Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Step into the Spotlights Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past.

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Step into the Spotlights Vraag informatie aan
Mevr. Marcia Stekelenburg
Kaatsbaan 21
3601 EA Maarssen

Een mooie en originele openingsdans om het feest te openen! Bij mij zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond.

Hebben jullie geen ritmegevoel of juist al veel danservaring? Wij zijn er voor jong en oud. We passen de snelheid, het tempo en het niveau aan aan het (bruids)paar en jouw persoonlijke situatie.

De openingsdans

- Speciaal voor jullie gemaakt op basis van jullie wensen en ideeën
- Op jullie favoriete muziek
- In de dansstijl die jullie leuk vinden (van salsa, disco etc)
- Zo lang of kort als jullie willen
- Op jullie niveau

De dansles wordt gegeven door een ervaren en gekwalificeerde dansdocent.

Ook interesse in een openingsdans die bij jullie past? Wij maken een dans speciaal gemaakt op basis van jullie wensen en ideeën.

EEN SUPER LEUK UITJE SAMEN MET JE VRIENDINNEN!

Op zoek naar een super leuk en vooral gezellig vrijgezellenfeestje? Boek bij ons een dansworkshop met de vriendinnen.
We gaan jullie in de workshop leren hoe jullie fierce en sexy kunnen dansen. We leren jullie een korte choreografie aan die we op het einde kunnen filmen voor jullie.
De video krijgen jullie dan toegestuurd. Ook zullen er foto’s gemaakt worden en zullen we die ook met jullie delen.
Onze docenten houden rekening met alle deelnemers en passen zich gemakkelijk aan waardoor iedereen deze workshop kan volgen. Danservaring is daarom NIET vereist. Lol hebben staat centraal tijdens onze workshops 💃🏼.
De dansworkshops vinden plaats in onze Dansschool in Maarssen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cindy Mensink

Op 12 mar 2024

Mijn vriend en ik hebben dansles gehad van Marcia voor onze openingsdans. We hebben met heel veel plezier gedanst. Ondanks onze beperkte dans-ervaring heeft ze een hele mooie choreografie voor ons gemaakt die we goed hebben kunnen uitvoeren op de dag zelf. Ze was heel flexibel met het inplannen van de lessen. Fijne locatie, lekker ruime dansvloer. Zeker een aanrader, is een hele leuke voorbereiding op je bruiloft. De dans doen we nog steeds af en toe, voor de lol

C T

Op 12 mar 2024

Na veel twijfelen (zouden we dat nou wel doen?!) besloten we toch een openingsdans te gaan doen op ons huwelijksfeest. Maar bij wie? Gelukkig kwamen we bij Marcia uit. Ze hielp ons met de choreografie, het mixen van de muziek en leerde ons doodgewoon samen te dansen! De openingsdans ging goed, maar de mooiste en vrolijkste herinneringen zijn misschien wel de lessen. Top danslerares!

Mette Ekkel

Op 12 mar 2024

Voor onze bruiloft wilden we graag een openingsdans met een vette choreografie. Na wat googlen uiteindelijk bij Marcia terecht gekomen. We wilden graag een dans die niet te zoetsappig was en Marcia wist een dans neer te zetten die precies aan onze wensen voldeed. We hebben enorm veel plezier gehad met het oefenen en uiteindelijk zeker ook op de bruiloft zelf!

Amela Belja

Op 12 mar 2024

Mijn vriend en ik hebben voor onze bruiloft danslessen gevolgd bij Marcia. We hebben lang gezocht naar een leuke dansschool met goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit hebben we bij Marcia gevonden. Ze heeft een prachtige choreografie voor ons gemaakt en was heel flexibel met dagen/tijden plannen. Ze stelde ons op ons gemak en bovenal waren de lessen altijd een feestje!

Raisa & Maurits

Op 12 mar 2024

Wij hebben privédansles gevolgd bij Marcia om de openingdans voor onze bruiloft voor te bereiden. Marcia heeft onze wensen voor wat betreft muziek en dans super leuk gecombineerd tot een spetterende openingsdans die heel goed bij ons pastte. De danslessen waren voor ons één van de leukste voorbereidingen van onze bruiloft. We hadden een leuke klik met Marcia die ons met veel enthousiasme en toewijding de dans heeft aangeleerd en ons heeft gestimuleerd om onze beste dansskills uit de kast te halen. Dankjewel Marcia!!

Jasper en Renske

Op 12 mar 2024

We hebben enorm genoten, het was geweldig! Met de openingsdans was het nog even spannend of de outfits goed wilde meewerken, zo’n trouwjurk is toch wel even wat anders 🙂 Communicatie: top! Die was helder en duidelijk. Lessen: superleuk! Renske is enthousiast geraakt om te gaan dansen. Locatie: mooie straat! Prima dansvloer, genoeg ruimte Verwachting: zeker! Of eigenlijk zelfs bóven verwachting Verbeteren: geen idee. Zoals een bekend choreograaf ooit zei: ‘vooral doorgaan’..!

Grete Buivydaite

Op 12 mar 2024

We genoten erg van danslessen. Marcia is erg gepassioneerd over haar werk. We hadden allebei geen ervaring met dansen, maar Marcia was altijd erg ondersteunend en opgewekt. Zelfs mijn man, die echt niet wilde dansen, genoot enorm van deze lessen. Bedankt voor een geweldige ervaring

Maaike

Op 13 mar 2023

Voor onze bruiloft wilde we iedereen verrassen met een unieke openingsdans. Ik dans graag en met een drankje op denk ik ook dat ik dat heel goed kan en mijn partner beweegt nooit. Na een hele fijne kennismaking met onze wensen en ideeen begonnen we met lessen. Vanaf het eerste moment dat we daar naar binnen liepen voelde het al heel goed en vertrouwd. Marcia luistert naar ons en ziet wanneer we het met een beweging niet helemaal eens zijn of er gewoon niet uit komen. Aanpassingen worden direct gedaan waardoor het totaal plaatje echt een fantastische dans is geworden. Dankzij de lessen van Marcia kan zelfs mijn partner dansen en hebben we een unieke dans neer kunnen zetten wat precies was zoals wij in gedachte hadden.

Mirthe

Op 09 feb 2022

We willen je bedanken voor de begeleiding van onze openingsdans voor onze bruiloft. Super leuk dat je deze niet-dansers wilde helpen. Je hebt er een geweldige dans van gemaakt, met verschillende stijlen en op onze zelfgekozen muziek. Je begeleidde ons enthousiast en werd iedere les een beetje strenger, om steeds meer aan de details te kunnen werken en na de vierde les hadden we helemaal het vertrouwen dat het goed zou komen. We hebben jou en je lessen ervaren als heel prettig en nog heel gezellig ook! Je bent vrolijk en betrokken en houdt van een grap. We kregen steeds meer plezier in het dansen. En dat was ook het resultaat: niet super spannend tijdens de openingsdans, maar lekker dansen! Al onze gasten merkten dat, ze kwamen helemaal los en vonden het fantastisch! Het was de start van een onvergetelijke avond.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation