Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Jullie Ceremoniespreker Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Zullen we eens kennismaken?

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jullie Ceremoniespreker Vraag informatie aan
Landelijk

Ja!!! Jullie gaan trouwen!

Vanaf dan is het geen ‘ik’ meer maar ‘wij’. De voorbereidingen beginnen en dat betekent veel keuzes maken maar ook voorpret! Jullie ceremoniespreker is er om jullie vanaf dit moment te laten genieten en te ontzorgen.

Mijn naam is Suzanne en ik regel als jullie ceremoniespreker een onvergetelijke droomceremonie; op jullie perfecte locatie, gevuld met jullie favoriete muziek en omringd door jullie dierbaren. Ongedwongen en toch plechtig.

Jullie liefdesverhaal staat centraal, vol passie spreek ik tijdens de ceremonie over jullie herinneringen en kijk op de toekomst samen. Hiervoor gebruik ik woorden die jullie raken, we gaan lachen en wellicht valt er een traan van ontroering.

Ceremonie met kinderen

Hebben jullie kinderen en willen jullie hen een speciale rol geven in de ceremonie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Naast de verschillende ceremonies bied ik een traject speciaal voor kinderen aan. De aanwezigheid van kinderen op je bruiloft is fantastisch en samen maken we daar een feestje van!

Speciale aanpak met kinderen bij een ceremonie

Omdat ik kinderen graag onderdeel wil laten zijn van de ceremonie heb ik ervoor gekozen me hierin te specialiseren. Vanuit mijn jarenlange werkervaring in het onderwijs weet ik hoe leuk het werken met kinderen is. Vanaf het moment dat de samenwerking start nemen we jullie kinderen mee op weg naar de grote dag. Let wel, niet alleen voor jullie is dit een spannende dag, dit is het ook voor jullie (bruids)kinderen.

Een ceremonie bereid ik met hen op een speelse manier voor. Daarbij houd ik uiteraard rekening met het karakter en de leeftijd van de kinderen.

Direct bij de kennismaking ontvangen jullie kinderen een speciaal bruiloftsboekje. Dit boekje biedt veel ruimte om te tekenen of , voor de oudere kinderen, te schrijven over de aanstaande bruiloft. Het is geweldig om als gezin zijnde op deze manier toe te leven naar jullie bruiloft. Later is dit een hele waardevolle herinnering aan de trouwdag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michiel & Chantal

Op 01 nov 2022

Wat hebben wij genoten! Genoten van het contact met jou en wat had je een persoonlijke toespraak geschreven. Prachtige woorden! Alles klopte! Het was een feestje van herkenning. Soms serieus, maar ook met veel humor. Jij bent echt een lieve en spontane vrouw en wij zouden jou bij iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals dank dat jij er deel van uit wilde maken.

Tamara Parren Fotografie

Op 01 nov 2022

Ik heb Suzanne leren kennen als een warme, geïnteresseerde en hartelijke vrouw. Ze neemt haar vak serieus, bereidt zich goed voor en heeft echt oog voor detail. Haar persoonlijkheid komt terug in haar presentatie bij bruidsparen: persoonlijk, warm en af en toe een grapje. Kinderen betrekt ze erop een speelse manier bij en sluit dan aan bij hun interesses.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation