Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

E-Line Hairfashion Op de dag zelf kan ik aan huis komen, of op locatie.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
E-Line Hairfashion Vraag informatie aan
Mevr. Eline Schoenmaekers
Ambachtstraat 13A
3732 CN De Bilt

Het is zover! Je gaat trouwen en je bent waarschijnlijk al begonnen met plannen maken en dingen aan het regelen voor je mooiste dag.

Misschien heb je je jurk al uitgekozen en in deze mooie jurk wil jij natuurlijk stralen met een prachtig bruidskapsel en make-up.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik al je haar- en make-up wensen laten uitkomen. Ik weet dat het spannend en hectisch kan zijn in de dagen voorafgaand aan de dag en op de dag zelf.

Daarom vind ik het belangrijk dat ik zoveel mogelijk zorgen bij je wegneem. Tijdens een try-out een paar weken van tevoren gaan we samen op zoek naar jouw perfecte look.

Ik adviseer en laat je zien hoe jij erop je allermooist uit kunt zien. Door de try-out, voldoende tijd en de combinatie van make-up en hairstyling zorg ik voor een ontspannen start van deze fantastische dag.

En als je wilt help ik je met je jurk aantrekken. Na een laatste check kan jouw stralende dag beginnen!

Ook voor jouw daggasten kan ik het kapsel en/of make-up verzorgen. Voor de avond is het mogelijk dat ik op de locatie je haar en make-up bijwerk of zelfs helemaal omtover tot een fantastische look op jullie avondfeest!

Je bent van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen, zodat we je wensen voor deze mooie dag kunnen bespreken

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Philine

Op 09 sep 2020

Fijnste kapster die er is! Ze luistert goed naar je wensen en kijkt altijd wat er bij je gezicht en haartype past. Daarnaast krijg ik regelmatig complimenten over mijn haarkleur en dat het er zo natuurlijk en mooi geverfd uit ziet.

Caroline

Op 09 sep 2020

Via via kwam ik bij Eline terecht, en meteen was het contact via mail al prettig. Bij de try out (echt een aanrader om wel te doen!) kwamen we op een hele fijne manier uit op het kapsel voor de grote dag. Eline geeft veel ruimte om je zelf te laten aangeven wat je wilt, maar kan ook goed adviseren. Op de dag zelf was er genoeg tijd om alles mooi te krijgen en zorgde Eline ervoor dat het helemaal naar mijn wens was. Gedurende de dag was het bij vlagen regenachtig en behoorlijk winderig, maar het maakte niet uit, mijn haar bleef super in model! Ik zou Eline zeker aanraden voor een mooie look op je bruiloft!

Janet

Op 29 aug 2019

Goede kapper Lieve vrouwen en ze luisteren ook nog

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation