Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefs van Lies Laat jullie bruiloft professioneel organiseren voor de dag van jullie leven!

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Lisette Ubeda-Hop
Elst

Weddingplanner

Een schitterende bruiloft tot in de puntjes geregeld. Dat wil toch iedereen! Alleen hulp bij de opstart of liever de hele dag verzorgd? Ik kan jullie helpen. Laat jullie bruiloft georganiseerd worden voor de mooiste dag van jullie leven.

Om meteen een kostenindicatie te kunnen geven werk ik met pakketten. Zo weet je direct waar je aan toe bent en of ik als huwelijksplanner iets voor jullie kan betekenen. Twijfel je nog? Kennismaken kan natuurlijk ook!

Styling & concept

Styling is erg persoonlijk. Liefs van Lies verzorgt styling concepten op maat. Denk aan een mooi aangeklede diner-tafel of gestylde ceremonie.

Aan de hand van een moodboard wordt de sfeer van jullie bruiloft en het verhaal van jullie liefde visueel gemaakt. Ben je om? Dan zorgen wij voor een oogverblindend welkom voor jullie gasten.

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester van jullie bruiloft regel ik alles op de dag zelf, wat zorgt voor rust voor zowel het bruidspaar als de gasten. Denk aan ontvangst van de DJ, check en dubbel check of de champagne klaar staat tot aan het wegwijs maken van de gasten.

Adviesgesprek

Zien jullie door de bomen het bos niet en zijn jullie op zoek naar houvast en structuur? Hebben jullie een duwtje in de goede richting nodig óf zijn jullie op zoek naar iemand die de styling voor jullie bruiloft op zich kan nemen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek.

Bekijk website
+15 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Alessandro & Kimberley

Op 08 jan 2024

Wij hebben Lies ingeschakeld om de puntjes op de i te zetten omdat we zelf al veel hadden geregeld. Tenminste, dat dachten we. Ze stelde ons vragen over dingen waar we zelf nog hélemaal niet over na hadden gedacht, heeft een heel uitgebreid draaiboek gemaakt en de communicatie met de locatie en overige leveranciers op zich genomen waardoor wij volledig ontzorgd werden, zowel voor als tijdens de bruiloft. Ook voor de styling en bloemen ben je bij Lies aan het juiste adres, alles was perfect op elkaar afgestemd. Mensen hebben ons vaak gevraagd of we al zenuwachtig waren voor de "grote dag", en iedere keer konden we overtuigd "nee" zeggen, want we wisten dat alles in goede handen was. Op de dag zelf merkten we nog maar weer eens Lisettes toegevoegde waarde: alles liep op rolletjes, het draaiboek kwam volledig tot leven en alles was enorm relaxed en luchtig, precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Kortom, wil je je bruiloft naar the next level brengen, moet je bij Lies zijn!

Monique

Op 08 jan 2024

Wat een geweldig feest hebben wij gehad. Wij hadden via via van ‘liefs van lies’ gehoord. En dat lisette (lies) de zorg uit handen kon nemen waar wij zo tegen opzagen om dit te organiseren. Wij wilde graag een diner en borrelen in Italiaanse sfeer aan één lange tafel bij ons in de tuin. Nou…. Dat is gelukt hoor. Ze begreep ons gelijk en wist gelijk al een cateraar die dit kon waar maken. Ook de styling was precies wat wij wilde. Zo mooi!! Wij waande ons helemaal in Italië. Alles was echt in de puntjes geregeld door Lies, wij hoefde alleen maar te genieten. Dankjewel daarvoor!

Ruben & Jenny

Op 08 jan 2024

We ontmoetten Lies op een trouwbeurs en besloten haar bedrijf in te huren voor de styling, bloem en haar als onze Ceremoniemeester. We zijn heel blij om te kunnen zeggen dat we geen spijt hebben gehad van onze keuzes want zij, evenals haar collega Roos die verantwoordelijk was voor de styling, hebben het geweldig gedaan! We wilden een bruiloft met westerse en enkele Chinese elementen en dat is gelukt! Alles zag er geweldig uit! Lies communiceerde ijverig met onze verkopers en gasten om er zeker van te zijn dat alles in orde was, zodat onze "werklast" en stress aanzienlijk werden verlicht. En Roos heeft ons geholpen om 2 van onze gasten op te halen van het treinstation op de trouwdag, terwijl zij dat niet hoefde te doen, maar ze dacht dat het wel fijn zou zijn dat er voor gezorgd werd. Speciale dank ook aan haar stagiaire Anouk voor haar zeer attente aanwezigheid op de trouwdag! Wij zouden Lies absoluut aanbevelen aan alle toekomstige bruiden en bruidegommen! Ze is zeer attent, professioneel, betrokken en zeer open en transparant over alle kosten. We vonden het ook leuk dat ze na de bruiloft een follow-up deed voor feedback. Hartelijk dank voor het succesvol en mooi maken van onze grote dag, Liefs van Lies!

Kurt en Melissa

Op 04 oct 2023

Wij hebben Lies aan onze zijde gehad als ceremoniemeester. Wat een topper is Lies!! Het was heel duidelijk wat Lies voor ons zou doen en het daarbij behorende draaiboek heeft gemaakt, wat is dat een lekker idee dat dat geregeld wordt! Op de dag zelf heeft ze ontzettend hard moeten lopen met 85 daggasten, maar ook dat was super!! Echt een aanrader als je een onbezorgde dag wilt. Lies bedankt!

Niels & Sabrina

Op 26 jan 2023

Van begin tot eind hebben wij intensief met Lisette samengewerkt. Ze gaf vorm aan onze trouwdag alsof het haar dag was! Professioneel, vastberaden, meedenkend, met liefde en vol passie gaat zij te werk. Met Lisette samenwerken betekende voor onze bruiloft: Dat wij een onvergetelijke trouwdag hebben gehad; dat we enorm hebben genoten van de voorpret; het gaf ons overzicht en structuur; ze zorgde ervoor dat wij bij ons zelf bleven waardoor onze bruiloft typeerde wie wij zijn; mogelijkheden zien binnen de aanwezige beperkingen (budget, tijdsdruk en sociale dilemma’s). Op de dag zelf konden we volledig vertrouwen op haar begeleiding. Ongedwongen en met gevoel voor mens en sfeer was het heel fijn dat zij er bij was. Geen moment hebben wij ons druk hoeven maken of alles wel zou gaan zoals het zou moeten gaan. Kortom: een aanrader voor aanstaande bruidsparen! Lisette onwijs bedankt voor alles!

Thijs

Op 26 jan 2023

Lisette was ceremoniemeester op onze bruiloft en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een topper! Ze neemt echt alles wat geregeld moet worden uit handen, zowel in het voortraject als op de dag zelf. Daarnaast is ze een hele prettige persoonlijkheid. Door haar rust, heldere communicatie en planningskwaliteiten vertrouwden wij haar blind. Dit terwijl we het juist vooraf lastig vonden om de organisatie van onze trouwdag uit handen te geven. Lisette maakt het vertrouwen meer dan waar: ze deed het beter dan wij zelf ooit hadden kunnen doen!

Stefan & Thera

Op 26 jan 2023

Lisette heeft ons de dag van onze dromen gegeven. Van begin tot eind werd echt aan alles gedacht. Zo konden wij volop genieten! Wij denken nog vaak terug aan deze mooie dag en hadden het zelf niet beter kunnen doen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation