Welke.nl
Huwelijkscadeau

Wat geven wij het bruidspaar?

Als een trouwkaart bij je op de deurmat ploft is een van de eerste vragen: wat geven wij het bruidspaar? Voor naaste familie is die vraag meestal nog wel te beantwoorden, maar voor vrienden en kennissen kan dat best een zoekplaatje worden.

lees verder

Huwelijkscadeau

Laat je inspireren

Leukste bruiloftscadeautjes voor onder de € 100,-

Een bruiloftscadeautje uitzoeken voor de bruid en bruidegom is niet altijd even gemakkelijk, vooral als je voor een minder groot budget iets moet zien te vinden. Ook voor bruid en bruidegom is het belangrijk om een wensenlijst samen te stellen met verschillende prijsklasses.

Waardevolle trouwgeschenken

Een dag vol liefde, vreugde en geschenken. Hoe regelen jullie eigenlijk je wensenlijst? Trouwen jullie in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden? En is er al nagedacht over de inboedelverzekering? Al die geschenken zijn toch wat waard!

Op huwelijksreis? Zo check je of jullie suite schoon is

Je kijkt er maanden naar uit, en eindelijk is het zover: jullie gaan op huwelijksreis. Of je nu helemaal afreist naar de Malediven of lekker dichtbij naar Terschelling gaat: in ieder geval wil je dat de bruidssuite spic en span is. Je kunt vanaf nu checken of je kamer écht schoon is!

Cadeau voor de huwelijksreis

Ga je zelf trouwen of gaan goede vrienden van jullie trouwen? Dan is een cadeau voor de huwelijksreis altijd een leuk idee. En nuttig ook! Probeer te informeren waar je vrienden naartoe gaan op huwelijksreis en koop iets dat bij de bestemming past. Wij hebben alvast wat leuke ideetjes!

Welk cadeau geeft de vader van de bruid aan z’n dochter?

Als je dochter gaat trouwen, is het aan de vader van de bruid om een mooi cadeau te zoeken voor z’n kleine meisje. Dat betekent overigens niet dat het heel duur hoeft te zijn, een persoonlijk cadeau dat de band tussen vader en dochter weergeeft is een prachtig gebaar.

Traditioneel huwelijkscadeau kopen

Bij een traditioneel huwelijkscadeau denk je al snel aan een peper- en zoutstel. Klinkt goedkoop, maar je kunt peperdure zoutstelletjes krijgen (pun intended). Kies voor een design stelletje of kies een ander traditioneel huwelijkscadeau voor het gelukkige bruidspaar.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation