Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jullie Ceremoniespreker Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Zullen we eens kennismaken?

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jullie Ceremoniespreker Vraag informatie aan
Mevr. Suzanne vd Riet
Landelijk

Ja!!! Jullie gaan trouwen!

Vanaf dan is het geen ‘ik’ meer maar ‘wij’. De voorbereidingen beginnen en dat betekent veel keuzes maken maar ook voorpret! Jullie ceremoniespreker is er om jullie vanaf dit moment te laten genieten en te ontzorgen.

Mijn naam is Suzanne en ik regel als jullie ceremoniespreker een onvergetelijke droomceremonie; op jullie perfecte locatie, gevuld met jullie favoriete muziek en omringd door jullie dierbaren. Ongedwongen en toch plechtig.

Jullie liefdesverhaal staat centraal, vol passie spreek ik tijdens de ceremonie over jullie herinneringen en kijk op de toekomst samen. Hiervoor gebruik ik woorden die jullie raken, we gaan lachen en wellicht valt er een traan van ontroering.

Ceremonie met kinderen

Hebben jullie kinderen en willen jullie hen een speciale rol geven in de ceremonie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Naast de verschillende ceremonies bied ik een traject speciaal voor kinderen aan. De aanwezigheid van kinderen op je bruiloft is fantastisch en samen maken we daar een feestje van!

Speciale aanpak met kinderen bij een ceremonie

Omdat ik kinderen graag onderdeel wil laten zijn van de ceremonie heb ik ervoor gekozen me hierin te specialiseren. Vanuit mijn jarenlange werkervaring in het onderwijs weet ik hoe leuk het werken met kinderen is. Vanaf het moment dat de samenwerking start nemen we jullie kinderen mee op weg naar de grote dag. Let wel, niet alleen voor jullie is dit een spannende dag, dit is het ook voor jullie (bruids)kinderen.

Een ceremonie bereid ik met hen op een speelse manier voor. Daarbij houd ik uiteraard rekening met het karakter en de leeftijd van de kinderen.

Direct bij de kennismaking ontvangen jullie kinderen een speciaal bruiloftsboekje. Dit boekje biedt veel ruimte om te tekenen of , voor de oudere kinderen, te schrijven over de aanstaande bruiloft. Het is geweldig om als gezin zijnde op deze manier toe te leven naar jullie bruiloft. Later is dit een hele waardevolle herinnering aan de trouwdag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Niels & Cynthia

Op 07 nov 2023

Vanaf het begin dat we elkaar spraken hadden we een goed gevoel. Suzanne gaf ons tips waardoor we uiteindelijk kozen voor een heel persoonlijke ceremonie. Tijdens de verschillende gesprekken, waarbij ook de kinderen betrokken werden, hadden we er dan ook het volste vertrouwen in. En dat was het ook echt. De ceremonie was heel persoonlijk, intiem, humorvol en zeer goed voorbereid! Wij en alle gasten hebben genoten van deze ceremonie. Dank je wel!

Wes & Lotte

Op 07 nov 2023

Suzanne heeft met ‘ons verhaal’ echt fantastisch bijgedragen aan onze bijzondere dag! Een uitgebreide en gezellige voorbereiding, óók met onze kids, bracht ons een prachtige ceremonie met een hele mooie rol voor de kinderen. Met een boek vooraf, een eigen speech, zelfgemaakte ringendoosjes, een eigen certificaat en echte verhalen zijn zij helemaal meegenomen in de aanloop en op de dag zelf. We hebben heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten en zijn zelf ook meer dan tevreden over Suzanne. Zij heeft gezorgd voor een prachtig verhaal en een onvergetelijke ceremonie. Écht een aanrader! Suzanne, bedankt!

Mark & Dana

Op 07 nov 2023

Wij hebben een fantastische ceremonie gehad en daar heeft Suzanne voor gezorgd. Na ons eerste gesprek waren wij super enthousiast over Suzanne. We hadden meteen een klik. Door haar manier van vragen stellen en spontaniteit leek het vooral op een gesprek met een vriendin. Ons verhaal is niet kort en daar heeft ze ook echt de tijd voor genomen. Wij vonden het heel fijn dat ze meedacht in de vormgeving van de ceremonie en toch ons liet kiezen wat het beste bij ons paste. Ze had hele leuke ideeën met de kinderen. Onze zoon mocht met de hamer slaan (wat hij geweldig vond) en werd echt betrokken bij de ceremonie. De ceremonie was precies zoals we het voor ogen hadden! Suzanne is een fantastische spreekster die humor en een serieuze noot samen brengt.

Joost & Annemieke

Op 07 nov 2023

Wauw! Wat hebben wij een fantastische bruiloft gehad met als hoogtepunt onze ceremonie. Een ceremonie is doorgaans een formele aangelegenheid maar Suzanne heeft er echt een emotioneel en pakkend moment van gemaakt met veel verrassende elementen. Ze wist niet alleen ons maar ook onze 80 gasten mee te nemen in haar/ons verhaal. Prachtig om te zien hoe zij onze kinderen in het voortraject en tijdens de ceremonie betrok en alle gasten hiermee wist te verrassen. Waar Suzanne zich in onderscheidt is de ruime tijd die ze neemt om het bruidspaar te leren kennen. Lieve Suzanne, Dank je wel voor dit onvergetelijke moment, wij zullen voor altijd met liefde terugkijken op dit moment. Joost en Annemieke

Johan & Karlijn

Op 07 nov 2023

Door de goede voorbereiding, maar ook het vertrouwen in Suzanne hebben wij echt kunnen genieten van dit bijzondere moment. Lees verder Wij kijken met veel plezier terug op een hele mooie trouwdag waar Suzanne een belangrijk onderdeel van is geweest. Tijdens het vormgeven van de ceremonie hebben we hele fijne tips gekregen die aansluiten bij wie wij zijn, zodat het echt een persoonlijke bruiloft en ceremonie werd. Door de goede voorbereiding, maar ook het vertrouwen in Suzanne hebben wij echt kunnen genieten van dit bijzondere moment. Het verhaal was persoonlijk met een lach en een traan. Super leuk dat ook onze getuigen in het stuk naar voren kwamen met ieder hun eigen verhaal en introductie. Dankjewel voor jouw mooie verhaal, Suzanne!

Michiel & Chantal

Op 01 nov 2022

Wat hebben wij genoten! Genoten van het contact met jou en wat had je een persoonlijke toespraak geschreven. Prachtige woorden! Alles klopte! Het was een feestje van herkenning. Soms serieus, maar ook met veel humor. Jij bent echt een lieve en spontane vrouw en wij zouden jou bij iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals dank dat jij er deel van uit wilde maken.

Tamara Parren Fotografie

Op 01 nov 2022

Ik heb Suzanne leren kennen als een warme, geïnteresseerde en hartelijke vrouw. Ze neemt haar vak serieus, bereidt zich goed voor en heeft echt oog voor detail. Haar persoonlijkheid komt terug in haar presentatie bij bruidsparen: persoonlijk, warm en af en toe een grapje. Kinderen betrekt ze erop een speelse manier bij en sluit dan aan bij hun interesses.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation