Bedankjes.nl De grootste leverancier van originele en persoonlijke bedankjes in Nederland en België!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bedankjes.nl Vraag informatie aan
Landelijk

De leukste bedankjes!

Bij ons vind je de leukste bedankjes voor trouwen, geboortebedankjes, bedankjes voor een jubileum, of leuke weggevertjes bij afscheid van collega's op de zaak. Of het nu gaat om een luxe pennenset voor de ceremoniemeester of een blikje met twee fortune cookies voor na afloop van het feest, bij bedankjes zitten jullie goed!

Gepersonaliseerde bedankjes

Alle producten zijn volledig te personaliseren. We kunnen de producten voorzien van namen en trouwdatum, een eigen tekst of een geheel eigen ontwerp! Bij bedankjes is niets te gek! Kijk regelmatig op onze website voor nieuwe en originele bedankjes. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bianca

Op 30 may 2022

Goede service en hele leuke, mooie producten. Wij zijn erg tevreden met de bedankje voor onze bruiloft en zullen ze met trots aan onze gasten meegeven!

Micheline

Op 30 may 2022

Superleuke producten, volledig personaliseerbaar. Ondanks late bestelling wel snelle levering. Kwalitatief dik in orde! En ook heel leuk, een extra attentie in de doos: stylo, candy en een deels gepersonaliseerde kaart. Klantentevredenheid 10/10!

Amy

Op 30 may 2022

Super service! Product is top, service fantastisch en levering verliep vlekkeloos!

Manon

Op 30 may 2022

Super service! Onze bruiloft moest vanwege het Corona virus verplaatst worden. De datum op ons bedankje klopte daarom niet meer. Zij hebben dit kosteloos voor ons opgelost. Alleen verzendkosten betaald. Nogmaals dank!

Mathanja

Op 30 may 2022

Enorm snelle en goede service. En een superleuk resultaat! Echt een aanrader! Bedankt

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation