Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Event- & Partycentrum het Witte Paard Event en Partycentrum het Witte Paard, waar uw huwelijk onvergetelijk zal worden.

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
type trouwlocatie
Industriële locaties, Partycentra, Restaurants
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Romantisch, Klassiek, Hip / Modern, Chique
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest, Overnachten
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte
omgeving
Eigen catering mogelijk, Buffet, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Het Witte Paard heeft sfeervolle zalen en geeft alle mogelijkheden voor jullie bruisende bruiloft, de huwelijksceremonie, een geslaagd diner of buffet of een spectaculair (thema) feest.

De mooie inrichting met opvallende open haard en LED decoratie geven een bijzondere uitstraling aan jullie feest.

Ons gastvrije en spontane personeel, de kwalitatief hoogstaande hapjes en verrassende mogelijkheden zijn uiteindelijk de ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Wij zijn uitstekend bereikbaar, gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Bekijk website
+17 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stephan & Judith

Op 10 may 2023

Echt een aanrader!! Wij hebben enorm genoten van de locatie en hun gastvrijheid! Zou zo weer willen trouwen :) Fantastische locatie.. Wij hebben onze bruiloft de gehele dag op deze locatie gevierd.. Heel fijn voorbereidingstraject, goed contact, veel mogelijk, werd goed mee gedacht. Op de dag enorm goede service, professioneel en leuk personeel! Gasten werden goed bediend, eten en drinken goed verzorgt. Aan alles was gedacht en er werd goed geschakeld..

Jean-Luc & Marisan

Op 10 may 2023

Onvergetelijke avond! We zijn zo goed geholpen door Manon en David. Echt top werk en het was uiteindelijk boven ons verwachting. Goede overleg, super veel geduld, denken samen met jouw.

Reinier & Tiny

Op 10 may 2023

Heel sfeervolle locatie. Wij hebben een geweldig feestelijk diner dansant gehad. Heerlijke gerechten bereid door Arjan en vlotte vriendelijke bediening. Complimenten voor Manon en David bij de voorbereiding van dit super mooie feest. Een aanrader !

Iris

Op 17 may 2021

Wat een super service en wat een TOP diner en feestavond hebben wij bij jullie gehad. Alles was perfect (ook via de communicatie) helemaal compleet. Zelfs voor een vegetarische gast werd apart gekookt. Deze locatie met deze arrangementen en mogelijkheden was voor ons elke euro waard!!!!

Eline

Op 17 may 2021

Op 7 juli onze bruiloft bij jullie gevierd. Alles was perfect, het eten was top. En ook het feest was fantastisch. Super leuke arrangementen die we konden kiezen! Super locatie.

Floris-Jan

Op 17 may 2021

Onder het motto 'beter laat dan nooit' delen wij graag nog onze ervaring mbt de planning en uitvoering van ons bruiloft feest. Vanaf het begin was David bijzonder behulpzaam met het plannen van onze avond. Leuke hapjes werden voorgesteld en verschillende ideeën voor de aankleding van de zaal. Die zaal is overigens al prachtig van zichzelf en hoefde er in principe maar weinig aan gedaan te worden. Wij hadden gekozen voor het White Wedding thema wat mooi aansloot op onze sprookjes bruiloft. De service was top, snel en erg vriendelijk. Wie weet komen wij voor een van onze jubileums terug naar het Witte Paard in Nootdorp.

Maureen

Op 17 may 2021

Met goede hulp van David een fantastisch huwelijksfeest gehad. We kregen vooraf een heerlijk 3 gangen diner geserveerd. Met mooie ronde gedekte tafels en kandelaars, witte rozen was de sfeer warm en gezellig. De Bediening was top, snel en leuk, geen lege glazen gezien en de hapjes avonds waren perfect! David had naar onze wensen cocktails bedacht en deze werden in de Cocktail bar geserveerd. Deze werd goed bezet ook met 2 man sterk. Niemand is iets tekort gekomen en hoor alleen maar waanzinnige reacties over ons feest van de gasten! Ook het buffet was grandioos! Mooie opgedekte salades, brood, saté, broodjes giros enz. enz. Teveel om op te noemen. De White Wedding uitstraling maakte het af! We zijn uitgezwaaid door onze gasten met een sterrenregen wat ook super gaaf bedacht was. Kortom een betere locatie hadden we niet kunnen wensen.

Michelle

Op 17 may 2021

Afgelopen maandag een super gesprek gehad! Wat is het toch een toplokatie! Mensen zijn heel warm en denken heel goed met je mee. Ook voelen ze heel goed aan met wat je wel en niet wilt. Binnen een hele warme sfeer. Wij gaan op naar mei voor een topfeest!

Renaldo en Vanessa van Rossem

Op 23 aug 2018

Wij zijn hier getrouwd, hebben een receptie (toost) gehouden,gegeten en ons feest gegeven. Van begin tot het eind was alles goed geregeld en is alles vlekkeloos verlopen. Wij hebben enorm genoten. Manon en David bedankt voor het meedenken in alles en uiteraard alle medewerkers die aanwezig zijn geweest ook enorm bedankt voor het laten slagen van onze mooie dag. Renaldo en Vanessa van Rossem

Michiel en Maria

Op 23 aug 2018

Voor ons bruiloftsfeest/diner hebben we gekozen voor het Witte Paard. We hadden daarbij gekozen voor een uitgebreid diner met onze familie. Het is een onvergetelijke avond geworden, mede door de goede organisatie en gastvrijheid van de medewerkers van Het Witte Paard. Het eten was prima verzorgd en de bediening was top. Wij komen dus zeker nog een keer terug. Michiel en Maria

Juryliette en

Op 06 jun 2018

Op vrijdag 25 september van vorig jaar zijn wij getrouwd in Het Witte Paard. We hebben gebruik gemaakt van alle zalen. Alles in de zalen was top verzorgd door David en de rest van het personeel. David heeft ons onwijs goed geholpen de maanden ervoor en heeft gezorgd voor een geslaagde dag voor ons en onze gasten. Het buffet was fantastisch, het was goed verzorgd en het smaakte goed! Veel van onze gasten spreken er nog steeds over. De service is geweldig en er wordt rekening gehouden met je wensen; waardoor er voor ons veel mogelijk was. De locatie is mooi en sfeervol. We zouden deze locatie aan iedereen aanraden.

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Industriële locaties, Partycentra, Restaurants
aantal gasten
0-400+ gasten
stijl
Romantisch, Klassiek, Hip / Modern, Chique
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest, Overnachten
dagdelen
Rolstoelvriendelijk, Invalidentoilet, Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Fotoreportage, Omkleedruimte
omgeving
Eigen catering mogelijk, Buffet, Walking Diner, Eigen bruidstaart / sweettable, Afkoop mogelijk, Nacalculatie

Vraag informatie aan

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation