Welke.nl

Top entertainment uit Groningen

Denderend entertainment Groningen. Zoveel verschillende gasten, zoveel verschillende wensen. De één danst graag, de ander zit liever aan tafel te kletsen. Kinderen willen spelletjes doen, creatieve dingen of kijken naar iets grappigs. 

lees verder

Entertainment

Laat je inspireren

Bruiloftspeeches die niet traditioneel zijn

Maar die wel heel origineel zijn! Hou je niet zo van de bruidstradities en wil je liever een leuke, losse en originele receptie en ceremonie met verrassende speeches? Dan moet je dit artikel zeker even lezen.

Sneltekenaar entertainment op de bruiloft

Live painting, een sneltekenaar of karikatuurtekenaar op jullie bruiloft? Dat is niet alleen geweldig entertainment, zo hebben de gasten ook nog een leuk aandenken aan de bruiloft! Het inhuren van een sneltekenaar kan ook een origineel cadeau zijn aan het bruidspaar.

Het verhaal achter Chinese sterrenbeelden

Heb je je ooit afgevraagd hoe de Chinese sterrenbeelden aan hun dieren kwamen? Daar zijn verschillende verhalen over te vinden, afhankelijk van het land waarbij je de sterrenbeelden opzoekt. Wij vertellen hier één versie van de verhalen.

Special effects op je bruiloft

Om van je bruiloft de meest magische dag ooit te maken, kun je natuurlijk wat extra’s toevoegen. Met deze special effects zal iedereen nog lang napraten over jullie huwelijksdag!

Bekijk nu jouw liefdeshoroscoop van 2019

Qua liefde hebben we 2018 bijna overleefd en sommige van ons zijn al erg nieuwsgierig wat er staat te wachten in 2019. Astrologen hebben zich al gebogen over de sterrenstand en kunnen je nu vertellen wat de liefde voor jou gaat doen in het nieuwe jaar!

Pre-wedding activiteiten met je moeder

Als hun kleine meid gaat trouwen, betekent dat een heel groot feest. Het voelt voor jou al geweldig, maar voor jouw ouders is het misschien nog wel een geweldiger gevoel. Zo trots en zo blij zijn ze. Dat moet gevierd worden! Neem je moeder mee op een aantal leuke tripjes die je echt gedaan moet hebben voor je in het huwelijksbootje stapt.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation