Welke.nl
Dansen

Steel de show op de dansvloer!

Niks doet een feest zo stralen als dansende, lachende gasten. Dat is voor jullie huwelijk niet anders. Net als de bruiloftmuziek op jullie grote dag, is ook het dansen een kwestie van smaak.

lees verder

Dansen

Laat je inspireren

Zo studeer je snel een openingsdans in samen

De openingsdans: de één kijkt ernaar uit, de ander heeft dit het liefst zo snel mogelijk achter de rug. Ben je onzeker over je dansmoves en kun je daarom niet genieten van dit moment? Bereid je dan extra goed voor. Snel een openingsdans leren is makkelijker dan je dacht dankzij deze tips!

De openingsdans: wel of niet doen?

To dance or not to dance, dat is de vraag. De openingsdans is een onderdeel van de bruiloft dat eigenlijk niet kan ontbreken, maar als één van jullie verschrikkelijk slecht danst of simpelweg een hekel eraan heeft om in de spotlights te staan... Is ’t dan wel verstandig?

De openingsdans met je gasten

Er is een nieuwe hype in de wereld der openingsdansen: niet meer met z’n tweetjes, maar met een groepje de openingsdans doen. Verzamel je beste vrienden en vriendinnen en studeer samen een openingsdans in!

Een lapdance… in de huwelijksnacht?

Yep, een lapdance... van jou, welteverstaan. Verras je man met een lapdance in de huwelijksnacht en neem samen met je vriendinnen een paar danslessen...just for fun!

Dansles voor de openingsdans?

Naast dat het erg nuttig kan zijn om je dansmoves op te frissen, is dansles met je aanstaande echtgenoot ook heel erg romantisch. Tijdens de danslessen kan je al fantaseren over hoe jullie openingsdans zal gaan. Bereid je voor om veel voorpret te hebben!

Op naar de dansschool!

Veel bruidsparen bezoeken voor de bruiloft nog snel een paar keer de dansschool om zo een verpletterende openingsdans neer te zetten. De dansschool is echt niet alleen voor beginners: onder het mom jong geleerd, oud gedaan kun je natuurlijk ook je moves even opfrissen, of je breidt je talent uit en verzint samen met de dansschool een prachtige openingsdans.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation