Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Entertainment over de hele trouwdag

Als bruidspaar zijnde vermaak je jezelf uiteraard wel op je eigen trouwdag, maar hoe zit het met entertainment over de hele trouwdag voor je gasten? Lees onze tips om de hele dag te knallen!

Entertainment tijdens ceremonie

De ceremonie is een mooi moment en kan niet ontbreken op een bruiloft. Voor jullie en dierbare familie en vrienden is het een prachtig en ontroerend moment, maar het kan tegenwoordig ook een heel entertainend moment zijn. De tijd is voorbij dat er tijdens de ceremonie alleen gepraat werd. Je kan bijvoorbeeld een ceremonie zangeres boeken of muziek voor de ceremonie uitzoeken en laten afspelen. Een ceremonie zanger(es) inhuren zorgt voor kippenvelmomentjes. Ook de ceremonie spreker is erg belangrijk voor de sfeer tijdens de ceremonie. De trouwambtenaar ofwel huwelijksambtenaar drukt ook een stempel op het geheel door de manier waarop hij de ceremonie verzorgt.

Diner entertainment

Tijdens het diner gebeurt er meestal niet heel veel: je eet, drinkt, kletst en er wordt misschien een toast uitgebracht. Dat kan veel spetterender! Wat dacht je van een dinnershow, live entertainment tijdens het diner of een themadiner? Allemaal manieren om je gasten zelfs tijdens het eten te vermaken!


Denk goed na over de planning gedurende de dag, want als je gasten continu spetterende shows te zien krijgen en intensief vermaakt worden, is het misschien wel lekker om tijdens het diner even rustig aan te doen. Een themadiner is dan de ideale oplossing!


© Madeline Tolle | Shutterstock·com

Bruiloft dj huren

Heb je wel eens van ‘dansgarantie’ gehoord? Dat is een belofte die goede bruiloft dj’s kunnen maken. Dat moet wel een spetterend feest worden! Een bruiloft dj huren is een fluitje van een cent en het heeft een enorme toegevoegde waarde op je feest. Want zonder lekkere muziek om op te dansen kan eigenlijk niet missen op een goed feest. Of je nu wil schuifelen, bezeten bent door disco fever, popmuziek of misschien wel heel hard wil rocken: een bruiloft dj zorgt ervoor dat jij lekker uit je dak kan gaan!
Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation