Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Champagne op jouw bruiloft?

Het drinken van een glaasje champagne gebeurt vaak bij feestelijke gelegenheden. Jouw bruiloft is dus bij uitstek geschikt voor een lekker glaasje bubbels. Trakteer je gasten op dit heerlijke drankje, bijvoorbeeld als welkomstdrankje!

Champagne, prosecco en sekt op je bruiloft serveren


Er bestaat bijna niks feestelijkers dan een bruiloft en jullie feest schreeuwt dan ook bijna om het knallen van de kurk en het inschenken van een heerlijk glaasje champagne op je bruiloft. Nu is het ongelooflijk maar waar: niet iedereen houdt van de smaak van champagne. Gelukkig bestaan er verschillende soorten mousserende drankjes die je kan serveren op je bruiloftsfeest. Champagne is vrij droog, prosecco is halfdroog en sekt is lekker zoet. Als je deze drie drankjes laat serveren, is er voor ieder wat wils! Zo kan iedereen meedoen met toasten en lekker genieten van een glaasje bubbels.

Kir royal als drankje op je bruiloft


Een perfecte aanvulling op het dienblad met champagne, prosecco en sekt is kir royal. Kir is een cocktail met een scheut crème de cassis erin. Crème de cassis is een zwarte bessen-likeur. Als je een kir royal wilt drinken, wordt de witte wijn, dat het hoofdingrediënt is, vervangen door een mousserende wijn. Kir royal wordt vaak tijdens een hapje of maaltijd geserveerd. Omdat alle vier de drankjes mousserend zijn, passen ze erg goed bij elkaar en vormen ze een perfect aanbod op jouw bruiloft.

Ontvangstdrankjes op de bruiloft


Gasten worden graag ontvangen met een hapje of drankje. Met een drankje in de hand voelt men zich vaak meer op hun gemak, of het nu alcohol bevat of niet. Ontvangt met champagne, prosecco, sekt of een kir royal geeft een extra speciaal gevoel. Deze drankjes worden namelijk niet zomaar gedronken op een vrijdagmiddag na een week werken. Met het serveren van deze ontvangstdrankjes maak jij zeker een goede start met het feest op je bruiloft! Meer tips lezen over lekkere drankjes op de bruiloft? Kijk dan eens bij onze inspiratie of professionals.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation