Welke.nl
Bruidskinderen

Lieve kleine gasten op je bruiloft

Bruidskinderen op jouw bruiloft zijn vertederend, ontroerend en bovenal lief. De kleine jongens en meisjes kunnen een grote rol spelen.Denk bijvoorbeeld aan het aangeven van de ringen of het strooien van bloemblaadjes wanneer jullie als bruidspaar naar het altaar lopen. 

lees verder

Bruidskinderen

Laat je inspireren

Super leuke klusje voor je kind binnen jullie huwelijk

Een goed functionerend huishouden is er één waarin het hele gezin actief een steentje bijdraagt, dus ook de kinderen. Nu kunnen baby’s nog niet echt iets uitvoeren, maar iets oudere kinderen kunnen al helpen bij kleine klusjes in huis. Vaak vinden ze dat nog leuk ook!

Nieuwe trend: de ‘bruidsman’

Je beste vriendin en zus als bruidsmeisjes, en zijn beste vriend of broer als getuige voor hem: dat is wel zo’n beetje de traditie. Wil je het helemaal anders doen? Ga dan mee in de nieuwe trend!

Stiefkinderen betrekken bij de bruiloft

Hoe betrek je je (toekomstige) stiefkinderen bij de bruiloft? Dat is best een lastige vraag, vooral als je niet direct goed kunt opschieten met je stiefkinderen. Of het nu koek en ei tussen jullie is of dat het nog niet zo botert, met deze tips betrek je jouw stiefkinderen op een geweldige manier bij je bruiloft.

Tips voor de speech van de BFF van de bruid

Als beste vriendin van de bruid en misschien ook wel bruidsmeisje van de bruid mag je een speech geven op de bruiloft. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook best spannend. Wat vertel je allemaal in een speech? Mensen verwachten natuurlijk een geweldig verhaal met enkele sappige details. Wij helpen je met de perfecte speech waarin je genoeg, maar niet te veel vertelt.

Taken die alle bruidsmoeders op zich nemen

Bang dat dat jouw moeder, als de moeder van de bruid, zich een beetje left out voelt? Dat hoeft echt niet! Sterker nog, er zijn genoeg leuke taken die je kunt verdelen tussen de moeder van de bruid en de moeder van de bruidegom. Zo kan iedereen lekker meehelpen met de voorbereiding van jullie bruiloft!

Hippe ideeën voor je bridal shower!

Ga je een verlovingsfeestje ofwel een bridal shower houden, maar weet je nog niet precies wat je allemaal wil gaan doen? Dan hebben wij wel een paar leuke ideeën voor je. Verzamel je vrienden en familie en vier je verloving!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation