Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruiloftverzekering

Verzekerd van een onbezorgde bruiloft

Je wilt er absoluut niet aan denken dat er ook maar iets verkeerd kan gaan op jullie bruiloft. Je hebt hier maanden naartoe geleefd en alles moet perfect verlopen.

Tóch is het handig dat jullie overal op voorbereid zijn, ook op onvoorziene omstandigheden die zonder bruiloftverzekering kunnen leiden tot financiële schade.

Geen risico’s
Onvoorziene omstandigheden zoals een sterfgeval, ziekte of een ongeluk kunnen jullie bruiloft een hele andere, uiteraard ongewilde wending geven. Misschien zijn jullie genoodzaakt het programma aan te passen of in het ergste geval de bruiloft in zijn geheel uit te stellen. In de planningsfase van jullie bruiloft komt het kostenplaatje steeds duidelijker op jullie netvlies: jullie grote dag is niet goedkoop. Het is dan ook handig om zeker te weten dat jullie geen kosten maken die onverhoopt voor niets blijken te zijn. Een goede bruiloftverzekering dekt de kosten die gepaard gaan met uitstel van de bruiloft of een andere inrichting van de dag. Door een bruiloftverzekering af te sluiten loop je geen financiële risico’s.

Bruiloftverzekering: premie, voorwaarden en intermediair
Er zijn verschillende verzekeraars die specifiek voor jullie huwelijksdag een verzekering aanbieden. Het loont de moeite om zelf aanbieders met elkaar te vergelijken op bijvoorbeeld premie en voorwaarden. De goedkoopste polis is lang niet altijd de beste en je wilt je risico’s wel goed afgedekt hebben. Heb je een tussenpersoon of intermediair? Benader die dan om een goede vergelijking te maken zodat je tijdens je bruiloft nergens omkijken naar hebt!


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation