Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bruidsmode Change Betaalbaar en kwaliteit

Vraag informatie aan
Burgemeester P. Kromplein 7b
1657 AH Abbekerk

Bij ons heeft u een keuze uit een uitgebreide collectie van diverse bekende merken bruidsjapons in alle stijlen. Van modern tot klassiek. Bruidsjurken van € 250,- tot € 1250,-! Door de persoonlijke aandacht en aantrekkelijke prijs zijn wij al tientallen jaren een begrip binnen de bruidsmode in Hoorn, Alkmaar, Den Helder en omstreken.

Bijzondere maten

Natuurlijk verkopen wij ook bijzondere maten zoals bruidsmode voor zwangere bruiden. Daarnaast kunnen wij een japon op maat leveren binnen 2 weken.

Accessoires

Naast de nieuwe bruidskleding heeft Bruidsmode Change ook een breed assortiment aan accessoires. Het gaat hierbij om een nieuwe collectie van diverse hoeden, tiara’s, haarkammen, sluiers, handschoenen etc. Zaken die een bruidsensemble compleet maken.

Herkomst van ons assortiment

De modellen die wij verkopen zijn afkomstig uit grote partijen die zijn ingekocht bij bruidszaken die vanwege faillissement of opheffing deze kleding van de hand willen doen. Ook worden er overvoorraden ingekocht bij fabrikanten.

De uitsluitend nieuwe bruidsjaponnen en schoenen zijn van topkwaliteit. En dat voor minder dan de helft van de normale winkelwaarde.

Graag nodigen wij u uit om ons assortiment en winkel te komen bekijken!

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Bruidsmode Change
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation