Ron & Annette

Op 31 jan 2024

Jeroen heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt, hij is grappig, attent en heeft een prachtige speech voorbereid!

Jurriaan & Esther

Op 31 jan 2024

Lieve (de) beste Jeroen, We zijn nu bijna 5 weken getrouwd en nog elke dag praten we over 7 oktober 2023. Wat was het een mooie dag en met jou als BABS nog specialer geworden. Je weet op het juiste moment een grapje te maken, serieus te zijn en gevoelige onderwerpen op de goede manier te verwoorden. Precies zoals wij wensten. We hadden voor ons gevoel al meteen een klik bij het “intake gesprek” wat werd bevestigd toen je bij ons thuis in Tilburg kwam. Het wijntje smaakte goed en dat maakte dat het gesprek heel soepel verliep. Open, soms emotioneel maar vooral leuk en grappig. Nog dagelijks krijgen we reacties van familie en vrienden over de ceremonie en de bruiloft. Hopelijk tot ziens. Dikke knuffel, Jurriaan en Esther

Tobias & Saskia

Op 31 jan 2024

Terwijl wij aan deze recensie beginnen, moeten we weer hardop lachen. Jeroen heeft ons de perfecte ceremonie gegeven! Wij wilden geen 'suffe/stoffige ambtenaren ceremonie', nou dat is gelukt! Jeroen is een hele warme, (vinden wij) grappige, maar ook serieuze vent en hij heeft het voor elkaar gekregen om ons het gevoel te geven alsof hij ons al jaren kent. Dat maakte de ceremonie heel erg persoonlijk, humoristisch, liefdevol, raak, met ruimte voor een traantje. Yes, wat was dit leuk! Thanks Jeroen!

Dirk Jaap & Tamara

Op 31 jan 2024

Afgelopen maand zijn wij getrouwd in Italië en hadden Jeroen laten overvliegen om onze Trouwambtenaar te zijn. De Ceremonie was echt in 1 woord GEWELDIG. Deze man kan zo goed spreken en iedereen geboeid houden. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en wie wij als persoon waren. Het verhaal wat hij daaruit gemaakt heeft, was perfect! Ik raad Jeroen Smits absoluut aan, nogmaals super bedankt dat je erbij was!

Adrian & Denise

Op 31 jan 2024

Wij zijn enorm blij en dankbaar dat Jeroen ons heeft getrouwd. De ceremonie die hij verzorgde was precies zoals hij vertelde dat het zou worden. Namelijk met een lach en een traan. Het was prachtig hoe hij de ceremonie leidde. We hebben enorm genoten van zijn humor en verhaallijn. We vonden het heel leuk hoe hij op een creatieve manier gebruik maakte van de door hem aangevraagde input vanuit de familie/vrienden. Wij willen Jeroen dan ook enorm bedanken. We kijken dankzij hem heel erg fijn terug op onze trouwceremonie

Michael & Kim

Op 31 jan 2024

Normaal gesproken is een trouwceremonie een kwestie van uitzitten. Dat was in dit geval verre van. Iedereen vond het jammer dat de ceremonie afgelopen was. Wij en onze gasten hebben van het begin tot het eind gelachen en een traantje gelaten. Nu waren we denk ook wel een gemakkelijk slachtoffer met alle info waar we Jeroen van hebben voorzien. Hij mocht alles gebruiken. Dat hebben we geweten. Een onvergetelijke ervaring op een onvergetelijke dag. Waarvoor dank Jeroen.

Arian & Wendy

Op 31 jan 2024

Jeroen is een vrolijke en sympathieke trouwambtenaar met veel humor. We hebben genoten van onze trouwceremonie en raad zeker Jeroen Smits aan als trouwambtenaar.

Jeffrey & Charlotte

Op 31 jan 2024

Een unieke ervaring. Een unieke ceremonie, waarbij alle (120!) gasten hebben zitten luisteren en lachen. Waar wij als bruidspaar, zo van hebben genoten, dat wij blij zijn dat iemand bedacht had het op te nemen! Wij hebben het al een aantal keer beluisterd. De betrokkenheid van onze kinderen. Dat heeft Jeroen zo goed gedaan, dat ze hem nu een uitnodiging wilde sturen voor hun verjaardag! Last But not least… het contact, de afspraken en de betrokkenheid van de (hoe zal ik je noemen?) administratief medewerker die achter Jeroen, buiten de spotlights, enorm goed werk doet!

Bart & Saskia

Op 31 jan 2024

Jeetje Jeroen! Wat heb jij ons met je speech een FAN-TAS-TISCHE dag bezorgd! Hier valt niets meer aan toe te voegen. Het is inderdaad gegaan zoals je vooraf hebt besproken; met een lach en een traan! Onze gasten hebben ook zo van je genoten. We zijn nog steeds aan het nagenieten. Na de vakantie spreken we snel af! Vanaf een zonnig Mauritius,

Philip & Joyce

Op 31 jan 2024

We willen je nogmaals enorm bedanken voor je speech en jouw aanwezigheid. Je bent een fantastische kerel. Nogmaals, je hebt het geweldig gedaan en je bent een topper!

Peter & Marije

Op 31 jan 2024

Nou hé hé .. we zijn weer een beetje geland (letterlijk en figuurlijk) Wat een super mooie dag was het 1 september. En jouw aandeel heeft absoluut de toon gezet voor de mooiste dag ever! |We willen je dan ook nog heeeeeel erg bedanken voor jouw mooie, ontroerende, lachwekkende, to the point woorden! Niemand had het beter kunnen doen dan jij! We hebben ook alleen maar positieve reacties van onze gasten gekregen .. iedereen was erg onder de indruk van de ceremonie .. kolere wat is er veel gejankt en zo hard gelachen!

Arend Jan & Myrthe

Op 31 jan 2024

Bedankt Jeroen! Het was alles wat we ervan hoopte emeer dan dat! Myrthe staat al in de startblokken om je boek te kopen wanneer deze uitkomt. Nogmaals, we zijn hartstikke blij dat jij onze babs was en bedankt voor de ceremonie!

Hub & Carola

Op 31 jan 2024

We hebben met Jeroen een geweldige dag beleefd. Door omstandigheden was het steeds improviseren ik was blij met Jeroen die daar goed op inhaakte om alles een onvergetelijke dag te maken. Zo'n babs gun je iedereen toch.

Adriaan & Denise

Op 31 jan 2024

We willen je enorm bedanken voor de geweldige ceremonie, we hebben er van begin tot eind enorm van genoten en het was precies zoals we hoopten. Ook hebben we iedereen die erbij was inmiddels gesproken over de trouwdag en van iedereen kregen we meerdere malen te horen hoe geweldig ze het vonden, hoe je dingen bracht en de ceremonie leidde. We hebben een geweldige dag gehad en we zijn heel blij en dankbaar dat jij ons mocht trouwen

Thomas & Zoë

Op 31 jan 2024

Dankjewel voor een prachtige dag, een prachtige ceremonie waar alles op en aan zat. Emotie, humor en zoveel meer. Het is zo bijzonder dat jij als onze vriend, ons in de echt hebt verbonden. Dat maakt het nog specialer dan het al was en is om te trouwen. Wij, onze ouders en onze gasten hebben zo genoten. Hoe je ons de belangrijkste mensen van de dag hebt laten zijn is zo bijzonder. Je hebt ons in de spotlight gezet en de dag verder mede vormgegeven door deze indrukwekkende speech. Wij als vrienden kunnen in onze referentie schrijven dat we van je houden. Heel veel!

Jaap & Elise

Op 31 jan 2024

Je was GE-WEL-DIG! Echt zo genoten, zoveel reacties, het was echt bizar leuk, mooi en gevoelig!

Nick & Romy

Op 31 jan 2024

Wauw, wat heeft Jeroen onze dag compleet gemaakt zeg! Iedereen heeft echt enorm gelachen, genoten en een klein traantje gelaten! Achteraf kregen wij echt zoveel positieve reacties over hoe mooi en leuk de ceremonie was! Dankjewel en veel succes met alles! Het was echt geweldig!

Jordy & Priscilla

Op 31 jan 2024

Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt! Echt iedereen vond je geweldig. We krijgen zoveel berichtjes van mensen waarin jij elke keer wordt genoemd. Iedereen was diep onder de indruk van de lach, de mooie traan en de empathiesche manier van spreken. Echt heel bijzonder, dankjewel

Paco & Valleria

Op 10 jan 2023

Lieve Jeroen, Wat heb jij ons huwelijksceremonie geweldig gedaan. Nog mooier dan we hadden kunnen wensen. Jij en Femma hebben in zeer korte tijd alles perfect geregeld. Van eerste borrel samen tot aan de ceremonie en erna. Onze gasten en wij denken terug aan een geweldige ceremonie; mooi, emotioneel, grappig, leuk en relaxed enzo professioneel & persoonlijk! Jeroen blijf doen wat je doet, je doet het zo goed! Liefs, Paco & Valleria

Kenny & Suzanne

Op 14 sep 2021

Wij hebben ontzettend genoten van onze ceremonie. We hadden er al veel vertrouwen in tijdens onze eerste kennismaking maar het oversteeg zelfs onze verwachtingen! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen, iemand zei zelfs het leek wel een cabaret show waar ik naar aan het kijken was. Echt iedereen heeft gelachen en zelfs de grootste en stoerste mannen hebben stiekem een traan gelaten. Hoe jij onze verhalen maar ook de verhalen van onze naasten over ons hebt overgebracht was geweldig. Er was veel interactie met de gasten. Ook hadden wij veel Belgische gasten die niet bekend waren met dit concept, maar die ons maar bleven vertellen hoe bijzonder dit was. Ook willen wij Astrid bedanken voor de goede en vlotte communicatie. Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad, onze oprechte dank daarvoor!

Philippe - huwelijk Kenny en Suzanne

Op 13 sep 2021

Vorige vrijdag was het huwelijk van onze zoon Kenny en Suzanne. Komende vanuit België was zo’n ceremonie, voor ons, totaal nieuw. Maar wat was het geweldig, Jeroen je hebt dat fantastisch gedaan. Een mooi overzicht van hun leven met heel veel humor. We hebben heel wat afgelachen maar er was ook plaats voor emoties. Vanuit België een dikke pluim, we willen je hierbij nogmaals bedanken, we hebben genoten. Bedankt Jeroen

Lex

Op 02 feb 2021

Hoi Jeroen , Ik wil toch zelf ook nog wat persoonlijk zeggen tegen je . Ik vond je geweldig en je hebt er mede voor gezorgd dat de trouw ceremonie in mijn geheugen gegrift zal blijven als onvergetelijk. Nogmaals dank daarvoor !!

Rita & Lex

Op 02 feb 2021

We hebben genoten gisteren. Je hebt het geweldig gedaan. Alleen maar positieve reacties. Wij zijn blij dat jij onze ceremonie tot een onvergetelijke hebt gemaakt. Super

Klaas & Jeannette

Op 02 feb 2021

Klaas en ik zijn zeer onder de indruk van jouw speech, we hebben genoten en gelachen....., geweldig. Het doet onze harten goed dat wij kunnen terugkijken op de meest mooie geslaagde dag in ons leven. En wat een leuke spontane reacties hebben wij gekregen van alle gasten, over jou als trouwambtenaar. Je hebt ons op deze dag, maar ook met alle voorbereidingen, heel professioneel, laten beseffen hoe belangrijk de stap naar het huwelijk is.

Astrid & Gerrit

Op 11 feb 2020

Jeroen heeft voor ons een fantastische ceremonie verzorgd. Boordevol humor, maar ook met gevoel bij alle ‘serieuze’ onderdelen die er deel van uit maakten: Het ja-woord, de getuigen, het tekenen. Onze gasten praten er nog over. We kijken terug op een geweldige dag, mede dankzij Jeroen.

Mark & Sylvia

Op 11 feb 2020

De perfecte trouwambtenaar! Heerlijk vol met humor en grapjes. Precies zoals wij in gedachten hadden. De eerste kennismaking was er al 1 om nooit te vergeten en de dag zelf moest nog komen. De ceremonie was gewoon geweldig! Vooral de interactie met het publiek ook. Dat Jeroen onze trouwambtenaar was heeft de dag de grote gouden rand gegeven waar wij naar op zoek waren. Nogmaals bedankt voor alles. We hebben de film vorige week teruggekeken en de tranen stroomde over onze wangen van het lachen!! Heerlijk.

Jarno & Marielle

Op 11 feb 2020

Op 24 augustus 2019 zijn wij getrouwd door Jeroen. Wij hebben veel plezier gehad tijdens de voorbereidende gesprekken en hebben veel gelachen. Jeroen weet een humoristische tint te geven aan ons persoonlijke verhaal, die hij overigens zelf in elkaar heeft gezet, en dat is ons heel goed bevallen. Jeroen, heel erg bedankt voor alles. Wij hebben een toffe ceremonie gehad!

Selma & Hans

Op 11 feb 2020

Wat een geweldig begin van een prachtige dag! Op de warmste dag van de maand juni ( 29-06-2019) zijn wij door Jeroen gehuwd. Het was in een woord fantastisch! De toespraak had alles, hilarische momenten afgewisseld met mooie woorden. Ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen op een ceremonie. Jeroen verdiept zich in mensen en speelt prachtig in op alle momenten die voor een bruidspaar belangrijk zijn! Onze dank is groot en wij wensen Jeroen nog heel veel mooie ceremonies toe!

Marjolein & Nills

Op 11 feb 2020

Ons huwelijk was één groot feest en daar heeft Jeroen een groot aandeel in gehad. Onze gasten wisten niet dat ze bij een huwelijk aanwezig zouden zijn en het was dan ook een grote verrassing toen Jeroen in zijn toga tevoorschijn kwam. Voor hem ook geen standaard avond maar hij is erg flexibel en had goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Zijn verhaal was zowel persoonlijk als hilarisch, ik denk niet dat ik ooit zoveel mensen heb zien lachen op een bruiloft. Ook de serieuze noot ontbrak natuurlijk niet en Jeroen betrok onze ouders er echt bij. Extra leuk, omdat ook zij van niets wisten. Al met al een geweldige avond, bedankt Jeroen!

Wesley & Savannah

Op 18 feb 2019

Wat een kanjer is Jeroen. Jeroen, je bent een fijne vent! Niks maar dan ook niks meer dan lof over jouw optreden tijdens onze ceremonie. We hebben gelachen, maar ook gehuild, daarna weer opgepakt en in een deuk gelegen. Ja, gewoon een dienst die alles had. Zo is er een mooi voorbeeld van iemand die naar mij toe kwam en zei: Wes normaal moet je maar door zo'n dienst zien heen te komen. Maar met deze man, was de tijd helaas zo om. Wat is hij goed, wat kan je lachen met hem. En wat gaaf hoe die alles verwoord. En ja dat is zo, jij pakt alles zo goed en vloeiend in. Wij zijn zeer blij, zeer tevreden maar vooral zeer vereerd dat je ons heb getrouwd en zullen jou ten alle tijden aanbevelen.

Kim & Han

Op 18 feb 2019

Het was echt geweldig! We hebben zo'n mooie dag gehad. Jeroen heeft ons verrast met de ceremonie; nog mooier dan verwacht! We hebben enorm veel complimenten gehad over de ceremonie. Dank voor alles en wij blijven voorlopig nog nagenieten!

Tessa & Teun

Op 18 feb 2019

Wij zijn inmiddels terug van een geweldige huwelijksreis en nu van de foto's aan het genieten. Wij hebben echt een geweldige dag gehad en met name ook genoten van jouw ceremonie! Van veel kanten ook gehoord dat ze de ceremonie geweldig vonden ("leukste ooit").

Sandra & Roeland

Op 18 feb 2019

Top Entertainment! Op 18 oktober lieten wij ons partnerschap bekrachtigen door Jeroen. Een waar feest. Enerzijds omdat Sandra en ik heel gek op elkaar zijn, anderzijds werd het een fenomenale avond door de speech van Jeroen! Hij speechte met flair, goed brutaal, heerlijk spelend met taal, soms op de rand maar nimmer er overheen en altijd met respect, correct en ontzettend veel humor. Wij en onze gasten konden zien dat Jeroen hier heel veel uur en tijd had ingestoken. Hij had zich enorm in ons verdiept met aanvoer van ons gesprek met hem, en de vrienden en kennissen die hij in contact had meegenomen. Ik overdrijf niet. Hij maakt gewoon een story of your life! Tot in de puntjes is de ceremonie verzorgd en onze gasten spreken er nu nog over. Wie is die jongen.......wat is hij goed.....wat is hij snel en wat een humor. Dus als wij, Sandra en ik, een advies mogen uitbrengen; Kies voor Jeroen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation