Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidskinderen in Groningen

Lieve kleine gasten op je bruiloft

Bruidskinderen op jouw bruiloft zijn vertederend, ontroerend en bovenal lief. De kleine jongens en meisjes kunnen een grote rol spelen.Denk bijvoorbeeld aan het aangeven van de ringen of het strooien van bloemblaadjes wanneer jullie als bruidspaar naar het altaar lopen. 

Met dat snoezige jurkje of dat stoere pak maken de kids jouw huwelijksdag nog specialer!


Bruidskinderen tips
Wat de bruidsmeisjes op jouw bruiloft dragen, is afhankelijk van de rol die ze spelen op de grote dag. Wil je een bloemenmeisje? Dan past een mooie witte jurk hier bijvoorbeeld heel goed bij. Mooie bijpassende schoenen en een feestelijk kapsel maken de kleine dame helemaal chic! De kleine mannen kunnen bijvoorbeeld een pak en bijpassende nette stappers aan. Een stoere hoed maakt de outfit compleet.

Bruidsmeisjes voorbeelden
Kinderen op jouw bruiloft maken de dag nog specialer. Als je besluit om naast je eventuele eigen kinderen ook de kinderen van je gasten uit te nodigen, zul je hier met de planning van je bruiloft rekening mee moeten houden. Een huwelijksdag is voor kinderen een hele zit! Houd daarom rekening met de ‘kindvriendelijkheid’ van je locatie, zorg voor kinderactiviteiten of kinderopvang in een speciale kamer en zorg voor lekkere tussendoortjes.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation