Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kleding voor kinderen op de bruiloft

Kinderen zijn natuurlijk. Dat maakt het heel erg leuk om ze tijdens een huwelijksdag bezig te zien. Vertederende jongetjes en meisjes die mooi zijn aangekleed en helemaal opgaan in hun rol als ze voor jullie uitlopen over de rode loper en daar bloemblaadjes op strooien. Ook na de huwelijksvoltrekking zijn ze in beeld, met bijvoorbeeld bellen blazen. Bijna alle kinderen vinden het heel bijzonder om bruidskind te zijn.

Meisjes & jongens

Voor bruidsmeisjes is het gewoonte om ze een lief jurkje aan te trekken met leuke schoentjes eronder en hun haar op te steken. Jongetjes, of bruidsjonkers, kun je een pak met een overhemd aantrekken, dat past bij jullie kleding. Het kan natuurlijk ook wat losser of stoerder met een leuke broek en een bijpassend shirt. Denk eraan dat alles lekker zit.

Kleding voor bruidsmeisjes

Het is tegenwoordig wat minder strak allemaal, maar traditie is dat net als de andere gasten ook de (volwassen) bruidsmeisjes niet in het wit gekleed gaan. Zijn de bruidsmeisjes nog erg klein, dan kan een wit jurkje echter wel. De kleur voor de bruidsmeisjes wordt door de bruid gekozen.

Thema kleding voor bruidskinderen

Hebben jullie een bepaald thema voor de trouwdag of is er een kleur uitgekozen die in alles terug komt, pas daar dan de kleur van de jurken van de bruidsmeisjes op aan.

Kleding voor bruidsjonkers

Er is ook speciale kleding te koop voor de bruidsjonkers. Een pak met een overhemd bijvoorbeeld, waarbij de kleur is afgestemd op die van de jurken van de bruidsmeisjes en van jullie zelf. Ook bij de kleding van de bruidsjonkers kun je het thema of de leidende kleur van jullie trouwdag terug laten komen.

Tekst: Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation