Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Openingsideeën voor je bruiloftsfeest

Willen jullie het bruiloftsfeest spectaculair openen? Met deze tips maak je er een onvergetelijk begin van de avond van!

Openen met een champagnetoren


Een champagnetoren is een spectaculair gezicht. Het is een feestelijke en chique opening van jullie feest om samen met de gasten te proosten op jullie liefdesgeluk.

Lees ook Champagne op jouw bruiloft?

Dansers inhuren voor openingsdans


Ben je niet zo ritmisch? Huur dansers in die jullie begeleiden in de openingsdans! Samen met hen dansen jullie de sterren van de hemel. Of laat hen dansen en sta samen met je partner in het midden van de dansvloer, waarna de dansers een choreografie om jullie heen uitvoeren.

Lees ook Zo studeer je snel een openingsdans

© MDV Edwards | Shutterstock·com

Same day video


Vraag of de videograaf ’s avonds een korte video kan opleveren van jullie speciale momenten tijdens de trouwdag. Je opent het avondprogramma met een video-impressie vol hoogtepunten van deze dag!

Ga naar Video professionals & vraag wat kan

Slideshow laten zien bruidspaar


Een slideshow met alle hoogtepunten van jullie als stel is een persoonlijke en warme manier om het bruiloftsfeest te openen.

Ga naar Bruidsfotograaf professionals

Karaoke openingsong zingen


Kies je voor karaoke, dan zit de stemming er gegarandeerd in. Jullie openingssong samen zingen, je moet het durven maar het staat zeker garant voor plezier.

Ga naar Intro songs bruiloftsfeest

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation