Welke.nl

Lieve kleine gasten op je bruiloft

Bruidskinderen op jouw bruiloft zijn vertederend, ontroerend en bovenal lief. De kleine jongens en meisjes kunnen een grote rol spelen.Denk bijvoorbeeld aan het aangeven van de ringen of het strooien van bloemblaadjes wanneer jullie als bruidspaar naar het altaar lopen. 

lees verder

Bruidskinderen

Laat je inspireren

Tips voor de speech van de BFF van de bruid

Als beste vriendin van de bruid en misschien ook wel bruidsmeisje van de bruid mag je een speech geven op de bruiloft. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook best spannend. Wat vertel je allemaal in een speech? Mensen verwachten natuurlijk een geweldig verhaal met enkele sappige details. Wij helpen je met de perfecte speech waarin je genoeg, maar niet te veel vertelt.

Taken die alle bruidsmoeders op zich nemen

Bang dat dat jouw moeder, als de moeder van de bruid, zich een beetje left out voelt? Dat hoeft echt niet! Sterker nog, er zijn genoeg leuke taken die je kunt verdelen tussen de moeder van de bruid en de moeder van de bruidegom. Zo kan iedereen lekker meehelpen met de voorbereiding van jullie bruiloft!

Hippe ideeën voor je bridal shower!

Ga je een verlovingsfeestje ofwel een bridal shower houden, maar weet je nog niet precies wat je allemaal wil gaan doen? Dan hebben wij wel een paar leuke ideeën voor je. Verzamel je vrienden en familie en vier je verloving!

Taken op de bruiloft voor het bruidsmeisje

Ben je gevraagd om bruidsmeisje te zijn op een bruiloft? Dan heb je een hele belangrijke job. Benieuwd wat het bruidsmeisje-zijn allemaal inhoudt? Lees dan snel verder!

Wedding fails: bruidjes over hun ergste nachtmerrie

Er kan altijd iets mis gaan op je bruiloft, maar sommige dingen wens je echt niemand toe. Een dronken gast, je bruidsmeisjes die niet op komen dagen, een geruïneerde trouwjurk of allemaal kleine ongelukjes achter elkaar. Lees hier over bruidjes en de wedding fails op hun bruiloft...

Een bloemenmeisje of -jongen: hoe romantisch!

Heb je zelf kids, een schattig nichtje of neefje, of de kinderen van je beste vrienden die je in de spotlight wilt zetten tijdens jullie grote dag? Laat ze bloemenmeisje of -jongen zijn!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation