Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dit zijn de leukste spelletjes voor een bruiloft

Op je bruiloft wil je dat niemand zich verveelt. Er moet genoeg te doen zijn. Daarom kiezen veel bruidsparen ervoor om leuke spelletjes te organiseren op de bruiloft. Op die manier kunnen jong en oud zich vermaken en heb je altijd entertainment. Dat hoeft echt niet de hele middag, maar even een uurtje vertier is bij zo’n lange dag zeker een goed idee. De spelletjes zullen al snel bij je gasten in de smaak vallen. Zeker als je als gast in een team aan de slag moet om andere teams te verslaan. Zo kan de bruid bijvoorbeeld in het team met haar vriendinnen, en de bruidegom in het team met zijn vrienden.

Ideeën voor spelletjes op de bruiloft

Er zijn genoeg spelletjes te bedenken voor op de bruiloft. Zo kun je bijvoorbeeld met je vrienden online een wedje leggen bij een iDeal casino, als het toch slecht weer buiten is. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Ook als je al ruim in de 40 bent, is er altijd wel een spelletje waar je aan mee kunt doen. Want je bent er nooit te oud voor. Een paar spelletjes op je bruiloft organiseren is zelfs een heel goed idee, want daardoor wordt de dag een stuk luchtiger en kun je als bruidspaar ook even ontspannen.

Karaoke zingen

Karaoke zingen is wel de leukste manier van vermaak op je bruiloft. Oké, niemand zal echt de sterren van de hemel zingen, maar dat is ook niet de bedoeling. Het is toch geweldig als je bruidsmeisjes proberen indruk te maken door te proberen de sterren van de hemel te zingen. Of misschien kan je oom wel helemaal niet zingen. In ieder geval zet je niet alleen het bruidspaar, maar ook je gasten in de spotlights door ze een podium te geven. Het maakt dus niet uit of je muzikaal bent of niet. Voor hetzelfde geld sta je met tranen in je ogen van het lachen omdat je oma ‘Heb je even voor mij’ staat mee te zingen.

Ballonnenspel

Speel eens met een ballon. Daarvoor heb je er maar eentje nodig. De bedoeling is dat het bruidspaar deze tussen zich inklemt en verschillende spellen doet. Je mag de ballon niet laten klappen of loslaten. Is het klaar? Dan mogen de gasten het nog eens proberen. Ook zij zullen al snel merken dat het een stuk lastiger is dan van tevoren gedacht.

Jenga

Heb je veel spelletjesfanaten in je familie of vriendenkring? Dan is het spel Jenga de ideale manier om je familie en vrienden kennis te laten maken met je schoonfamilie. Voor dit spel maakt het niet uit of je 5, 20, 45 of 70 jaar oud bent, iedereen kan dit spelletje spelen. De bedoeling is om een toren te bouwen en rijtjes over elkaar heen te leggen. Wanneer de toren valt als je een blokje wegtrekt, heb je verloren. Je kunt er zelfs een heel toernooi van maken. De winnaar is de pro van de bruiloft. Je zorgt met dit spel zeker voor heel wat vermaak onder de gasten.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation