Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Haar knippen op je trouwdag? Trouwtrend op TikTok!

Iedereen wil er op z’n mooist uitzien op zijn of haar bruiloft en gaan daarom vlak voor de grote dag nog even naar de kapper. Er is echter een nieuwe trend gaande op TikTok die vele bruidjes al heeft geinspireerd: je haar laten knippen tijdens de bruiloft. Ja, je leest het goed: midden op de dag even een verse haircut. Zou jij het doen?

Trouwtrend: haar knippen op je trouwdag

Er is een nieuwe trouwtrend die viral gaat op TikTok en veel bruiden in de ban houdt: haar knippen op je trouwdag. In plaats van het traditionele idee om lang haar te dragen op je trouwerij, zijn bruiden nu dapper genoeg om hun haar te laten knippen en te rocken met een nieuw kapsel op hun speciale dag. Dit gebeurt dus midden op de dag, tijdens de bruiloft. De bruidjes kiezen een moment om zich even terug te trekken en komen terug met een geheel nieuwe coupe. Wat ons betreft super gaaf!

Lang haar bij de trouwceremonie

In de ochtend hebben de bruidjes vaak nog lang haar, of in elk geval hun ‘oude’ kapsel - natuurlijk wel prachtig gestyled. De bruiloftsgasten zien de bruid dan nog met lang(er) haar bij de trouwceremonie. Later op de dag heeft ze stiekem een bezoekje gebracht aan de kapper. Of beter gezegd: de kapper aan haar. Zo maak je wel een statement op de bruiloft!


Ga naar Filmpje Trouwtrend op TikTok


Fotoreportage & trouwfilm maken met lang haar

Op de bruiloft worden er natuurlijk foto’s gemaakt. Ook kiezen steeds meer bruidsparen voor een trouwfilm. Hoe gaaf is het als je op de trouwreportage en in de trouwfilm kunt zien dat het bruidspaar eerst lang haar had en vervolgens kort(er) haar! De verschillen zijn dan natuurlijk heel duidelijk. Verras je gasten keer op keer met deze metamorfose en beleef een onvergetelijke bruiloft.

Je haar laten knippen

Als je tijdens de bruiloft je haar wil laten knippen, dan vraagt dit om een extra strakke planning. De dag zelf is druk genoeg, laat staan dat je nog ‘even’ geknipt moet worden. Regel het ver van tevoren zodat je weet waar je aan toe bent. Het is natuurlijk ook handig om van tevoren te weten wat je nieuwe kapsel moet worden.

Bruiloft entree met nieuw kapsel

Je kunt er van uitgaan dat je gasten totaal verrast zijn als jij je entree maakt met je nieuwe kapsel. Wil je meer inspiratie opdoen? Check dan eens deze bruidjes die het al aandurfden om tijdens de bruiloft een nieuw kapsel te nemen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation