Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Gek op eten? Trouw in een restaurant!

Wat doe je als je gek bent op goed eten van sterrenkwaliteit en je bent ten huwelijk gevraagd? Dan trouw je natuurlijk in een restaurant! Laat je gasten meegenieten van je favoriete hobby en schotel ze een culinair hoogstandje voor. Eet smakelijk!

Beste restaurants voor bruiloften

Restaurants worden het hele jaar door aan testen onderworpen; waar kan je het lekkerste eten, of het goedkoopste, of juist het duurst, wie heeft de lekkerste vis, wie heeft de beste burgers, en ga zo maar door. Hoewel je ook een hogere prijs betaalt in een Michelin-restaurant, weet je zeker dat je heerlijk dineert. Wie wil dat nou niet? Als je nog op zoek bent naar een geweldig restaurant voor het bruidsdiner, check dan een aantal uit de top tien van "Lekker 500" hieronder:
Ciel Bleu
De Lindenhof
Spectrum
FG Restaurant
Joelia
Pure C

Bruiloftsdiner met een ster

Natuurlijk hoef je geen restaurant in te schakelen voor je bruiloftsdiner dat in de top tien staat. De andere restaurants scoren weliswaar lager, maar hun gerechten smaken echt niet minder lekker. Bovendien ben je vaak iets goedkoper uit als je een restaurant kiest dat niet in de top tien staat of zelfs in de top honderd. Het blijft immers ook een kwestie van smaak. Overigens hoeft een driegangendiner van een sterrenrestaurant niet duur te zijn. Door de crisis hebben veel restaurants hun prijzen laten zakken. In sommige restaurants heb je al een driegangendiner voor veertig euro!

Catering voor het bruiloftsdiner

Nog op zoek naar een cateraar? Voor een avondje uit raadplegen veel mensen de Michelin-gids van restaurants, maar bij een bruiloft ben je toch vaak op zoek naar een restaurant dat een mooie deal kan maken. Check ook even de professionals op onze website, zij zijn gespecialiseerd in bruiloftsdiners en kunnen hele lekkere dingen op tafel zetten.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation