Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Champagne schenken op jullie knusse bruiloft?

Bij de toost op jullie geluk is champagne of prosecco de eerste feestelijke en lekkere keuze. Maar er zijn meer lekkere bubbeldrankjes waarmee het feestelijk toosten is.
champagne schenken bruiloft

Champagne met een kleurtje


Wat denk je bijvoorbeeld van kleurige bubbels? Champagne is verkrijgbaar in wit en rosé en prosecco is er ook in rood. Voeg je daar wat vruchtensap aan toe, dan heb je nog meer keuze in kleuren. Misschien kun je op deze manier wel de kleur van jullie bruiloftthema bereiken. Blijf bij het mengen en proberen echter wel proeven om er zeker van te zijn dat het drankje nog steeds lekker smaakt! Wil je de smaak van de champagne of prosecco puur houden, versier dan de glazen met de kleur van jullie bruiloft.

champagne schenken bruiloft

Prosecco gemixt


Ga op zoek naar verrassende mogelijkheden om op basis van champagne of prosecco een lekkere cocktail samen te stellen. Maak de glazen extra feestelijk door ze te versieren met een aardbei, een kiwi of een andere fruitsoort, op de rand of drijvend in het glas.

champagne schenken bruiloft

Hoeveel flessen?


Houd bij het bestellen van het aantal flessen champagne of prosecco rekening met de vuistregel dat je uit elke fles zes à zeven glazen kunt schenken. Houd wel wat reserve achter de hand zodat er niemand met een half glaasje moet toosten!

champagne schenken food

Kinderen bubbels schenken zonder alcohol


Door te zorgen voor enkele flessen met alcoholvrije bubbels kunnen ook de aanwezige kinderen mee toosten.

Pim Kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation