Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ideeën voor spelletjes op de bruiloft

Entertainment op de bruiloft is misschien wel één van de lastigste dingen om als bruidspaar te organiseren. Natuurlijk kun je een bandje of dj inhuren en hopen dat iedereen zichzelf maar vermaakt met dansen of muziek luisteren, maar tegenwoordig kiezen steeds meer bruidsparen ervoor om hun bruiloft heel entertaining te maken, met zo weinig mogelijk wachtmomenten en/of saaie momenten voor de bruiloftsgasten. Hieronder geven we enkele super leuke ideeën voor bruiloft spelletjes die je heel eenvoudig op je eigen bruiloft kunt toepassen!

De leukste ideeën voor bruiloft spelletjes

Er is altijd wel een moment waarop de bruiloftsgasten even moeten wachten op het bruidspaar. Deze momenten kun je vullen met leuke spelletjes, zoals:

• Vind de gast! Een hele goede manier om het ijs te breken tussen de gasten. Elke gast ontvangt bij aankomst een checklist met kenmerken van andere aanwezige gasten (een mooi taakje voor de ceremoniemeester). Kies een stuk of 10 gasten uit die gevonden moeten worden, anders wordt het een eindeloze zoektocht. Alles goed ingevuld? Misschien valt er wel een leuke prijs te winnen...

• Waar waren we? Verzamel leuke foto’s van jullie en de plekken die jullie hebben bezocht. Prik deze op een prikbord en leg daaronder formulieren neer die de gasten kunnen invullen. Een wedstrijdelement doet het altijd goed! Ook hier kan een prijsje te winnen zijn.

• Ringwerpen. Is het lekker weer? Dan is ringwerpen of hoefijzerwerpen een echte klassieker. Leuk voor jong en oud, én lekker in de buitenlucht!

Photobooth op de bruiloft

Wat sinds enkele jaren reuze populair is, is een photobooth op de bruiloft. Gasten vermaken zich eindeloos met het maken van grappige foto’s en ze hebben direct een leuk aandenken aan de bruiloft. Bovendien gun je de gasten zo ook even een momentje voor hunzelf als ze daar behoefte aan hebben. Extra leuke tip: leg buiten de photobooth een kratje neer met leuke spulletjes en props, die de gasten kunnen gebruiken om te poseren. Denk aan snorretjes of brilletjes op een stokje, hoedjes en andere gekke dingetjes. Veel plezier gegarandeerd!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation