Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Inspiratie op Trouwen.nl

Trouwen aan het strand

Het lijkt me wel iets. Trouwen aan het strand. Ikzelf heb het grote geluk om heel dicht bij het strand van Malaga te wonen. Regelmatig zit ik op een mooi terras van een restaurant dat pal aan de Middellandse Zee ligt en je hebt er een prachtig uit...

App\Post Object
(
  [id] => 25506
  [slug] => trouwen-aan-het-strand
  [title] => Trouwen aan het strand
  [content] => Het lijkt me wel iets. Trouwen aan het strand. Ikzelf heb het grote geluk om heel dicht bij het strand van Malaga te wonen.

Regelmatig zit ik op een mooi terras van een restaurant dat pal aan de Middellandse Zee ligt en je hebt er een prachtig uitzicht over het strand, de haven en een deel van de stad zelf. Het is een geliefde plek bij de Spanjaarden om hier hun trouwfoto’s te laten maken en we zien de paartjes dan ook regelmatig poseren voor de camera, bij voorkeur net voordat de zon ondergaat.

De zee, de warmte van de zon en het strand hebben iets magisch

Het is natuurlijk geweldig om hier gebruik van te kunnen maken en dat gebeurt hier dan natuurlijk ook heel regelmatig. Het zijn niet uitsluitend Spaanse bruiloften die aan het strand gevierd worden. Ook komen er veel mensen van verre om in het zonnige buitenland te kunnen trouwen. Ik geef ze geen ongelijk. Alles wordt er op aangepast en de internationale weddingplanners hebben er vaak hun handen vol aan want er komt toch wel wat extra’s bij kijken.

Stoelen en tafels mogen niet wegzakken in het rulle zand

De bruidstaart moet beschermd worden tegen plotselinge, stoffige windvlagen en er wordt natuurlijk non stop gekeken of het niet tóch per ongeluk gaat regenen want in dat geval moeten er in allerijl tenten gebracht worden om de gasten een droog onderkomen te kunnen bieden. Voor de gasten die invliegen moet er voor vervoer en onderdak gezorgd worden dus al met al is het best een klus maar ja… dan heb je natuurlijk wel iets.
Lees ook Trouwen & huwelijksreis in Spanje!

Afgelopen zomer zagen we een paartje uit Denemarken hun speciale dag vieren aan het strand

Hij droeg een wit linnen pak en was op blote voeten. De bruid droeg een flinterdun jurkje, aan haar voeten witte teenslippers met strass-steentjes en als bruidsboeket had ze een lief bosje jasmijn, een geurige 'bloem' die hier overal groeit. Ik vond het prachtig. Zo eenvoudig en tegelijkertijd zo indrukwekkend.

Ze hadden een strandtent afgehuurd die voor de gelegenheid feestelijk versierd was met witte en zilveren ballonnen en uit een luidspreker klonk een balad van George Michael

Ontspannen gasten nipten van hun glazen cava, waren in gesprek of keken uit over de kalme zee. Ik heb zeker een half uur naar het tafereel gekeken vanaf de boulevard. Prachtig. Ik kan het iedereen aanraden en ik ga zelf ook maar eens een paar plannetjes maken. Tekst: Anne Pennekamp [short_description] => De zee, de warmte van de zon en het strand hebben iets magisch. Het lijkt me wel iets. Trouwen aan het strand. [meta_description] => De zee, de warmte van de zon en het strand hebben iets magisch. Het lijkt me wel iets. Trouwen aan het strand. [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [created] => 2023-06-05 00:22:30 [modified] => 2023-06-05 10:22:34 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwen_aan_zee_66cr66.jpg ) [special_category] => )

Tekst ideeën voor de bruiloft

Leuke ideeën en inspiratie over romantische tekstjes nodig voor je bruiloft? Zoek dan niet verder! Originele en traditionele teksten voor trouwkaarten, tafelkaarten, bedankkaarten en teksten voor decoratie van je trouwlocatie vind je hier! Belangri...

App\Post Object
(
  [id] => 24812
  [slug] => tekst-ideeen-voor-de-bruiloft
  [title] => Tekst ideeën voor de bruiloft
  [content] => Leuke ideeën en inspiratie over romantische tekstjes nodig voor je bruiloft? Zoek dan niet verder! Originele en traditionele teksten voor trouwkaarten, tafelkaarten, bedankkaarten en teksten voor decoratie van je trouwlocatie vind je hier!

Belangrijke momenten samen

Eén van de belangrijkste momenten uit jullie leven samen, is natuurlijk de dag waarop jouw aanstaande hubby op één knie ging en jou ten huwelijk vroeg. De datum vergeet je niet zo snel, maar weet je het exacte tijdstip nog? En de plaats? De exacte coördinaten van de plek waar je werd gevraagd weergeven op een kaartje of op een mooie poster is nog bijzonderder.
Lees ook Voorbeeldteksten voor korte gedichten op de trouwkaart
Andere bijzondere momenten kunnen zijn: de eerste keer dat je elkaar zag of met elkaar sprak, de eerste date, de eerste zoen, de dag dat jullie gingen samenwonen, jullie eerste vakantie... Elk moment dat voor jullie bijzonder is, leent zich voor een prachtige tekst!

Gedichten of liedjes

Lovesongs en mooie gedichten hebben vaak al romantische teksten en die kan jij uitstekend gebruiken voor jouw bruiloft. Neem jouw favoriete liedje of misschien het nummer waar jullie op gaan dansen met de openingsdans en haal er een quote uit om te citeren op jouw trouwkaartje. Nog een leuk idee: decoreer je trouwlocatie met woorden die omschrijven waarom je op jouw man bent gevallen, zoals ‘vriendelijkheid’, ‘loyaliteit’ of ‘vrijgevigheid’. Gegarandeerd een romantische sfeer op jouw bruiloft!

Bloemennamen

Is jouw man een echte romanticus en heeft hij je in jullie leven samen ontelbare keren bloemen gegeven? Dan is het een leuk idee om de bloemensoorten die je allemaal hebt gekregen te verwerken in een mooie tekst. Tip: zoek op songteksten met de bloemensoorten erin, zo heb jij binnen no time een mooie, romantische tekst over bloemen te pakken!
Lees ook Kleine bedankkaartjes sturen na de bruiloft
Weet je echt niet meer wat voor soort bloemen je allemaal hebt gekregen? Dan kan je ook denken aan het woord ‘liefde’, vertaald in allerlei talen en in een mooi, zwierig lettertype. Deze woorden kan je als posters ophangen, maar ook schilderen of laten uitzagen en ergens ophangen of tegenaan zetten. Ideaal om een romantische sfeer te realiseren. Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Leuke ideeën en inspiratie over romantische tekstjes nodig voor je bruiloft? Zoek dan niet verder! Originele en traditionele teksten voor trouwkaarten, tafelkaarten, bedankkaarten en teksten voor decoratie van je trouwlocatie vind je hier! [meta_description] => Leuke ideeën en inspiratie over romantische tekstjes nodig voor je bruiloft? Zoek dan niet verder! Originele en traditionele teksten voor trouwkaarten, tafelkaarten, bedankkaarten en teksten voor decoratie van je trouwlocatie vind je hier! [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [created] => 2023-06-03 07:00:41 [modified] => 2023-06-03 20:25:46 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/tekst_ideeeen_trouwkaart_66.jpg ) [special_category] => )

Show jouw verlovingsring online!

Social media zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen het al doet: een foto posten van een speciaal moment. Baby geboren, een nieuwe auto of... verloofd! Gefeliciteerd! Ten huwelijk gevraagd? Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en zit je nu tere...

App\Post Object
(
  [id] => 25662
  [slug] => show-jouw-verlovingsring-online
  [title] => Show jouw verlovingsring online!
  [content] => Social media zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen het al doet: een foto posten van een speciaal moment. Baby geboren, een nieuwe auto of... verloofd! Gefeliciteerd!

Ten huwelijk gevraagd?

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en zit je nu terecht op een grote roze wolk? Kan je maar niet van je verlovingsring afblijven? Worden mensen gek van hoe vaak jij je verlovingsring showt? Dat kan beter! Post een mooie foto van je verlovingsring online. Daarmee houd je niet alleen iedereen op de hoogte van jullie verloving, maar show je ook welke ringen helemaal hip zijn op het moment! En misschien zet jij met jouw verlovingsfoto ook een aantal andere aanzoeken in beweging...
Lees ook Verlovingsringen in zilver voor hem & haar | Ideeën

Verlovings selfie op Facebook

Als je geluk hebt, wordt het moment dat je ten huwelijk gevraagd wordt gefilmd of gefotografeerd. Als je nog meer geluk hebt, is dat gedaan door een professionele fotograaf en heb jij een prachtige foto om straks op Facebook of andere social media te delen. Was het aanzoek een heel intiem moment en zijn er geen foto’s? Maak dan een romantische verlovings selfie en post deze online. Deel het geluksgevoel, de liefde en de emoties met al je dierbare vrienden en familie en creëer een onvergetelijk moment.
Lees ook Verras je lief met een huwelijksaanzoek | Tips & tricks

Pronken met je ring bij Trouwen.nl

Kan jij je ring maar niet aan genoeg mensen laten zien? Show dan je ring online! Facebook is daarvoor een ideaal kanaal. En nog leuker: het pronken met je gloednieuwe ring kan nu ook op onze Facebook-pagina. Mail een mooie, scherpe foto van jouw verlovingsring of als je wil een schattige verlovings-selfie naar info@trouwen.nl of stuur een berichtje op onze Facebook-pagina. Wij zetten dan jouw foto online op onze pagina! Zo kan iedereen het kersverse bruidspaar feliciteren en heb je een leuke manier om jullie verloving bekend te maken.
Ga naar Héél véél Trouwringen foto's en laat je inspireren
Ben je nog op zoek naar een mooie verlovingsring? kijk eens bij Trouwringen professionals Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Social media zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen het al doet: een foto posten van een speciaal moment. Baby geboren, een nieuwe auto of... verloofd! Gefeliciteerd! [meta_description] => Social media zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen het al doet: een foto posten van een speciaal moment. Baby geboren, een nieuwe auto of... verloofd! Gefeliciteerd! [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [created] => 2023-06-02 00:05:39 [modified] => 2023-06-02 07:00:14 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwschoenen_verven_6xwe6.jpg ) [special_category] => )

Wel eens gedacht om je trouwschoenen te laten verven?

Natuurlijk wil je er piekfijn uitzien op een van de mooiste dagen van je leven, je trouwdag. Je kiest een prachtig kostuum, gaat op zoek naar bijpassende schoenen en een riem. Maar al gauw kom je erachter dat veel schoenen de standaardkleuren hebben ...

App\Post Object
(
  [id] => 86069
  [slug] => wel-eens-gedacht-om-je-trouwschoenen-te-laten-verven
  [title] => Wel eens gedacht om je trouwschoenen te laten verven?
  [content] => Natuurlijk wil je er piekfijn uitzien op een van de mooiste dagen van je leven, je trouwdag. Je kiest een prachtig kostuum, gaat op zoek naar bijpassende schoenen en een riem. Maar al gauw kom je erachter dat veel schoenen de standaardkleuren hebben en dat er niet veel variatie is.

Heb je er wel eens aan gedacht om je schoenen te laten verven?

Dit kan al in tien verschillende kleuren helemaal afgestemd op jouw pak. Zo kom je op je huwelijk goed voor de dag!

Ben je benieuwd welke kleur schoenen past bij dit pak?

Kijk dan eens naar Mala Shoes voor de verschillende mogelijkheden. Blog: Mala Shoes [short_description] => Natuurlijk wil je er piekfijn uitzien op een van de mooiste dagen van je leven, je trouwdag. Je kiest een prachtig kostuum, gaat op zoek naar bijpassende schoenen en een riem. Maar al gauw kom je erachter dat veel schoenen de standaardkleuren hebben en dat er niet veel variatie is. [meta_description] => Natuurlijk wil je er piekfijn uitzien op een van de mooiste dagen van je leven, je trouwdag. Je kiest een prachtig kostuum, gaat op zoek naar bijpassende schoenen en een riem. Maar al gauw kom je erachter dat veel schoenen de standaardkleuren hebben en dat er niet veel variatie is. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [created] => 2023-05-31 21:56:12 [modified] => 2023-05-31 22:16:52 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/schoenen_verfen_trouwschoenen_man_66.jpg ) [special_category] => )

Jullie trouwen natuurlijk in een kasteel

Het is niet raar dat heel veel bruidsparen ervoor kiezen te trouwen in een kasteel. Er zitten veel voordelen aan! Wij hebben de ervaring van vele bruidsparen gecombineerd en presenteren jou een gemakkelijk overzicht met alle voordelen van kastelen al...

App\Post Object
(
  [id] => 27291
  [slug] => jullie-trouwen-natuurlijk-in-een-kasteel
  [title] => Jullie trouwen natuurlijk in een kasteel
  [content] => Het is niet raar dat heel veel bruidsparen ervoor kiezen te trouwen in een kasteel. Er zitten veel voordelen aan! Wij hebben de ervaring van vele bruidsparen gecombineerd en presenteren jou een gemakkelijk overzicht met alle voordelen van kastelen als trouwlocaties. 

Voordelen van trouwen in een kasteel

Een kasteel kan veel aspecten van een bruiloft combineren. Dat scheelt dus veel geregel. Alles onder één dak is hartstikke fijn, maar wat krijg je nu allemaal precies als je besluit te trouwen in een kasteel? • Een kasteel is een prachtige locatie voor de bruidsfotografie. Wat zeg ik? Epische bruidsfotografie. Huur een goede bruidsfotograaf in en jullie krijgen bruidsfoto’s om nooit te vergeten. • Een kasteel(tuin) heeft de beste sfeer en decor voor het geven van het jawoord. Het lijkt wel alsof de buitenlucht zoeter is dan op andere plekken en iedereen raakt vervuld met een romantisch gevoel. • Kastelen hebben enorme, prachtige zalen voor het feest. De decoratie is vaak al aanwezig bij officiële trouwlocaties, en zo niet dan kan je de zalen naar hartelust laten aankleden. • Kasteel-trouwlocaties hebben (meestal) ruimte voor overnachtingen. Handig voor al je gasten die tot laat blijven, zij hoeven geen taxi te huren en zo is de volgende ochtend ook nog eens hartstikke gezellig. Overigens zijn bruidssuites in kastelen vaak nog luxer dan andere bruidssuites! • Kasteelmuren zijn erg dik, dus geen geluidsoverlast. Je kan tot laat feesten en je geen enkele zorgen maken, want er is geen kip die er last van heeft. Nachtbrakers unite!

Vind een kasteel

Hoewel vrijwel onmogelijk, er is een kans dat je nog twijfelt over het huren van een kasteel als trouwlocatie. Neem daarom gerust eens contact op met onze professionals en vraag naar alle mogelijkheden! Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Het is niet raar dat heel veel bruidsparen ervoor kiezen te trouwen in een kasteel. Er zitten veel voordelen aan! [meta_description] => Het is niet raar dat heel veel bruidsparen ervoor kiezen te trouwen in een kasteel. Er zitten veel voordelen aan! [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [created] => 2023-05-29 00:44:44 [modified] => 2023-05-29 09:34:32 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Kasteel_kastelen_trouwen_nl.jpg ) [special_category] => )

Een beach party als vrijgezellenfeest!

Bij een vrijgezellenfeest komen vaak een aantal standaard activiteiten aan bod: drinken, lachen, gezelligheid en vaak ook grappen en grollen. En ondeugende dingen, natuurlijk. Een fenomeen dat steeds populairder wordt, is de beach party als vrijgezel...

App\Post Object
(
  [id] => 17989
  [slug] => een-beach-party-als-vrijgezellenfeest
  [title] => Een beach party als vrijgezellenfeest!
  [content] => Bij een vrijgezellenfeest komen vaak een aantal standaard activiteiten aan bod: drinken, lachen, gezelligheid en vaak ook grappen en grollen. En ondeugende dingen, natuurlijk. Een fenomeen dat steeds populairder wordt, is de beach party als vrijgezellenfeest. Een heel weekend lang lekker feesten op het strand!

Met je vriendinnen een weekend beach party

In je eentje is het natuurlijk niks aan, dus je neemt een heel stel vriendinnen mee en gaan met die banaan! Een beach party kun je natuurlijk op één van de stranden in Nederland houden, maar helemaal speciaal zou het natuurlijk zijn als je op een tropisch strand staat te feesten.
Lees ook Een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Welke stad zet jij op stelten?

Lekkere drankjes, zon, zee en strand!

Het zal hoe dan ook een ervaring zijn om nooit te vergeten: actie, adrenaline, ontspanning, gezelligheid, lekkere drankjes, zon, zee en strand! Wat wil een mens nog meer?
Lees ook Vrijgezellenfeest? Wine & dine met je bruiloftsvriendinnen

Zelf het feestje samenstellen

Een beach party loopt eigenlijk vanzelf wel los, maar je kunt natuurlijk ook een vullend programma plannen. Sommige bedrijven bieden ook programma’s die al zijn ingesteld op een vrijgezellenfeest op het strand. Daar hoort dan vaak ook een speciaal (en voordeliger) arrangement bij. Denk aan blokarten, hight tea, golfsurfen, varen en kiten. Of je zakt natuurlijk lekker weg in je strandstoel, met de zon op je bolletje en een cocktail in je hand…
Lees ook Dagje wellness als vrijgezellenfeest... heerlijk!
Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Een fenomeen dat steeds populairder wordt, is de beach party als vrijgezellenfeest. Een heel weekend lang lekker feesten op het strand! [meta_description] => Een fenomeen dat steeds populairder wordt, is de beach party als vrijgezellenfeest. Een heel weekend lang lekker feesten op het strand! [author] => 7 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [created] => 2023-05-28 05:17:12 [modified] => 2023-05-28 21:50:03 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/vrijgezellenfeest_beachparty_geven_66.jpg ) [special_category] => )

Ongelukkig getrouwd? Welke geldzaken moet je regelen bij een scheiding?

Ben je ongelukkig getrouwd en wil je een echtscheiding? Een grote beslissing waarbij veel komt kijken. In dit artikel vertellen we je welke zaken je moet regelen. Kinderalimentatie of partneralimentatie bij echtscheiding De kans bestaat dat je ki...

App\Post Object
(
  [id] => 85863
  [slug] => ongelukkig-getrouwd-welke-geldzaken-moet-je-regelen-bij-een-scheiding
  [title] => Ongelukkig getrouwd? Welke geldzaken moet je regelen bij een scheiding?
  [content] => Ben je ongelukkig getrouwd en wil je een echtscheiding? Een grote beslissing waarbij veel komt kijken. In dit artikel vertellen we je welke zaken je moet regelen. 
 

Kinderalimentatie of partneralimentatie bij echtscheiding

De kans bestaat dat je kinderalimentatie of partneralimentatie moet gaan betalen als je een scheiding aanvraagt. Dat komt door de onderhoudsplicht die je hebt. Ook al ben je gescheiden, dan ben je nog verplicht om financieel voor je kinderen en ex-partner te zorgen. Lees meer over partneralimentatie en kinderalimentatie.
Lees ook Ongelukkig getrouwd? Op deze manieren kan je scheiden

Bankzaken bij scheiding

Van elkaar scheiden brengt ook gevolgen voor je bankzaken. Je hebt in de jaren dat je getrouwd was veel met elkaar gedeeld, misschien meer dan je aanvankelijk dacht. Gebruik onderstaande lijst om alles zorgvuldig na te lopen en goed te regelen: * Gezamenlijke spaarrekening * Gezamenlijke betaalrekening (en/of rekening) * Internetbankieren * Creditcard * Rekening(en) voor de kinderen * Verzekering(en) * Hypotheek * Banksparen/lijfrenterekening * Beleggingsrekening/-verzekering * Leningen/krediet

Toeslagen en belasting

Na een scheiding zal je (gezamenlijke) inkomen veranderen, en daarmee ook je toeslagen. Niet iets waarop je zit te wachten tijdens het scheidingsproces. Bekijk goed welke toeslagen veranderen na een scheiding en regel het op tijd.
Lees ook Is een notaris bij trouwen verplicht?

Bijstand of uitkering na scheiding

Heb je momenteel een uitkering of krijg je bijstand? Na de scheiding kan het bedrag dat je ontvangt veranderen. Check dit goed van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verzekeringen aanpassen als je gaat scheiden

Ook gezamenlijke verzekeringen veranderen als je uit elkaar gaat. Denk aan woonverzekeringen, reisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen, maar ook aan je energiecontract en andere zaken. Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet met het regelen van alle zaken omtrent de scheiding? Bekijk hier handige lijstje van Independer omtrent verzekeringen aanpassen na een scheiding. Een scheiding is geen eenvoudig proces. Veel sterkte en succes met het regelen van alle zaken. We wensen je alle goeds toe! Tekst: Sanne van Bortel [short_description] => Ben je ongelukkig getrouwd en wil je een echtscheiding? Een grote beslissing waarbij veel komt kijken. In dit artikel vertellen we je welke zaken je moet regelen. [meta_description] => Ben je ongelukkig getrouwd en wil je een echtscheiding? Een grote beslissing waarbij veel komt kijken. In dit artikel vertellen we je welke zaken je moet regelen. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [created] => 2023-05-26 00:07:39 [modified] => 2023-05-26 08:09:26 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/geldzaken_scheiding_tips_666667.jpg ) [special_category] => )

Borsten tapen onder je trouwjurk? Lees de tips

Heb je een trouwjurk met een blote rug, diep decolleté of ander model waarbij een bh(-bandje) storend is? Denk erover om je borsten te tapen. Wij geven de beste tips! Tip 1: Kies voor huidskleur tape Tape in huidskleur is het mooiste, omdat deze h...

App\Post Object
(
  [id] => 85917
  [slug] => borsten-tapen-onder-je-trouwjurk-lees-de-tips
  [title] => Borsten tapen onder je trouwjurk? Lees de tips
  [content] => Heb je een trouwjurk met een blote rug, diep decolleté of ander model waarbij een bh(-bandje) storend is? Denk erover om je borsten te tapen. Wij geven de beste tips!

Tip 1: Kies voor huidskleur tape

Tape in huidskleur is het mooiste, omdat deze het minst opvallend en zichtbaar is onder de jurk.
Ga naar Huidskleur tape borsten Shopping

Tip 2: Plak de tape strak en glad

Als je de tape gaat plakken, neem daar dan even de tijd voor. Plak de tape strak en glad voor het mooiste resultaat.

Tip 3: Tape alleen de voorkant van je lichaam

Breng de tape alleen aan de voorkant van je lichaam aan. Wikkel je de tape ook om naar je rug, dan kun je een benauwd gevoel krijgen. Het is meer comfortabel om de tape alleen op de voorkant aan te brengen.
Ga naar Tepelhoezen Shopping

Tip 4: Tape niet over je tepels heen

Tape niet over je tepels heen: die zijn erg gevoelig en tape eroverheen is dus onnodig pijnlijk op het moment dat je deze weer los moet halen. Wil je toch juist op die plek de tape aanbrengen, plaats dan een tepelhoedje eronder om je tepels te beschermen.
Ga naar Zelfklevende BH lift met tepelhoezen Shopping

Tip 5: Verwijder je tape met olie en water

Aan het eind van de dag zal de tape er ook weer af moeten. Dat doe je met beleid! Begin zachtjes en voorzichtig. Eerst douchen of in bad is een goed idee, dan laat de tape makkelijker los.
Lees ook Hoe werkt facelift tape? Hippe beautytips voor bruidjes
Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Heb je een trouwjurk met een blote rug, diep decolleté of ander model waarbij een bh(-bandje) storend is? Denk erover om je borsten te tapen. Wij geven de beste tips! [meta_description] => Heb je een trouwjurk met een blote rug, diep decolleté of ander model waarbij een bh(-bandje) storend is? Denk erover om je borsten te tapen. Wij geven de beste tips! [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [created] => 2023-05-25 06:40:32 [modified] => 2023-05-25 21:31:26 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/Borsten_tapen_trouwjurk_6nnbu6.jpg ) [special_category] => )

Tips & tricks voor kiezen van jullie trouwringen

Gaan jullie samen trouwringen uitkiezen? Dat is een grote beslissing die je gaat maken, want als het goed is, draag je deze ring voor de rest van je leven. Belangrijk dus om zorgvuldig te kiezen. Wij helpen je op weg, zodat je goed voorbereid op pad ...

App\Post Object
(
  [id] => 85915
  [slug] => tips-tricks-voor-kiezen-van-jullie-trouwringen
  [title] => Tips & tricks voor kiezen van jullie trouwringen
  [content] => Gaan jullie samen trouwringen uitkiezen? Dat is een grote beslissing die je gaat maken, want als het goed is, draag je deze ring voor de rest van je leven. Belangrijk dus om zorgvuldig te kiezen. Wij helpen je op weg, zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Wat is jullie budget voor de trouwringen

Bepaal voordat je gaat kijken naar ringen, wat jullie hieraan willen uitgeven. Het budget is mede bepalend voor de keuze die je gaat of kunt maken.

Gelijke of juist verschillende ringen kiezen

Bespreek vooraf of jullie dezelfde ringen willen, misschien voor de vrouw met een steentje erin. Of dat jullie individueel kiezen voor een mooie ring, en de ringen dus niet per se bij elkaar hoeven passen.
Lees ook Op zoek naar trouwringen? | Bekijk een boel inspiratie foto's voor juiste keuze

Kiezen jullie voor goud, wit goud, zilver of zwart staal?

Ook het type materiaal is bepalend voor de keuze. Houden jullie van goud, wit goud, zilver of zwart staal? Denk er alvast over na, zodat jullie bij de juwelier geen discussie krijgen over deze belangrijke keuze.
Lees ook Trouwring van titanium | Sterk & hypoallergeen

Welke tekst in jullie trouwringen graveren?

In de trouwring kun je een tekst laten graveren. Traditioneel is de naam van je partner met de trouwdatum. Maar ook een korte quote kan. Denk vooraf goed na over de tekst.

Minimaal drie maanden voor je bruiloft bestellen voor meer keuzemogelijkheden

Wil je zeker zijn dat je de mooiste ringen kunt kiezen? Ga niet op het laatste moment op pad, maar shop de ringen minimaal drie maanden voor de bruiloft zodat je ruime keus hebt.
Ga naar Trouwringen professionals voor de mooiste ringen
Tekst: Daphne Doemges-Engelen [short_description] => Gaan jullie samen trouwringen uitkiezen? Dat is een grote beslissing die je gaat maken, want als het goed is, draag je deze ring voor de rest van je leven. Belangrijk dus om zorgvuldig te kiezen. Wij helpen je op weg, zodat je goed voorbereid op pad gaat. [meta_description] => Gaan jullie samen trouwringen uitkiezen? Dat is een grote beslissing die je gaat maken, want als het goed is, draag je deze ring voor de rest van je leven. Belangrijk dus om zorgvuldig te kiezen. Wij helpen je op weg, zodat je goed voorbereid op pad gaat. [author] => 1 [image] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [created] => 2023-05-24 06:40:09 [modified] => 2023-05-24 17:25:09 [status] => publish [type] => post [category] => 22 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [medium] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [small] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/small/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [150] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/150px/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [265] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/265px/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [434] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/434px/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg [620] => https://static.trouwen.nl/wordpress/wp-content/620px/trouwringen_uitzoeken_tips_6645546.jpg ) [special_category] => )

Laat je inspireren op Trouwen.nl

Je gaat binnenkort trouwen. Laat je hier inspireren met de meest romantische, leuke en gekke ideeën voor je bruiloft? Of je nu inspiratie voor je trouwjurk zoekt of leuke trouwbedankjes voor je gasten Bruiloft.nl is er voor jou, want we weten dat je wel wat inspiratie kunt gebruiken.  

Op Bruiloft.nl vind je het leukste aanbod van inspiratie voor jouw huwelijksdag. Op Bruiloft.nl doen we er alles aan om jou zoveel mogelijk ideeën en inspiratie te geven en wij hebben altijd de laatste trends in de trouwwereld. Jouw mooiste dag begint op de inspiratie pagina van Bruiloft.nl. Ga er lekker voor zitten en droom weg. Er is volop inspiratie te vinden op onze site. Succes en veel plezier!

Inspiratie op Trouwen.nl
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation