Salvatore Vacerra Kleding op maat

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Verwersstraat 65
5211 HV 's-Hertogenbosch

Salvatore Vacerra is ook de specialist voor het aanmeten van een trouwpak op maat. Volledig op uw postuur, smaak en wensen afgestemd.

Met keuze uit ruim 2.500 stoffen en tal van mogelijkheden weet u zeker dat uw trouwpak écht uniek is.Op deze mooiste dag wilt u er toch ook perfect uitzien?

Maak uw trouwpak persoonlijk

Uw maatpak kunt u ook als jacquet of smoking laten uitvoeren met diverse opties en persoonlijke details. Denk hierbij aan uw trouwdatum in de kraag of aan de binnenkant van het jasje, de naam van uw aanstaande, of een zin of tekst met een voor jullie bijzondere betekenis.Wij begeleiden u met de keuzes van uw pak en overhemd. U neemt samen alle details door. U bepaalt zelf welke soort en kleur stof u wilt. Bovendien bepaalt u zelf ook de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat.  We helpen u hier volledig mee en nemen natuurlijk de tijd.De trouwcorsage kunt u eenvoudig bevestigen aan de speciale bloemdrager die in uw revers wordt verwerkt.Wilt u het echt bijzonder maken, dan kunnen wij zelfs uw eigen ontworpen trouwlogo, of familie wapen aan de binnenkant van het jasje laten borduren. Ook voor een dames pak bent u bij ons welkom.

Kom langs voor advies

Laat u adviseren voor uw mooiste trouwpak op maat ooit. Geheel gepersonaliseerd en samengesteld naar eigen wens. In Den Bosch verwelkomen wij u, eventueel samen met vrienden of familie, in een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat u tevreden bent met de aanschaf van uw pak.

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dennis Janssen

Op 27 nov 2020

alvatore Vacerra kan ik in drie woorden omschrijven: toegankelijk, kundig en kwaliteit. Vanaf het eerste moment wordt je meegenomen in alle mogelijkheden. Kleurpaletten, pasvormen en details passeren de revue. Met het deskundig advies van Anja zijn we samen tot een práchtig trouwkostuum gekomen. Mijn mooiste dag van mijn leven doorgebracht in style!!

Maarten

Op 29 oct 2020

Als je een mooi pak op maat wilt. Hierheen gaan. Uitmuntende service. Er wordt met je meegedacht en niet vanuit commercieel perspectief. Dat mag ook wel wel, want het aanbod is gigantisch. Je krijgt geen spijt.

Leo

Op 29 oct 2020

Op de mooie locatie aan de Verwersstraat verkoopt Anja de mooiste pakken en overhemden op maat.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation