Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tijd voor je proefkapsel & proef make-up | Zes weken voor je bruiloft

Begint de grote dag dichtbij te komen? Ga op tijd naar de kapper en visagist voor je proefkapsel en proef make-up. In dit artikel lees je er alles over.

Ongeveer zes weken voor je bruiloft | Proefkapsel & make-up

Ga uiterlijk zes weken voor de bruiloft naar de kapper en visagist. Dan heb je nog genoeg tijd om te experimenteren met wat het beste bij jou past, en wat ook past bij de jurk (en eventueel sluier) die je hebt uitgezocht.

Kies je bruidskapsel door de mooiste afbeeldingen van bruidskapsels

Natuurlijk helpen wij je op weg met afbeeldingen van de mooiste bruidskapsels. Doe hier inspiratie op! Zie je kapsels die je aanspreken? Laat deze afbeeldingen zien aan je kapper. Samen kunnen jullie bepalen wat het beste past bij jouw gezicht en haartype.


Ga naar Voorbeeld afbeeldingen Bruidskapsels


Gekozen proefkapsel uitproberen bij kapper

Heb je een kapsel uitgekozen? Maak een afspraak bij de kapper zodat jullie het proefkapsel kunnen uitproberen. Je ziet dan niet alleen hoe de look je staat, maar ook of het kapsel lekker zit en je er écht blij mee bent.

Bruidsmake-up zelf doen of laten doen?

Twijfel je nog of je de bruidsmake-up zelf doet of laat doen? Experimenteer dan eerst zelf en maak een foto van het resultaat. Ben je niet tevreden? Maak dan een afspraak bij de visagist voor professionele make-up.

Ga naar voorbeeldafbeeldingen bruidsmake-up & laat je inspireren

Ook op het gebied van bruidsmake-up geven wij je natuurlijk alle inspiratie die je nodig hebt. Bekijk hier een aantal voorbeelden van hoe je kunt spelen met make-up om je ogen of mond het beste uit te laten komen.


Ga naar Voorbeeld afbeeldingen Bruidsmake-up


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation