Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Salvatore Vacerra Maak je trouwdag nog onvergetelijker met een trouwpak op maat!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Anja van Loon
Verwersstraat 65
5211 HV 's-Hertogenbosch

Al bijna 20 jaar kleurt Salvatore Vacerra de binnenstad van Den Bosch, waar het maatpakken concept niet meer weg te denken is uit het winkelbeeld. “Waar het in maatwerk om gaat is dat je net die extra stap kunt zetten in samenstelling, pasvorm, stofkeuze en andere bijzondere eigenschappen die je in het confectie werk niet kunt vinden”, zo vertelt Anja van Loon, eigenaresse van Salvatore Vacerra.

Deze bruidegommen gingen u voor...
En het zetten van die extra stap is wat wij inmiddels al met honderden bruidegommen heeft gedaan die ons hebben geraadpleegd om een mooi, uniek maatpak te laten maken voor hun grote dag. Want laten we wel wezen: maatwerk; het zit als een tweede huid en met een keuze uit ruim 2.500 stoffen en tal van mogelijkheden weet u zeker dat uw trouwpak écht uniek is.

Ieder pak een personal touch
Wat wij als Salvatore Vacerra hebben mogen leren van alle bruidegommen is dat ze allemaal wel iets bijzonders hebben wat hun dag en het moment zo uniek maakt. Of ze nou de trouwdatum in de kraag willen laten borduren of die ene tekstregel van het liedje dat hen aan hun bruid verbindt. Of juist als binnenvoering die kleurcombinatie willen van hun sportclub of iets anders waar ze gepassioneerd over zijn. Dat is wat ons betreft het leuke van het maken van de pakken; het gaat immers over passie en enthousiasme.

Ontwerp
Waar de bruidegom denkt aan de persoonlijke teksten, begeleiden wij in het ontwerp van het pak. De samenstelling doen we in goed overleg. Hierbij kan gedacht worden aan de combinatie van de stoffen voor het pak en het gilet en overhemd, de keuze van binnenvoeringen, het aantal zakken en of deze voorzien worden van een klepje of niet, kleur stiksels, en het soort en aantal knopen. Wilt u na de grote dag het pak gebruiken voor andere gelegenheden? Wij zetten er met plezier andere knopen voor u op, om het pak weer van een andere, frisse touch te voorzien, zodat u wederom nieuwe herinneringen kunt maken met een pak dat helemaal bij u past.  

Zo vader, zo zoon
Gaat u trouwen en heeft u al kinderen? Dan kunnen wij deze sinds kort ook in een echt kindpak op maat steken. Hierbij gelden dezelfde opties als voor de pakken voor volwassenen. Wellicht wilt u dat het pak van uw kind identiek is aan dat van u of juist een heel persoonlijke invulling krijgt.

Kom langs voor advies
Wilt u meer informatie of vrijblijvend langskomen om met ons in gesprek te gaan over uw wensen voor uw trouwdag? Dat kan! Bel gerust om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat we u kunnen ontvangen in de ontspannen en huiselijke sfeer van onze winkel en u onze onverdeelde aandacht kunnen geven!

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reijer

Op 02 oct 2023

Heel vakkundig geholpen, resulterend in een prachtig pak dat helemaal bij mij past.

Critt

Op 18 nov 2022

Stel je voor, vier weken voor je bruiloft - midden in de grote pakkencrisis van '22 - wordt je trouwpak geannuleerd en moet je op zoek naar een alternatief. Nadat ik van meerdere bedrijven te horen had gekregen dat een maatpak op deze termijn echt niet meer mogelijk was belde ik, licht gespannen, met Salvatore Vacerra met de vraag of ze iets voor mij konden betekenen. “Ja hoor, wanneer kan je langskomen?” luidde het antwoord van Anja. De volgende dag bracht ik een bezoek aan de winkel, waar Anja voor mij klaarstond. Onder het genot van een kop thee luisterde ze naar mijn wensen en dacht ze met me mee. Anja begreep precies wat ik zocht en haalde uit haar ruime collectie stoffen de juiste stof naar boven: een blauwe Rugby Flanel van Drago met twee kleuren merino wol en zelfs geweven met een beetje stretch. Dit was precies wat ik zocht! Samen bepaalden we de pasvorm, het type revers, de voering, de kleur van het garen en kozen we de knopen uit. Toen ik over dat laatste leek te twijfelen zei Anja "Deze knopen passen perfect bij dit pak, maar mocht je het straks toch niet mooi vinden, dan zet ik er gewoon andere knopen voor je op" Wat een service! Nadat al mijn maten waren opgenomen en ik me er samen met Anja van verzekerd had dat het pak toch echt wel voldoende getailleerd was, werd het pak vakkundig en snel (binnen Europa) gemaakt. Het pak was zelfs ruim op tijd klaar, zodat ik op de bruiloft met een grote glimlach op mijn gezicht het Ja-woord kon geven. Anja, heel erg bedankt voor de bijzonder goede service!

Reinout

Op 17 oct 2022

Als je bij Anja de winkel instapt, kom je eigenlijk in een tweede woonkamer terecht, waar Anja je als kundige gastvrouw verwelkomt, je onverdeelde aandacht geeft en je met de nodige humor en professionele kijk door het hele proces neemt, van het samenstellen tot het meten van het pak. Ik raad het echt iedereen van harte aan!

Dennis Janssen

Op 27 nov 2020

alvatore Vacerra kan ik in drie woorden omschrijven: toegankelijk, kundig en kwaliteit. Vanaf het eerste moment wordt je meegenomen in alle mogelijkheden. Kleurpaletten, pasvormen en details passeren de revue. Met het deskundig advies van Anja zijn we samen tot een práchtig trouwkostuum gekomen. Mijn mooiste dag van mijn leven doorgebracht in style!!

Maarten

Op 29 oct 2020

Als je een mooi pak op maat wilt. Hierheen gaan. Uitmuntende service. Er wordt met je meegedacht en niet vanuit commercieel perspectief. Dat mag ook wel wel, want het aanbod is gigantisch. Je krijgt geen spijt.

Leo

Op 29 oct 2020

Op de mooie locatie aan de Verwersstraat verkoopt Anja de mooiste pakken en overhemden op maat.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation