De Veenderhoeve Authentiek en landelijk

De Veenderhoeve Vraag informatie aan
Stationsweg 5
6745 XM De Klomp

De Veenderhoeve, een boerderij die jaren geleden werd opgeknapt tot evenementenlocatie. Authentiek en romantisch, is hoe de bruidsparen die jullie voorgingen de locatie beschreven. Vier jouw bruiloft op een unieke locatie met verhaal!

Romantisch en authentiek
Sinds 1867 staat De Veenderhoeve in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de hoeve om tot de unieke en landelijke trouwlocatie die het nu is. Veel historische elementen zijn in tact gebleven, zoals de grote ramen en authentieke details. Deze zorgen voor veel lichtinval en een prachtige uitstraling. Het deels overdekte terras is ideaal voor activiteiten in de buitenlucht.

Zalen en ruimtes voor ieder moment van de dag
De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor een prachtige bruiloft, die plek biedt voor 50 tot 250 bruiloftsgasten. Start de dag met een gezellige borrel in de buitenlucht, waarna het tijd is voor de ceremonie in de grote zaal. Daarna zorgen we voor een ontspannen koffiemoment met jullie bruidstaart. Tijdens het diner zorgen de chef-koks voor heerlijke gerechten die door de vriendelijke bediening bij jullie aan tafel worden gebracht en ’s avonds gaan de voetjes van de vloer in een compleet ingerichte feestzaal.

Goed bereikbaar met de trein en de auto
De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van een trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bruiloftgasten die reizen met het openbaar vervoer en graag een drankje willen doen. Door de gunstige ligging in het midden van het land is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Je hebt hier parkeerplaatsen tot je beschikking.

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Wil je meer lezen over De Veenderhoeve? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor De Veenderhoeve
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation