Welke.nl

Kasteel Duurstede Jullie eigen kasteel én eiland

Kasteel Duurstede Kasteel Duurstede
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6-7
3961 AB Wijk bij Duurstede

Jullie eigen kasteel én eiland.
Trouwen in je eigen kasteel. Dat kan in Kasteel Duurstede. Het is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en ligt op een historisch kasteeleiland. Dit eiland hebben jullie exclusief ter beschikking tijdens de grote dag.

Romantische omgeving
Het kasteel heeft een sfeervolle binnenplaats met overdekt terras die zich perfect leent voor het aansnijden van de bruidstaart of voor een ontspannen borrel of champagnetoost. Natuurlijk vraagt jullie ja-woord om een minstens zo inspirerende omgeving. Naast de romantisch ingerichte trouwzaal is het mogelijk buiten te trouwen!

Verschillende ruimtes
Ook binnen spreek het kasteel tot de verbeelding. Gewelfde plafonds, historische haarden en kroonluchters vormen een prachtig decor voor jullie diner, buffet, receptie en/of feest. Doordat het kasteel beschikt over meerdere zalen voor kleine én grote gezelschappen is er bovendien altijd een passende ruimte voor elke activiteit tijdens jullie huwelijksdag.

Zalen en fotolocaties
Neem bijvoorbeeld de Bischoppenzaal, gelegen op de vijfde verdieping van de Donjontoren. Ideaal voor een spetterend avondfeest met muziek. Vanuit deze zaal heb je een prachtig uitzicht over het kasteeleiland, inclusief het omliggende kasteelpark met daarin bomen van meer dan honderdvijftig jaar oud. Deze historische locatie met zijn torens, slotgracht en ophaalbrug leent zich dan ook voor een perfecte fotoshoot.

Ligging  
Kasteel Duurstede ligt op een rustige locatie, ver van verkeersdrukte en lawaai. Het kasteel ligt vlakbij Utrecht en is dus perfect bereikbaar voor gasten uit heel Nederland.

Meer lezen over Kasteel Duurstede?  Bekijk de advertorial

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Aarnout

Op 12 jun 2019

Schitterende locatie zowel overdag als s'avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Aarnout

Op 12 jun 2019

Schitterende locatie zowel overdag als s'avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation