Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Bruiloft Nanny Wij zorgen dat de kinderen niets tekort komen en jullie onbezorgd kunnen genieten!

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Fabiënne Smith
Landelijk

Zijn er kinderen aanwezig op jullie bruiloft? Gun hen óók een dag om nooit meer te vergeten. Onze bruiloft nanny’s geven de kinderen alle aandacht en vermaken de kinderen met leuke activiteiten. Geef elkaar ongestoord het ja-woord en vier tot in de late uren feest. Wij zorgen met alle liefde voor jullie jongste gasten.

Wat doet een bruiloft nanny?

Kinderen willen vermaakt worden en zonder toezicht loopt het al snel uit de hand. Een bruiloft nanny richt al haar aandacht op jullie jongste gasten van 0 tot 12 jaar en zorgt dat zij volop genieten. Alle bruiloft nanny’s zijn creatief, zorgzaam en beschikken over kinder-ehbo. Wij maken van jullie bruiloft een feestje voor de kinderen!  

Wij maken bruiloften leuk voor kinderen

Wij vermaken en verzorgen jullie jongste gasten van 0 - 12 jaar tijdens de bruiloft. Dat doen wij met activiteiten, speelgoed en persoonlijke aandacht. Een sluier of vlinderdas versieren, vliegtuigjes maken, een fotospeurtocht, gezelschapsspellen...zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wij zorgen dat de kinderen niets tekort komen en jullie onbezorgd kunnen genieten. Gaat het feest tot in de late uren door? Dan houden wij toezicht bij de kinderen tijdens het slapengaan.

Geniet van een trouwdag zonder zorgen

Als je de kinderen niet uitnodigt zijn je gasten afhankelijk van een oppas - áls ze die kunnen vinden. En als je ze wel uitnodigt? Laten we het erop houden dat je daar dan absoluut géén spijt van wilt krijgen. Kindveiligheid staat uiteraard op nummer één. Wij werken alleen met gekwalificeerde nanny’s met een pedagogische achtergrond en kinder-EHBO. Daarnaast wordt de trouwlocatie vooraf door ons gecheckt.

En, zijn de kinderen uitgenodigd? We horen het graag! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! 

 

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stephanie

Op 16 may 2022

Fabienne is echt een geweldige Nanny voor op een bruiloft samen met haar team weet ze er altijd weer wat moois en leuks van te maken! Ze heeft enorm veel passie en liefde voor haar werk. Ze is naast een hele fijne collega ook een inspiratie voor mij. Ik kan altijd bij haar terecht met vragen en ze heeft er altijd een oplossing voor. Je bent echt een topper en een geweldige vrouw ! Ga zo door.

Fransje

Op 16 may 2022

Zo ongelooflijk blij met de Bruiloft Nanny's. Een gouden zet om hen in te huren. Het zag er niet alleen prachtig uit. Maar onze bruidskindjes hebben de tijd van hun leven gehad - leeftijd 2 - 10. Allemaal vonden ze het geweldig. En ze hebben alle zorg uit handen genomen van onze baby L van 6 maanden, heel professioneel en heel liefdevol. We kunnen het iedereen aanraden!

Lucia

Op 16 may 2022

Enthousiaste en professionele benadering. Geef het regelen van je bruiloft uit handen en alles loopt op rolletjes zoals je het wilt. Je hoeft hier zelf bijna niets voor te doen

Claire

Op 16 may 2022

Een top team! Maken de dag voor jullie en alle kinderen tot een onvergetelijke dag!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation