Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke taken bruidsmeisjes & wie betaalt de bruidsmeiden jurk?

Ben je gevraagd als bruidsmeisje?

Dit is een hele eer! Je hebt een speciale rol tijdens de bruiloft. De hele dag ben je in het gezelschap van de bruid om haar bij te staan. Overigens ben je al voor de grote dag bezig met het huwelijk; vaak helpt het bruidsmeisje met de organisatie van het vrijgezellenfeest en het kiezen (of regelen) van de bedankjes. Je kunt ook gevraagd worden om mee te gaan bij het uitzoeken van de jurk.

Wat is de taak van de bruidsmeisjes?

Als bruidsmeisje heb je praktische taken. Je helpt de bruid bijvoorbeeld bij het aankleden of opmaken. En je zorgt dat de bruidsjurk niet nat wordt, door bijvoorbeeld de sleep van de grond te houden. En krijgt de bruid een blaar? Jij regelt de pleisters!

Wie betaalt de bruidsmeiden jurk?

Als je zelf kiest wat je aantrekt, is het logisch dat je zelf ook voor deze kleding betaalt. Wil de bruid voor al haar bruidsmeisjes dezelfde outfit of heeft ze bepaalde wensen, dan is het wel zo lief als ze ook bijdraagt in de kosten.

Welke accessoires

Vergeet als bruidsmeisje in ieder geval je tasje niet! Hierin zitten allerlei handige spulletjes die de bruid misschien nodig kan hebben, zoals zakdoekjes of lipgloss.

Bruidsmeiden jurk winkel

Op zoek naar een bijzondere bruidsmeisjesjurk? Natuurlijk nemen wij je al wat werk uit handen. Bij deze adressen ga je zeker slagen!

Ga naar Bruidsmeiden jurken winkel adressen

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation