Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Inspiratie op Trouwen.nl

Trouwringen doosje

Een trouwringen doosje is niet zomaar een doosje! In dit artikel laten we zien welke opties je hebt om de speciale ring(en) in op te bergen. Ringendoosje 2 ringen Een doosje waar beide ringen in kunnen, is goed geschikt voor tijdens de ceremonie. ...

App\Post Object
(
  [id] => 84252
  [slug] => trouwringen-doosje
  [title] => Trouwringen doosje
  [content] => Een trouwringen doosje is niet zomaar een doosje! In dit artikel laten we zien welke opties je hebt om de speciale ring(en) in op te bergen.

Ringendoosje 2 ringen

Een doosje waar beide ringen in kunnen, is goed geschikt voor tijdens de ceremonie.

Ring doosje glas

Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor een trouwringen doosje van glas. Het is een mini-showcase waarin je de ring(en) ziet liggen. Het nadeel is dat het doosje kapot kan vallen, dus ben er voorzichtig mee!

Verlovingsring doosje

In de vorm van een hartje, rond, vierkant… Een doosje voor de verlovingsring is er in allerlei vormen en kleuren. Leuk om altijd te bewaren!

Gepersonaliseerd ringendoosje

Maak het doosje extra persoonlijk door jullie namen en de trouwdatum in het deksel van het doosje te laten graveren.

Trouwringen doosje hout

Gaan jullie voor een ‘groene’ bruiloft? Daar past een trouwringen doosje van hout perfect bij! Een trouwringen doosje van hout is stoer en robuust. Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Een trouwringen doosje is niet zomaar een doosje! In dit artikel laten we zien welke opties je hebt om de speciale ring(en) in op te bergen. [meta_description] => Een trouwringen doosje is niet zomaar een doosje! In dit artikel laten we zien welke opties je hebt om de speciale ring(en) in op te bergen. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [created] => 2023-03-23 00:07:48 [modified] => 2023-03-24 08:47:17 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwringen_doosje_ceremonie_6we6.jpg ) [special_category] => )

Trouwlocaties: de mooiste locaties voor een fotoreportage

Op ons platform vind je de prachtigste locaties waar je terecht kunt voor een fotoreportage die je niet snel vergeet. Van een kasteel tot een strandpaviljoen, en alles wat daar tussenin zit! Omkleedruimte voor de fotoshoot Heb je een locatie gekoze...

App\Post Object
(
  [id] => 84233
  [slug] => trouwlocaties-de-mooiste-locaties-voor-een-fotoreportage
  [title] => Trouwlocaties: de mooiste locaties voor een fotoreportage
  [content] => Op ons platform vind je de prachtigste locaties waar je terecht kunt voor een fotoreportage die je niet snel vergeet. Van een kasteel tot een strandpaviljoen, en alles wat daar tussenin zit!

Omkleedruimte voor de fotoshoot

Heb je een locatie gekozen voor de fotoshoot? Informeer of er omkleedruimte aanwezig is. Wel zo handig als je dit vooraf weet, zodat je je in alle rust op de locatie zelf kunt voorbereiden op jullie shoot.
Ga naar Trouwlocaties met omkleedruimte

Fotoreportage in de tuin

Diverse locaties hebben een prachtige buitenruimte waar je na afspraak ook een fotoshoot kunt doen. Een beetje geluk met het weer moet je dan wel hebben, maar anders kun je altijd nog uitwijken naar de binnenruimtes. Overleg dit duidelijk vooraf.
ga naar Trouwlocaties met tuin

Buiten trouwen

Gaan jullie het liefst buiten trouwen? Kies dan voor een plek met een mooi uitzicht, waar je ook prachtige foto’s kunt maken.
Ga naar Trouwlocaties Buiten trouwen

Overdekte buitenlocatie

Een buitenlocatie met een overdekte ruimte is ideaal: je bent daardoor niet zo afhankelijk van het weer. Ook al regent het, jullie shoot gaat door!
Ga naar Trouwlocaties overdekte buitenlocatie

Trouwlocaties voor een perfecte fotoreportage

Op onze site vind je een overzicht van trouwlocaties die zich perfect lenen voor het maken van een fotoreportage; van stadsboerderij tot slot of museumcafé. Aan jullie de keus!
Ga naar Trouwlocaties fotoreportage
Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Op ons platform vind je de prachtigste locaties waar je terecht kunt voor een fotoreportage die je niet snel vergeet. Van een kasteel tot een strandpaviljoen, en alles wat daar tussenin zit! [meta_description] => Op ons platform vind je de prachtigste locaties waar je terecht kunt voor een fotoreportage die je niet snel vergeet. Van een kasteel tot een strandpaviljoen, en alles wat daar tussenin zit! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [created] => 2023-03-22 14:10:09 [modified] => 2023-03-23 18:11:01 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Trouwlocaties_locaties_fotoreportage_66.jpg ) [special_category] => )

Bruidsboeket met dahlia’s & vintage bloem decoraties

Op zoek naar een prachtige en unieke bloemendecoratie voor jouw bruiloft? Overweeg dan zeker om dahlia’s te gebruiken. Deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en perfect te combineren met andere bloemen en decoratiestijlen. Bekijk h...

App\Post Object
(
  [id] => 84208
  [slug] => bruidsboeket-met-dahlias-vintage-bloem-decoraties
  [title] => Bruidsboeket met dahlia’s & vintage bloem decoraties
  [content] => Op zoek naar een prachtige en unieke bloemendecoratie voor jouw bruiloft? Overweeg dan zeker om dahlia’s te gebruiken. Deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en perfect te combineren met andere bloemen en decoratiestijlen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren! 

Dahlia’s bruiloft decoratie

Dahlia’s zijn een populaire keuze voor bruiloft decoraties vanwege hun prachtige kleuren en vormen. Ze zijn er in vele verschillende tinten en formaten, dus het past altijd bij jullie thema, of je nu gaat voor een romantische, moderne, vintage of bohemian bruiloft.

Bruidsboeket met dahlia’s

Een bruidsboeket met dahlia’s is een echte eyecatcher. De bloemen zijn prachtig en geven jouw trouwoutfit net dat beetje extra. Combineer de dahlia’s bijvoorbeeld met andere bloemen in de kleuren van jouw trouwjurk.
Bekijk ook Bruidsboeket lookbook

Boeket met dahlia’s op tafel

Een boeket met dahlia’s kan niet alleen als bruidsboeket dienen, maar ook als tafeldecoratie. Zet een aantal boeketten in verschillende vazen op de tafels tijdens het diner. Zo creëer je een sfeervolle en romantische sfeer.
Lees ook Inspiratie voor prachtige tafeldecoratie op je bruiloft

Herfst & winter boeket met dahlia’s

Nog een voordeel van deze bloemen: in de herfst en winter zijn dahlia’s nog steeds verkrijgbaar en kunnen ze worden gebruikt in boeketten met warme herfstkleuren zoals rood, oranje en geel. Een boeket met dahlia’s past perfect bij een bruiloft in de herfst- of wintermaanden.
Lees ook De mooiste bruidsboeketten voor de herfst

Lente & zomer bruidsboeket met dahlia’s

In de lente en zomer zijn dahlia’s in volle bloei en kun je prachtige bruidsboeketten maken met deze bloemen. Combineer de dahlia’s met andere seizoensbloemen voor een nog kleurrijker resultaat. Een lente- of zomerbruiloft met dahlia’s als bloemdecoratie zorgt voor een vrolijke en frisse uitstraling.
Ga naar Bruidsboeket afbeeldingen voor meer inspiratie
Je ziet: dankzij de veelzijdigheid van deze bloem kun je dahlia’s in elk seizoen en voor elk thema gebruiken. Wil je nog meer inspiratie omtrent bruidsboeketten? Kijk dan ook eens bij de andere artikelen of schakel de hulp in van een van de bloemisten op onze website! Er zit er altijd eentje dicht bij jou in de buurt en de bloemist denkt graag met je mee over het bruidsboeket en de andere bloemdecoraties. Veel plezier met het uitzoeken van jouw boeket!
Ga naar Bruidsboeket professionals
Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Inspiratie nodig voor je bruidsboeket? Bekijk deze prachtige boeketten met dahlia's en vintage bloemdecoraties! [meta_description] => Inspiratie nodig voor je bruidsboeket? Bekijk deze prachtige boeketten met dahlia's en vintage bloemdecoraties! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [created] => 2023-03-21 07:43:45 [modified] => 2023-03-22 09:59:21 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/bruidsboeket_dahlias_boeket_6566.jpg ) [special_category] => )

Een rol voor je hond bij de ceremonie? Tuurlijk!

Is jouw hond ook alles voor je? Dan mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken bij jullie trouwerij. Er zijn tal van leuke manieren om je trouwe viervoeter een rol(letje) te geven bij de ceremonie! Boerenzakdoek maar dan anders Ken je die leuke boere...

App\Post Object
(
  [id] => 48385
  [slug] => een-rol-voor-je-hond-bij-de-ceremonie-tuurlijk
  [title] => Een rol voor je hond bij de ceremonie? Tuurlijk!
  [content] => Is jouw hond ook alles voor je? Dan mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken bij jullie trouwerij. Er zijn tal van leuke manieren om je trouwe viervoeter een rol(letje) te geven bij de ceremonie!

Boerenzakdoek maar dan anders

Ken je die leuke boeren zakdoeken die sommige honden om hun hals dragen? Maak een dergelijke zakdoek zelf in de kleuren en stijl van jullie bruiloft.
Lees ook Hondenkoekjes bakken? Traktatie voor je hond op de bruiloft

Versierde riem

Laat de bruidskinderen de hond mee naar voren nemen aan zijn riem. Die riem kun je op allerlei manieren versieren, bijvoorbeeld met mooie linten. Ook de ringdrager kan jullie hond meenemen, om op dat speciale moment jullie maatje dicht bij je te hebben.
Lees ook Met je hond op de verlovingsfoto!

Schattig bordje

Wil je alle spotlights voor een momentje op de hond richten? Maak een schattig bordje en hang dat om zijn hals. Bijvoorbeeld met de tekst ‘hier komt de bruid’. Gegarandeerd levert het veel ‘oehs’ en ‘aahs’ op en ook voor de fotograaf is het een mooi moment om jullie hond op de gevoelige plaat te leggen!

Samen naar het altaar

Wil je het écht samen doen, loop dan met je hond naar het altaar!
Lees ook Goede ideeën voor je hond op bruiloft | Trouwen met honden

Bruidsreportage

Vind je alle drukte te veel voor je hond? Betrek hem of haar dan niet bij de ceremonie, maar kies een rustig fotomoment uit waar hij of zij de show steelt. Het is altijd leuk om mooie foto’s van je hond en jou te hebben; zeker op de mooiste dag van je leven!
Lees ook Waarom een hond heel erg trouw is

Tips

Wijs iemand van je trouwgezelschap aan die op de hond let. Zorg voor alles wat je hond nodig heeft; voldoende water, een schaduwplekje als het warm is en natuurlijk poepzakjes. Bespreek vooraf met de mensen van jullie feestlocatie of de hond welkom is en of er voor hem of haar een rustig plekje kan worden ingericht om een dutje te doen. Daphne Doemges-Engelen

Zo kan jouw hond mee naar je bruiloft

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je trouwe viervoeter, en dat geldt helemaal op jullie bruiloft. Die vier je uiteraard met je hele familie en honden horen daar ook bij! Lees hier hoe je ervoor zorgt dat jullie bruiloft ook voor je hond de beste dag ooit wordt. LEES MEER... [short_description] => Is jouw hond ook alles voor je? Dan mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken bij jullie trouwerij. Er zijn tal van leuke manieren om je trouwe viervoeter een rol(letje) te geven bij de ceremonie! [meta_description] => Is jouw hond ook alles voor je? Dan mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken bij jullie trouwerij. Er zijn tal van leuke manieren om je trouwe viervoeter een rol(letje) te geven bij de ceremonie! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/rol_hond_ceremonie_66.jpg [created] => 2023-03-19 15:03:56 [modified] => 2023-03-19 22:12:16 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/rol_hond_ceremonie_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/rol_hond_ceremonie_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/rol_hond_ceremonie_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/rol_hond_ceremonie_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/rol_hond_ceremonie_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/rol_hond_ceremonie_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/rol_hond_ceremonie_66.jpg ) [special_category] => )

Verras je lief met een huwelijksaanzoek | Tips & tricks

Wil je jouw partner ten huwelijk vragen? Dan denk je vast na over hoe en wanneer je de grote vraag wil gaan stellen. Lees eerst dit artikel met tips! Waarom verassen met een huwelijksaanzoek? Een verrassing is altijd leuk. En een huwelijksaanzoek i...

App\Post Object
(
  [id] => 84078
  [slug] => verras-je-lief-met-een-huwelijksaanzoek-tips-tricks
  [title] => Verras je lief met een huwelijksaanzoek | Tips & tricks
  [content] => Wil je jouw partner ten huwelijk vragen? Dan denk je vast na over hoe en wanneer je de grote vraag wil gaan stellen. Lees eerst dit artikel met tips!

Waarom verassen met een huwelijksaanzoek?

Een verrassing is altijd leuk. En een huwelijksaanzoek is natuurlijk één van de grootste verrassingen in je leven!

Bereid je huwelijksaanzoek goed voor

Denk je erover om je partner ten huwelijk te vragen? Bereid dat moment goed voor, zodat je aanzoek soepel verloopt en je niet ter plekke moet improviseren.
Lees ook Romantisch huwelijksaanzoek regelen voor thuis

Koop een mooie verlovingsring

Zo kun je alvast een mooie verlovingsring kopen, die je nadat hij of zij ‘ja’ zegt tevoorschijn tovert!
Lees ook Verlovingsring met diamant | Shoppen & inspiratie

Kies voor een verrassende dag voor je huwelijksaanzoek

Wil je het aanzoek extra speciaal maken? Kies voor een verrassende dag. Bijvoorbeeld de 23ste van de maand, omdat we in het jaar 2023 zitten. Of een dag die voor je partner heel speciaal is, bijvoorbeeld de verjaardag van een geliefde opa of oma.

Houd het intiem en simpel

Een huwelijksaanzoek is in de eerste plaats iets tussen je partner en jou. Dus houd het intiem. En soms geldt: less is more. Je hoeft niet met honderd rozen op te komen dagen. Vaak is een boodschap recht uit je hart en één enkele bloem nog veel mooier!
Ga naar Trouwringen professionals voor de mooiste verlovingsringen
Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Wil je jouw partner ten huwelijk vragen? Dan denk je vast na over hoe en wanneer je de grote vraag wil gaan stellen. Lees eerst dit artikel met tips! [meta_description] => Wil je jouw partner ten huwelijk vragen? Dan denk je vast na over hoe en wanneer je de grote vraag wil gaan stellen. Lees eerst dit artikel met tips! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [created] => 2023-03-17 00:01:55 [modified] => 2023-03-17 08:39:01 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/huwelijksaanzoek_Tips_tricks_66.jpg ) [special_category] => )

Waarom jullie graag een eternity ring willen hebben

Überhaupt geen trouwplannen, maar wil je wel je liefde bezegelen door elkaar iets speciaals te geven? Kies een ‘eternity ring’ ofwel een eeuwigheidsring! Een zilveren eeuwigheidsring Een zilveren eeuwigheidsring is een prachtige en betaalbare...

App\Post Object
(
  [id] => 84084
  [slug] => waarom-jullie-graag-een-eternity-ring-willen-hebben
  [title] => Waarom jullie graag een eternity ring willen hebben
  [content] => Überhaupt geen trouwplannen, maar wil je wel je liefde bezegelen door elkaar iets speciaals te geven? Kies een ‘eternity ring’ ofwel een eeuwigheidsring! 

Een zilveren eeuwigheidsring

Een zilveren eeuwigheidsring is een prachtige en betaalbare optie voor koppels die op zoek zijn naar een tijdloze en betekenisvolle manier om hun liefde te vieren. Deze ringen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen, zodat je er zeker een kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl. Ze zijn perfect als een symbolisch cadeau voor jubilea, verjaardagen of andere mijlpalen in je relatie.
Ga naar Een zilveren eeuwigheidsring Shopping

Kostbare eternity ring met diamanten

Een kostbare eternity ring met diamanten is een duurdere keuze dan de opties hierboven. De schitterende diamanten zijn van hoge kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd. Een diamanten eternity ring is het perfecte cadeau om je liefde en toewijding te tonen aan je liefje.
Ga naar Kostbare eternity ring met diamanten Shopping

Eternity verlovingsring met goud

Een eternity verlovingsring met goud is een prachtig en luxe cadeau voor de persoon van wie je houdt. Deze ringen zijn vaak versierd met schitterende diamanten of andere edelstenen die een prachtige sprankeling toevoegen aan de ring. De ronde vorm van de ring symboliseert de oneindige liefde tussen twee mensen, eigenlijk net zoals een trouwring, dus.
Ga naar Eternity verlovingsring met goud Shopping

Eeuwigheidsring met gekleurde edelstenen

Liever iets meer kleur in de ring? Een eeuwigheidsring met gekleurde edelstenen is altijd uniek. De kleurrijke edelstenen hebben elk hun eigen betekenis en symboliseren verschillende aspecten van de liefde en het leven. Robijnen symboliseren passie, saffieren vertegenwoordigen loyaliteit en smaragden staan voor hoop. Een eeuwigheidsring met gekleurde edelstenen is een prachtig en betekenisvol cadeau voor een bijzondere persoon in je leven.
Ga naar Eternity ring met gekleurde edelstenen Shopping

Eternity ring met een twist

Een eternity ring met een twist is een moderne en eigentijdse interpretatie van een klassiek ontwerp. Deze ringen hebben vaak een onverwacht element, zoals een unieke vorm. Een eternity ring met een twist is perfect voor koppels die houden van iets aparts dat niemand anders heeft. Je kunt het natuurlijk ook persoonlijk en uniek maken door een inscriptie. Welke ring spreekt jou het meeste aan?
Ga naar de beste Trouwringen professionals op Trouwen.nl
Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => De 'eternity ring' ofwel eeuwigheidsring is momenteel helemaal hot. Lees hier welke varianten er allemaal zijn! [meta_description] => De 'eternity ring' ofwel eeuwigheidsring is momenteel helemaal hot. Lees hier welke varianten er allemaal zijn! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/eternity_ring_69866.jpg [created] => 2023-03-16 11:49:55 [modified] => 2023-03-17 08:32:30 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/eternity_ring_69866.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/eternity_ring_69866.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/eternity_ring_69866.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/eternity_ring_69866.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/eternity_ring_69866.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/eternity_ring_69866.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/eternity_ring_69866.jpg ) [special_category] => )

Sieraden dragen bij je trouwjurk? Check de tips

Met de juiste sieraden maak je jouw bruidslook helemaal compleet. Waar moet je allemaal op letten? Wij helpen je op weg. Juwelen voor bij je jurk maken het plaatje af Een mooie halsketting, armband of sierlijk horloge en oorbellen… Met juwelen is...

App\Post Object
(
  [id] => 84082
  [slug] => sieraden-dragen-bij-je-trouwjurk-check-de-tips
  [title] => Sieraden dragen bij je trouwjurk? Check de tips
  [content] => Met de juiste sieraden maak je jouw bruidslook helemaal compleet. Waar moet je allemaal op letten? Wij helpen je op weg.

Juwelen voor bij je jurk maken het plaatje af

Een mooie halsketting, armband of sierlijk horloge en oorbellen… Met juwelen is het plaatje helemaal af en kom je prachtig voor de dag.

Match de ketting en oorbellen met de halslijn van je trouwjurk

Heb je jouw jurk gekozen, denk dan zorgvuldig na over een passende aanvulling in de vorm van juwelen. Match de ketting en oorbellen met de halslijn van je jurk. Een diep uitgesneden v-hals geeft wat meer ruimte voor een langere ketting en oorbellen dan een jurk met een hoog gesloten hals bijvoorbeeld.

Geef voorkeur aan sieraden die emotioneel iets voor je betekenen

Draag je vaker sieraden die speciaal voor je zijn? Dan is het niet meer dan logisch dat je deze ook wil dragen op jouw grote dag. Bijvoorbeeld omdat je het sieraad van een dierbare hebt gekregen, of op een speciaal moment al hebt gedragen.
Lees ook Bruidssieraden set | Sieraden tips voor je bruiloft

Altijd goed: een sieraden set kopen

Met een sieraden set zit je altijd goed; de items passen goed bij elkaar en dit zorgt voor eenheid en een rustige uitstraling.

Kies voor hetzelfde edelmetaal als je trouwring

Ga je voor een gouden trouwring? Dan is het mooi om ook voor andere gouden sieraden te kiezen. Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Met de juiste sieraden maak je jouw bruidslook helemaal compleet. Waar moet je allemaal op letten? Wij helpen je op weg. [meta_description] => Met de juiste sieraden maak je jouw bruidslook helemaal compleet. Waar moet je allemaal op letten? Wij helpen je op weg. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [created] => 2023-03-15 00:40:07 [modified] => 2023-03-17 08:32:42 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Sieraden_dragen_trouwjurk_6nwe6.jpg ) [special_category] => )

Gemeenten tarieven 2023 & officiële trouwlocaties

Als je gaat trouwen in 2023, dan wil je natuurlijk weten wat de trouwtarieven zijn en welke trouwlocaties beschikbaar zijn in jouw gemeente. Gelukkig hebben wij voor alle gemeenten deze informatie geüpdatet, zodat je goed voorbereid bent op jullie g...

App\Post Object
(
  [id] => 84041
  [slug] => gemeenten-tarieven-2023-officiele-trouwlocaties
  [title] => Gemeenten tarieven 2023 & officiële trouwlocaties
  [content] => Als je gaat trouwen in 2023, dan wil je natuurlijk weten wat de trouwtarieven zijn en welke trouwlocaties beschikbaar zijn in jouw gemeente. Gelukkig hebben wij voor alle gemeenten deze informatie geüpdatet, zodat je goed voorbereid bent op jullie grote dag!

De trouwtarieven 2023 gemeenten

Elke gemeente in Nederland hanteert andere tarieven voor het trouwen. Het is daarom verstandig om vooraf te checken wat de kosten zijn in jouw gemeente. Op Trouwen.nl kun je gemakkelijk per gemeente de trouwtarieven voor 2023 vinden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Ga naar Gemeenten voor trouwtarieven

Kiezen uit prachtige officiële trouwlocaties

Veel gemeenten bieden prachtige officiële trouwlocaties aan waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een historisch stadhuis, een romantisch kasteel of een idyllische buitenplaats. Op onze website kun je per gemeente bekijken welke trouwlocaties beschikbaar zijn en welke sfeer deze locaties uitstralen. Zo vinden jullie gemakkelijk de trouwlocatie die bij jullie past!

Trouwen in een andere gemeente?

Willen jullie trouwen in een andere gemeente dan waar jullie wonen? Dat kan natuurlijk ook. Het is wel belangrijk om te checken welke voorwaarden er gelden voor het trouwen in een andere gemeente. Wij hebben deze informatie al voor je verzameld. Bekijk per gemeente de voorwaarden en kosten voor het trouwen als je niet in die gemeente woont.
Lees ook Trouwen aan zee op het strand van Vlieland

Meer informatie gemeente

Naast de trouwtarieven en trouwlocaties bieden gemeenten ook nog andere diensten aan die handig zijn om te weten. Zo kun je per gemeente vinden hoe je bijvoorbeeld een trouwboekje kunt aanvragen, welke voorwaarden er zijn om te trouwen en hoe je jullie voornemen kunt melden bij de gemeente.

Gemeente informatie omtrent trouwen makkelijk te vinden op Trouwen.nl

Op Trouwen.nl kun je alle informatie per gemeente gemakkelijk vinden. Of je nu op zoek bent naar trouwtarieven, trouwlocaties of informatie over trouwen in een andere gemeente, op Trouwen.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jullie grote dag!
Ga naar Gemeenten voor meer informatie
Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Benieuwd naar de tarieven voor trouwlocaties per gemeente? Bekijk hier alle gemeente tarieven voor locaties 2023. [meta_description] => Benieuwd naar de tarieven voor trouwlocaties per gemeente? Bekijk hier alle gemeente tarieven voor locaties 2023. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [created] => 2023-03-13 17:54:16 [modified] => 2023-03-13 18:01:47 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/gemeente_trouwtarieven_locaties_66.jpg ) [special_category] => )

Dagindelingen voor bruiloften | 3 voorbeelden & plannings tips

Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. Het grootste verschil tussen een dag- en avondhuwelijk is natuurlijk de tijdlijn. Check welke het beste past en begin met je planning. Da...

App\Post Object
(
  [id] => 83532
  [slug] => dagindelingen-voor-bruiloften-voorbeelden-plannings-tips
  [title] => Dagindelingen voor bruiloften | 3 voorbeelden & plannings tips
  [content] => Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. Het grootste verschil tussen een dag- en avondhuwelijk is natuurlijk de tijdlijn. Check welke het beste past en begin met je planning.

Dagindeling bruiloft

• 09.00 Aankleden bruid & bruidegom • 11.00 Welkom drankje • 11.30 Trouwceremonie • 12.30 Bruidstaart & bubbels • 13.30 Trouwfoto’s maken met vrienden, familie en videograaf • 14.30 Meer hapjes & drankjes met de gasten • 16.00 Afsluiten met een trouwbedankje

Dagindeling 2 bruiloft

• 08.30 Klaarmaken & opmaken van de bruid en bruidegom • 10.00 Firstlook & ophalen van de bruid • 10.30 Fotoshoot & videograaf • 12.00 Lunch & ontvangst dag gasten • 13.30 Trouwceremonie voor de wet • 14.30 Aansnijden bruidstaart & proosten • 15.00 Receptie • 18.00 afsluiten met bedankjes
Lees ook Ga jij een bruiloft plannen met daggasten?

Vroege dagindeling bruiloft

• 09.00 Aankleden, bruidskapsel plus make-up bruid & aankleden bruidegom • 09.30 Trouwfoto’s en/of video maken met vrienden & familie • 11.30 Welkom drankje & daarna trouwceremonie • 12.30 Bruidstaart & bubbels plus DJ • 14.00 Meer hapjes, drankjes & dansen met de gasten • 16.30 Afsluiten met een trouwbedankje & speech • 17.00 Afreizen naar hotel met bruidssuite
Ga naar Weddingplanner professionals
Blog op Trouwen [short_description] => Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. [meta_description] => Willen jullie een bruiloft op de dag plannen? Bekijk dan de drie voorbeelden van dagindelingen voor bruiloften. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [created] => 2023-03-12 00:45:06 [modified] => 2023-03-12 21:46:16 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Dagindelingen_voor_bruiloften_6nnhy6.jpg ) [special_category] => )

Laat je inspireren op Trouwen.nl

Je gaat binnenkort trouwen. Laat je hier inspireren met de meest romantische, leuke en gekke ideeën voor je bruiloft? Of je nu inspiratie voor je trouwjurk zoekt of leuke trouwbedankjes voor je gasten Bruiloft.nl is er voor jou, want we weten dat je wel wat inspiratie kunt gebruiken.  

Op Bruiloft.nl vind je het leukste aanbod van inspiratie voor jouw huwelijksdag. Op Bruiloft.nl doen we er alles aan om jou zoveel mogelijk ideeën en inspiratie te geven en wij hebben altijd de laatste trends in de trouwwereld. Jouw mooiste dag begint op de inspiratie pagina van Bruiloft.nl. Ga er lekker voor zitten en droom weg. Er is volop inspiratie te vinden op onze site. Succes en veel plezier!

Inspiratie op Trouwen.nl
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation