Welke.nl

Uitbesteden heeft zo zijn voordelen

Een weddingplanner inschakelen of alles zelf doen? Dat is voor veel stellen de grote vraag bij de organisatie van hun huwelijk. Helemaal als jullie allebei een drukke baan hebben heeft uitbesteden zo zijn voordelen. Een weddingplanner is

lees verder

Weddingplanner

Laat je inspireren

Zo betrek je jouw broer(s) op je bruiloft

Jouw broers kunnen veel leuke taken vervullen op je bruiloft. Wat dacht je van uitsmijter, getuige, ceremoniemeester of laat ze een speech voorbereiden of de dansvloer openen.

Veelvoorkomende ruzies tijdens de bruiloftsplanning

Gaan jullie binnenkort trouwen? Tijdens deze periode maken jullie veel beslissingen en het kan zijn dat niet alles even soepel verloopt. Lees hier waarover bruidsparen het meeste hebben geruzied!

Hoe betaal je jouw droomhuwelijk?

Een bruiloft kost geld. Dat geld heb je misschien al op je spaarrekening staan. Grote kans dat je financieel nog niet rond bent, want een huwelijk is duur. Hoe financier je jouw droomhuwelijk?

De mooiste bruiloft tradities en waarom?

Samen de taart aansnijden, ‘something blue’ dragen of blikjes aan de achterbumper van de trouwauto: het zijn allemaal ideeën om je bruiloft te doorspekken met tradities. Welke bruiloft tradities hou jij in ere en wat betekenen deze tradities eigenlijk?

Huwelijk annuleren om domme reden

Als je een relatie wil beëindigen, kan dat vanwege allerlei redenen zijn. Sommige redenen zijn echter simpelweg een beetje dom. Elke relatie betekent geven en nemen en af en toe iets doen dat je misschien niet zo leuk vindt. Lees hier de domste redenen om een voorgenomen huwelijk te beëindigen...

5 Irritante dingen die bruidegoms doen tijdens de weddingplanning

Natuurlijk hou je van hem, en natuurlijk weet je dat hij ook graag wil trouwen. Maar soms… Dit zijn de 5 meest irritante dingen die veel bruidegoms doen tijdens de weddingplanning. En toch hou je van hem!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation