Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe sluit je een bruiloft af? Spectaculaire tips & tricks voor prachtige foto’s

De ceremonie is voorbij, jullie zijn nu getrouwd! Je verlaat het pand en… en dan? Hoe kan je de bruiloft op een spectaculaire manier afsluiten? Nou, denk aan confetti, bellen blazen of zelfs vuurwerk! Je leest meer gave ideeën in dit artikel.

Confetti regen

Dit idee geeft een beetje rommel, maar is wel heel gaaf voor de foto’s: confetti! Verlaat de zaal met een regen aan confetti. Het ziet er super feestelijk uit en geeft een spetterende draai aan jullie exit.

Vuurwerk

Een echte vuurwerkshow mag bijna niet meer, maar je kunt natuurlijk wel gebruik maken van sterretjes of alternatieven! Zet ze langs de uitrit van jullie trouwlocatie en zorg zo voor een ‘grande exit’. Overleg wel even met de trouwlocatie of het oké is en zorg er natuurlijk ook weer voor dat de stokjes naderhand worden opgeruimd.


Ga naar Tuinmani Vuurwerkshows voor een spectaculaire afsluiter


Wenslantaarns

Er is veel ophef geweest rondom wenslantaarns in de natuur. Gelukkig bestaan er 100% ecologische wensballonnen die je kunt gebruiken tijdens de bruiloft. Om de belasting op de natuurlijk zoveel mogelijk te beperken kun je ervoor kiezen om er eentje op te laten samen met je kersverse echtgenoot, in plaats van dat elke bruiloftsgast er eentje loslaat. Want ecologisch of niet: een wensballon hoort eigenlijk niet in de natuur, hoe mooi het ook eruit ziet.


Lees ook Wensballonnen symboliek voor het brengen van gelukbruiloft


bellen blazen

Een veel vriendelijker alternatief is bellen blazen. Geef alle bruiloftsgasten een bellenblaas met een ecologisch sopje erin en blazen maar! Heel leuk als jullie net het pand verlaten. Dit geeft trouwens ook een supermooi effect op de trouwfoto’s!

In een prachtige trouwauto jullie bruiloft verlaten

Natuurlijk verlaat je de locatie in een geweldige bolide. Of misschien wel per koets! Hoe dan ook, de mooiste manier om er tussenuit te piepen is met gaaf trouwvervoer. Kijk eens tussen onze professionals voor mooie auto’s en koetsen! Kies een auto of koets die bij jullie stijl en thema past.


Ga naar Trouwauto professionals


Heb je zelf nog leuke ideeën voor andere bruidjes? Laat ze ons weten!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation