Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tafelversiering met bloemen: natuurlijk mooi!

Tafelversiering hoort erbij en maakt de trouwlocatie extra feestelijk. Eén van de opties is om te kiezen voor tafelversiering met bloemen. Een natuurlijke keuze, met veel kleur en geur.


Tafelversiering buiten

Vieren jullie je huwelijk buiten? Bij een buitenbruiloft past het perfect om te kiezen voor tafelversiering in de vorm van bloemen. De bijtjes en vlinders kunnen er zelfs op af komen, wat het buitengevoel nog eens extra versterkt. Kies je voor bloemen als tafelversiering buiten? Zorg dan wel voor stevige vazen of potjes, die niet makkelijk om kunnen waaien. Is het zonnig, ga dan vooral voor bloemen die goed tegen de zon kunnen zoals Rozen en Gerbera’s.

Droogbloemen tafeldecoratie

Droombloemen zijn helemaal terug van weggeweest. Hip en handig, want een arrangement van droogbloemen kun je al langer van tevoren maken. Tafelversiering van droogbloemen kan eigenlijk bij elke type bruiloft: van een huwelijk in romantische sferen, tot een vintage-, beach- of boho-wedding.Tafelversiering groen

Ben je niet van de bloemen maar houd je wel van de natuur? Kies dan voor tafelversiering met alleen maar groen. Van Eucalyptus bijvoorbeeld, Klimop of Olijftakken. Prachtig met wat lichtjes erin! En helemaal passend bij een bruidspaar dat de kracht van eenvoud omarmt.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation