Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Budgettips voor de perfecte bruiloft

Wie zegt dat de perfecte bruiloft veel geld kost? De belangrijkste voorwaarden voor een perfecte bruiloft zijn de nabijheid van familie en vrienden en de pure liefde tussen bruid en bruidegom. En natuurlijk de persoon die jullie in echt gaat verbinden. De rest is bijzaak!

Budgettips voor het bruidsboeket


Je kent vast wel iemand die van tuinieren houdt. Komt dat even goed uit: jij wil geen honderd euro uitgeven aan een bruidsboeket en je vriendin/moeder/tante wil best een mooi boeketje in elkaar draaien voor de grote dag. Bespaar tientallen euro’s en zie hoe een simpel boeket toch heel betoverend kan zijn. Een andere optie is om al je bloemen last-minute te kopen. Bezoek een supermarkt of lokaal tankstation en koop een bult verschillende bloemen. Mix & match en je hebt prachtige boeketten voor op jullie bruiloft, voor veel minder geld!

Trouwbedankjes budgettips


Het bedenken van een origineel trouwbedankje kan best lastig zijn. Je wil graag iets meegeven aan je gasten dat ze lang koesteren of waar ze in elk geval van genieten. Toch hoeft het geen duur cadeautje te zijn: denk aan een leuk doosje of potje met wat lekkers erin en natuurlijk een schattig kaartje eraan met een dankwoord. Dit soort trouwbedankjes kan je heel gemakkelijk zelf in elkaar flansen. Gewoon een kwestie van een avondje pakken om alle kaartjes te schrijven en de potjes of doosjes te vullen.

Zelf je bruidstaart bakken


Ben je zelf een keukenprinses of ken je iemand die dat is? Vraag degene om een simpele bruidstaart te bakken, zodat je geld kunt besparen op het inhuren van een professionele bakker. Een bruidstaart hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Een simpel design kan heel chique overkomen en kost weinig tijd en moeite.

Budget gastenboek


Een standaard gastenboek is misschien een beetje.. standaard, vind je niet? Maak heel gemakkelijk zelf een vingerafdrukboom: gasten kunnen hun vinger op een stempelkussen drukken en als afdruk een ‘blaadje’ aan jullie trouwboom maken. Er is ook ruimte voor een lieve kleine boodschap aan het bruidspaar.

Bruidsdecoratie zelf doen


Geen fan van stoelhoezen? Gebruik een paar vrolijk gekleurde linten en knoop deze aan de stoel. Opgelost! Wilde je een fotohokje huren, maar schrok je van de prijs? Zoek een oude fotolijst en zet deze op een standaard. Koop wat polaroid camera’s of wegwerpcamera’s, nepsnorren en brillen en laat de gasten zelf hun foto maken!

Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation