Welke.nl
Bruidskapsels

Zó steel jij de show!

Natuurlijk wil je er op je trouwdag op je mooist uitzien! Daarom besteed je veel aandacht aan je kapsel dat perfect moet combineren met je bruidsjurk, bruidsaccessoires en bruidsmake-up. Overleg samen met je kapper over het kapsel...

lees verder

Bruidskapsels

Laat je inspireren

Vind jouw bruidskapsel voor lang haar

Heb je lang haar? Dan kun je met je bruidskapsel alle kanten op. Hier vind je de leukste bruidskapsels voor lang haar.

Haarspeldjes als bruidsaccessoires zijn hot

Er is weer een nieuw soort haaraccessoire hot en hip op bruiloften en dat is, jawel, het haarspeldje. En dan bedoelen we niet het lieveheersbeestje-haarspeldje dat je in groep drie zo graag droeg, maar elegante (en soms behoorlijk prijzige) juweeltjes.

Chinese gezegden over een volle haardos

De Chinezen doen het altijd net even iets anders dan wij hier in Europa, en vaak kunnen we daar veel van leren. Zo hebben ze een paar wijze uitspraken over mensen met een volle haardos en wat dit bijvoorbeeld kan betekenen voor jouw bruidskapsel... Heb je een dik bos haar? Check hier wat het betekent volgens Chinese gezegden.

Deze bruidskapsels passen perfect bij een sluier

Een sluier is voor veel dames toch wel het ultieme accessoire van de trouwoutfit. Wil je all the way gaan met een prachtige sluier, dan is het wel belangrijk dat je kapsel daar mooi op aansluit. Deze bruidskapsel laten een sluier het beste shinen!

De bruids-beautytrends van 2019

Ook dit jaar zijn bepaalde looks, make-up en haarstijlen weer hotter dan hot. Of je nu net bent verloofd en nog helemaal nagloeit van de spanning of je al bijna die ring om je vinger gaat schuiven, ieder bruidje heeft baat bij de bruidstrends van 2019. Laat je inspireren!

Prachtige bruidskapsels voor de oudere vrouw

Ben je de vijftig gepasseerd en heb je binnenkort een bruiloft? Dan heb je een goede reden om eens goed te kijken naar je kapsel. Wat ga je met je haar doen op de bruiloft? Dat je grijs wordt, betekent namelijk niet dat je niet meer een ‘jong’ kapsel kunt hebben. Kijk maar eens!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation