Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welk kapsel bij welke trouwjurk? Trouwkapsels

Heb je dé jurk uitgezocht? Dan is het nu tijd om na te denken over een kapsel dat perfect aansluit bij jouw type jurk. Wij helpen je alvast op weg met de beste tips.

Trouwjurk met hoge hals

Ga je voor een trouwjurk met hoge hals? Een kort kapsel past daar perfect bij. Heb je lang haar, dan kun je er het beste voor kiezen om je haar op te steken. Of ga voor een lage knot: altijd chique!


Lees ook Welk bruidskapsel past bij jou?


Jurk met blote rug

Een jurk met blote rug leent zich goed ervoor om je haar los te dragen. Half los haar is ook een goede optie. Je blote rug is zeker nog zichtbaar, maar niet ‘te bloot’.

Strapless trouwjurk

Ben je gevallen voor een strapless trouwjurk? Jij kunt allerlei type kapsels uitproberen: half opgestoken, los haar, laag opgestoken of hoog opgestoken haar. Het kan allemaal bij een strapless jurk.


Ga naar Trouwjurken diepe v-halsen Shopping


Trouwjurk met lage v-hals

Een lage knot, los haar of een paardenstaart zijn dé perfecte kapsels voor bij een trouwjurk met een lage v-hals. Ook bij dit type jurk heb je dus voldoende keus hoe jij je haar wil dragen.

Jumpsuit trouwjurk

Ga je voor een jumpsuit als trouwjurk? Draag je haar dan los of half opgestoken. Ook kort haar past perfect bij een jumpsuit: een look met pit!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation